king2009 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 υπαρχει τροπος να γινει back up το bbtan σε λογαριασμο; (google/facebook) Μόνο titanium backup helium Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 υπαρχει τροπος να γινει back up το bbtan σε λογαριασμο; (google/facebook) Τι ρεκόρ έχεις; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 τιποτα σημαντικο. 140 τωρα. αλλα καθε φορα που φλασαρω ρομ το ξεκιναω απ την αρχη και αντε παρε ξανα ολες τις μπαλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Χτυπησα δωρεαν το laserbreak pro. Φοβερο παιχνιδακι με 120 πιστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 τιποτα σημαντικο. 140 τωρα. αλλα καθε φορα που φλασαρω ρομ το ξεκιναω απ την αρχη και αντε παρε ξανα ολες τις μπαλες :p :p :p Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 (edited) Edit: επειδή τόση ώρα προσπαθώ να ανεβάσω φωτογραφία με το δικό μου ρεκόρ στο bbtan και δεν τα έχω καταφέρει να πω ότι εγώ έκανα σκορ 1.009 :D :D :D :D Edited July 29, 2017 by Johnako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Νομίζω πως έχω πάει και παραπάνω. 213/259 θυμάμαι, χωρις να μαι σίγουρος όμως. Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Καλησπέρα,έχετε να προτείνετε κανα παιχνιδάκι κατά προτίμηση offline να περάσει η ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Δες αυτό που συζητάμε παραπάνω. Ή το bloons td5 Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Εγω λιωνω στο clash royale.Πραγματικα λιωνω.... Αν ψαχνει καποιος clan ελατε στο assasin's greek. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 (edited) http://cyan.com/wp-content/uploads/Myst-Island-Day.jpg Ξεκίνησα το realmyst εδώ και 2 μέρες και πραγματικά όλος ο κόσμος του οι γρίφοι του το σκάλωμα που τρως δεν έχουν προηγούμενο. Θα προσπαθήσω να το τελειώσω χωρίς καν να δω κανένα hint και πιστεύω θα μου πάρει αρκετές βδομάδες ίσως και μήνες όπως το βλέπω με τη δυσκολία που έχει. Για την ώρα τα πάω περίφημα. Κρατάω και φωτογραφίες από από κάθε πράγμα που βρίσκω που χρειάζεται οπότε αν κάποιος το ξεκινήσει και κολλήσει να μου πει να βάλω τις φωτογραφίες σε spoiler. Προσπαθήστε να μην μπείτε καθόλου YouTube ούτε να ψάξετε για βοήθεια. Χθες είχα σκαλώσει καμιά ωρίτσα αλλά με επιμονή και υπομονή βρήκα τη έπρεπε να κάνω. Άψογο παιχνίδι και must για όλους τους φίλους των puzzle παιχνιδιών. Για τους υπόλοιπους θα φάτε μεγάλο ζόρι. Το link παρακάτω είναι σε sale στα 1.09. Όπως και το riven η συνέχεια του. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.realmyst Send From Note 3 With S8 Port Rom Edited July 31, 2017 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Υπάρχει κάτι που να είναι σαν το bomb jack; (το παλιό arcade) όσοι θυμούνται από τους παλιότερους. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Τι θα προτείνατε για σκάκι; Έχει πολλές επιλογές βλέπω και σίγουρα θα παίζει πολύ σαβούρα. Έχουμε κάτι δοκιμασμένο; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 http://cyan.com/wp-content/uploads/Myst-Island-Day.jpg Ξεκίνησα το realmyst εδώ και 2 μέρες και πραγματικά όλος ο κόσμος του οι γρίφοι του το σκάλωμα που τρως δεν έχουν προηγούμενο. Θα προσπαθήσω να το τελειώσω χωρίς καν να δω κανένα hint και πιστεύω θα μου πάρει αρκετές βδομάδες ίσως και μήνες όπως το βλέπω με τη δυσκολία που έχει. Για την ώρα τα πάω περίφημα. Κρατάω και φωτογραφίες από από κάθε πράγμα που βρίσκω που χρειάζεται οπότε αν κάποιος το ξεκινήσει και κολλήσει να μου πει να βάλω τις φωτογραφίες σε spoiler. Προσπαθήστε να μην μπείτε καθόλου YouTube ούτε να ψάξετε για βοήθεια. Χθες είχα σκαλώσει καμιά ωρίτσα αλλά με επιμονή και υπομονή βρήκα τη έπρεπε να κάνω. Άψογο παιχνίδι και must για όλους τους φίλους των puzzle παιχνιδιών. Για τους υπόλοιπους θα φάτε μεγάλο ζόρι. Το link παρακάτω είναι σε sale στα 1.09. Όπως και το riven η συνέχεια του. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.realmyst Send From Note 3 With S8 Port Rom Απιστευτο παιχνιδι ,και το riven....Δεν μου αρεσει να ψαχνω tips χαλαει ολο το παιχνιδι,,,στο σχολειο οταν πηγαινα εψαχνα να βρω λυσαρια ....:lol::p Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Απιστευτο παιχνιδι ,και το riven....Δεν μου αρεσει να ψαχνω tips χαλαει ολο το παιχνιδι,,,στο σχολειο οταν πηγαινα εψαχνα να βρω λυσαρια ....:lol::p Θα έρθει και η σειρά του riven για την ώρα έχω σκαλώσει καμιά βδομάδα σε ένα σημείο εκεί στο καράβι που βρέχει. Εξαιρετικοι γρίφοι και αρκετά δύσκολο όπως πρέπει να είναι κάθε puzzle παιχνίδι που σέβεται τον εαυτό του και τον gamer. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Θα έρθει και η σειρά του riven για την ώρα έχω σκαλώσει καμιά βδομάδα σε ένα σημείο εκεί στο καράβι που βρέχει. Εξαιρετικοι γρίφοι και αρκετά δύσκολο όπως πρέπει να είναι κάθε puzzle παιχνίδι που σέβεται τον εαυτό του και τον gamer. Send From Note 3 With S8 Port Rom Είναι από τα παλιά ιστορικά adventures, γι αυτό. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 Αγόρασα ένα παιχνίδι από play store και μου ήρθαν κανονικά τα mails σχετικά με την επιβεβαίωση της αγοράς. Το θέμα είναι πως δεν κατεβαίνει γιατί περιμένει σύνδεση με WiFi και δεν πρόκειται να συμβεί αυτό για τις επόμενες δύο μέρες. Πότε μπορώ να ακυρώσω το κατέβασμα, χωρίς να χάσω το παιχνίδι και μου κάνει αυτόματο refund; Αύριο λήγει και η προσφορά που ήταν. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2017 (edited) Ωραίο παιχνιδάκι είναι και το forge of empires Επίσης ψάχνουν για διαχειριστές στο παιχνίδι αυτό. https://gr0.forgeofempires.com/page/media/news/3244/ https://recruit.innogames.de/foe/gr/index/page/show/apply Edited August 10, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Πότε μπορώ να ακυρώσω το κατέβασμα, χωρίς να χάσω το παιχνίδι και μου κάνει αυτόματο refund; Αύριο λήγει και η προσφορά που ήταν. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Για να καταλάβω, θες να κρατήσεις το παιχνίδι και να κάνει refund? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Όχι βρε φίλε! Έχω αγοράσει το παιχνίδι και κατεβαίνει (ή έτσι θέλω τουλάχιστον) όταν έχεις σύνδεση με WiFi. Την δεδομένη στιγμή, είχα μόνο σύνδεση με δεδομένα και περίμενε να συνδεθεί σε WiFi. Αυτό που δεν ήθελα, ήταν να μην πατήσω ακύρωση λήψης και θεωρήσει το store ότι θέλω refund. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Όχι βρε φίλε! Έχω αγοράσει το παιχνίδι και κατεβαίνει (ή έτσι θέλω τουλάχιστον) όταν έχεις σύνδεση με WiFi. Την δεδομένη στιγμή, είχα μόνο σύνδεση με δεδομένα και περίμενε να συνδεθεί σε WiFi. Αυτό που δεν ήθελα, ήταν να μην πατήσω ακύρωση λήψης και θεωρήσει το store ότι θέλω refund. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Δεν κάνει refund αν πατήσεις ακύρωση πριν εγκατασταθεί. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Κόλλημα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.famobi.driftcupracing Παίζει σε online κάτι τέτοιο? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Κόλλημα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.famobi.driftcupracing Παίζει σε online κάτι τέτοιο? Παίξε κανένα reckless racing η mini motor racing η slingshot racing και άσε αυτή τη χαζομάρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Παίξε κανένα reckless racing η mini motor racing η slingshot racing και άσε αυτή τη χαζομάρα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Και αυτό το παίζεις; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Και αυτό το παίζεις; Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για πιο λες? Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts