mol Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Πολυ καλη επιλογη Sent from my HTC HD2 using Tapatalk όντως πολύ καλή επιλογή ο power amp αλλά δυστυχώς δεν είναι φρεε. σε φρεε τι να δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 δοκιμασα ενα βιντεο που περασα στο κινητο,mkv 720p k παιζει frame frame...κολαει...το εβαλα κ στη εξωτερικη καρτα κ στη εσωτερικη κολαει κ στα δυο...το επαιξα με το mxplayer εχει κανα player που να παιζει mkv? εχω lg optimus x2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 δοκιμασα ενα βιντεο που περασα στο κινητο,mkv 720p k παιζει frame frame...κολαει...το εβαλα κ στη εξωτερικη καρτα κ στη εσωτερικη κολαει κ στα δυο...το επαιξα με το mxplayer εχει κανα player που να παιζει mkv? εχω lg optimus x2 Για δοκιμασε με mvideoplayer ή Vplayer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Χαίρετε. Επειδή πλεον εχουν περάσει αρκετές συσκευές Android απο τα χέρια μου (εχοντας καταλήξει στο Android σαν λειτουργικό) απο διάφορες εταιρείες (LG, HTC και πλέον Samsung) εχω την εξής απορία που ισχύει για όλες τις συσκευές. Παλαιότερα είχα το iPhone και επειδή μετακινούμαι συχνά με metro/προαστιακό με βόλευε το γεγονός οτι είχε ενσωματωμένο iPod με αποτέλεσμα να εχω ενα εκπληκτικής ποιότητας mp3 player μαζί με το κινητό. Αυτό που παρατηρώ στα Android τηλέφωνα είναι πως δεν εχουν καλούς players. Εχω δοκιμάσει τους default του Android απο LG/HTC/Samsung, εχω δοκιμάσει απο το store players όπως ο MixZing, ο doubleTwist, ο PowerAMP και άλλοι. Με κανέναν δεν εχω αποτελέσματα κοντά στο iPhone. Εχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι θέμα λειτουργικού! Αλλιώς κάνω κάτι κάνω λάθος εγω! Κάθε βοήθεια είναι ευχάριστη... Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Όταν λες ποιότητα ; τι εννοείς ; Η ποιότητα του ήχου ; Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Με ποια εφαρμογή μπορώ να αναγνωρίζει το κινητό το τραγούδι που ακούγεται πέρα από το shazam? Sony Ericsson Xperia Ray Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Με ποια εφαρμογή μπορώ να αναγνωρίζει το κινητό το τραγούδι που ακούγεται πέρα από το shazam? Sony Ericsson Xperia Ray Soundhound Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 η οποία μου φαίνεται καλύτερη από το shazam ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Με ποια εφαρμογή μπορώ να αναγνωρίζει το κινητό το τραγούδι που ακούγεται πέρα από το shazam? Sony Ericsson Xperia Ray Soundhound Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ναι αλλά από ότι νομίζω δεν είναι free ή κάνω λάθος?Αν δεν είναι free από free παίζει καμιά άλλη? Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ναι αλλά από ότι νομίζω δεν είναι free ή κάνω λάθος?Αν δεν είναι free από free παίζει καμιά άλλη? Έχει και free και paid έκδοση. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Έχει και free και paid έκδοση. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ναι όντως και το κατέβασα και είναι καλύτερο από το άλλο.Μέχρι τωρα έβλεπα μόνο την paid έκδοση του Soundhound αλλά τελικά βρήκα και τη free. Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Γνωρίζει κάποιος ποιο character set πρέπει να επιλέξουμε στο Mobo Player για να εμφανίσει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Πρέπει να τους σώσεις σε UTF-8. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 υπαρχει κανενας player για τις 3d ταινίες? γιατί αυτός που έχει το lg 3d δέν παίζει ελληνικούς υπότιτλους. εκτός αν παίζει και δεν το βρίσκω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 υπαρχει κανενας player για τις 3d ταινίες? γιατί αυτός που έχει το lg 3d δέν παίζει ελληνικούς υπότιτλους. εκτός αν παίζει και δεν το βρίσκω εγώ νομιζω με μια 3d τηλεοραση ειναι ολα καλα και παιζει κανονικα;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Υπάρχει κάποιος mp3 player που να μπορεί να δείξει τα album σε cover flow όπως στα iDevices; Μπορεί να φαίνεται λεπτομέρεια, αλλά πραγματικά μου λείπει γιατί με εξυπηρετούσε πολύ περισσότερο από τη λίστα. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 ποιον θεωρειτε καλυτερο video player? mobo,mx player η καποιο αλλο? Sent from my iphone 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 ποιον θεωρειτε καλυτερο video player? mobo,mx player η καποιο αλλο? Sent from my iphone 4 Mvideo player Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Mvideo player Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Σε αυτόν υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε ξεχωριστους υποτιτλους; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Σε αυτόν υπάρχει η δυνατότητα να βάλουμε ξεχωριστους υποτιτλους; Ναι κανονικά Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 Ναι κανονικά Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δηλαδή πάιζει κανονικά τα srt αρχεία μέσα στον ιδιο φάκελο όπως στον υπολογιστή? Επίσης πέρασα με isyncr σε mac την μουσική μου στο samsung galaxy s2. Εχω το winamp που ¨βλέπει" τις λίστες μου αλλά το in-house player δεν τις βλέπει... κι επίσης το winamp δεν έχει software voice control οπότε πρέπει να πατάω τα hardware πλήκτρα! Ξέρει κανείς κάποιον καλό music player... είχα συνηθίσει και το ipod τοθυ iphone που ειναι υπεράνω κριτικής και τώρα ψάχνομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2011 (edited) Υπαρχει καποια εφαρμογή που οταν τραβαμε με την καμερα φωτο να παραμορφώνεται η εικόνα;;;Ψάχνω εφαρμογη που να παραμορφώνει κατα την διάρκεια της λήψης και οχι να την επεξεργαστω μετα.... edit: βρηκα την nemus camera ( https://market.android.com/details?id=com.nemustech.ncam&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW11c3RlY2gubmNhbSJd ) Αν έχει να προτείνει καποιος και καμιά άλλη ας γράψει... Edited November 13, 2011 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kleftopoulo Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Καλησπέρα, Σαν καινούργια στο φορουμ και πριν θεσω την ερώτησή μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την τέλεια εφαρμογή TuneIn Radio για να ακούς τους αγαπημένους σου ελληνικούς και όχι μόνο σταθμούς. Αν βέβαια δεν έχει ήδη αναφερθεί πιο πάνω... Και τώρα θα ήθελα τη βοήθειά σας για music player. Εκτός από poweramp, ξέρετε κάποιον free που να προσφέρει την ίδια ευκολία με τα ακουστικά? Δοκιμάζοντας τον trial, αυτό που με βόλεψε πιο πολύ, εκτός από το ότι αλλάζει το τραγούδι από το κουμπί των ακουστικών, είναι ότι με το που βάζεις/βγάζεις τα ακουστικά ξεκινάει ή σταματά το τραγούδι. Δεν είναι που είναι 'πανάκριβος', αντίθετα όλοι λένε ότι αξίζει τα λεφτά του, το θέμα είναι ότι δεν χρησιμοποιώ τίποτις άλλο απ'όλα τα φοβερά που υπόσχεται και κάνει:wacko: Και μια γενικότερη ερώτηση, τί γίνεται με τις εφαρμογές που αγοράζει κανείς όταν αλλάξει τηλέφωνο? :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77733 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Κανεις για αυτο???? "Καλησπερα παιδες...Εχω μια ερωτηση... Θελω να μαθω αν υπαρχει καποιο προγραμμα ειτε για android συσκευη ειτε για Symbian με το οποιο οτι φωτογραφια τραβαω με την καμερα του κινητου μου να την στελνει ειτε με εμειλ ειτε με mms ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε καποιο προεπιλεγμενο αριθμο, χωρις αλλες διαδικασιες κλπ.....ειτε αν δεν υπαρχει για κινητο αν ξερετε καποιο gadget Που να το κανει αυτο... εχετε κατι υποψιν σας? Σας ευχαριστω πολυ.... "??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Καλησπέρα, Σαν καινούργια στο φορουμ και πριν θεσω την ερώτησή μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την τέλεια εφαρμογή TuneIn Radio για να ακούς τους αγαπημένους σου ελληνικούς και όχι μόνο σταθμούς. Αν βέβαια δεν έχει ήδη αναφερθεί πιο πάνω... Και τώρα θα ήθελα τη βοήθειά σας για music player. Εκτός από poweramp, ξέρετε κάποιον free που να προσφέρει την ίδια ευκολία με τα ακουστικά? Δοκιμάζοντας τον trial, αυτό που με βόλεψε πιο πολύ, εκτός από το ότι αλλάζει το τραγούδι από το κουμπί των ακουστικών, είναι ότι με το που βάζεις/βγάζεις τα ακουστικά ξεκινάει ή σταματά το τραγούδι. Δεν είναι που είναι 'πανάκριβος', αντίθετα όλοι λένε ότι αξίζει τα λεφτά του, το θέμα είναι ότι δεν χρησιμοποιώ τίποτις άλλο απ'όλα τα φοβερά που υπόσχεται και κάνει:wacko: Και μια γενικότερη ερώτηση, τί γίνεται με τις εφαρμογές που αγοράζει κανείς όταν αλλάξει τηλέφωνο? :thanks: Kαλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum! :happy: Για τους music players που λες, νομίζω ότι και ο mixzing κάνει αυτή τη δουλειά. Κι επίσης για τις paid εφαρμογές... Αν αλλάξεις κινητό αλλά χρησιμοποιήσεις τον ίδιο google λογαριασμό, θα περαστούν κι εκεί οι εφαρμογές σου, μιας και συνδέονται με το google λογαριασμό που χρησιμοποιείς και για το market :) Κανεις για αυτο???? "Καλησπερα παιδες...Εχω μια ερωτηση... Θελω να μαθω αν υπαρχει καποιο προγραμμα ειτε για android συσκευη ειτε για Symbian με το οποιο οτι φωτογραφια τραβαω με την καμερα του κινητου μου να την στελνει ειτε με εμειλ ειτε με mms ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ σε καποιο προεπιλεγμενο αριθμο, χωρις αλλες διαδικασιες κλπ.....ειτε αν δεν υπαρχει για κινητο αν ξερετε καποιο gadget Που να το κανει αυτο... εχετε κατι υποψιν σας? Σας ευχαριστω πολυ.... "??? To μόνο παρόμοιο που γνωρίζω, είναι αυτό! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts