Sniaf Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Κι εγώ ακούω γενικά πολύς κόσμος να παίζει το Top Eleven, ενώ βλέπω και διάφορα screenshots σε Facebook και forum με τις τροπαιοθήκες του καθενός. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk θέλει να χώσεις χρήμα . είναι online και σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο fm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 θέλει να χώσεις χρήμα . είναι online και σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο fm Όλος αυτός ο κόσμος δηλαδή χώνει χρήμα; Δεν το ήξερα. Και δεν περίμενα να χώνουν και οι Έλληνες. Ιδίως μια παρέα με κάτι νέους που έχω πετύχει αρκετές φορές σε συγκεκριμένη καφετέρια, και μιλάνε αρκετά γι' αυτό. ;) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 Όλος αυτός ο κόσμος δηλαδή χώνει χρήμα; Δεν το ήξερα. Και δεν περίμενα να χώνουν και οι Έλληνες. Ιδίως μια παρέα με κάτι νέους που έχω πετύχει αρκετές φορές σε συγκεκριμένη καφετέρια, και μιλάνε αρκετά γι' αυτό. ;) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk ξες ποιο είναι το αστείο . υπάρχουν τυπάδες που περνούν συσκευές 400 ευρώ αλλά να αγοράσουν ένα παιχνίδι ολοκληρωμένο 2-3 ευρώ ξενίζοντε . καταλήγουν στα free games και στην τελική εκεί δίνουν ποιο πολλά φράγκα σε coins στην καφετέρια μπορεί να λέει ότι θέλει ο άλλος η τσέπη του ξέρει όμως την αλήθεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 θέλει να χώσεις χρήμα . είναι online και σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο fm Θέλει να χωσεις χρήμα; Παίζω δύο χρόνια περίπου και δεν έχω δώσει λεπτό. Ααα,και τις περισσότερες φορές είμαι πρωταθλητής! Φυσικά μπορείς να αγοράσεις. Όπως θέλεις παίζεις... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να παίζει Dominations και να είναι σε ελληνικό alliance; Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 καιρο ειχα να βρω ενα παιχνιδι να κολησω. αυτο ειναι το klocki. σε οποιον αρεσουν τα παζλοειδη πιστευω θα κολησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Καλησπέρα .έχετε να προτείνετε κάποια strategy ή management ππαιχνίδια; Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Κανένα καλό παιχνιδάκι football manager? Κατά προτίμηση στα ελληνικά, αλλιώς και αγγλικά δεν έχω θέμα PES Collection παίζω εγώ. Δεν είναι καθαρό μάνατζερ, θέλει αρκετή τύχη, αλλά οι αγώνες είναι με την engine του PES. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. October 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2016 Καλησπέρα.τσεκάρετε το gamee app ειναι εφαρμογή -πλατφορμα με mini games Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Καλησπέρα έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι sudoku και γενικά παζλ παιχνίδια; Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 λίγο ακριβό αλλά αξίζει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bscotch.crashlands Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Πάμε για μερικές εκπτώσεις σε πολύ καλά παιχνίδια https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161121/ba90768888d5f11b16841c1a3c99e00d.jpg Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Dark Echo. Θάνατος το παιχνίδι. Εξαιρετικό. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 To Monument Valley γιατί μού βγάζει πως δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μου; Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 To Monument Valley γιατί μού βγάζει πως δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μου; Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Το ειχα απο amazon underground. Καλο αλλα λιγο. Λιγες πιστες. Σε δυο μερες το τελιωνεις που λεει ο λογος. Ωραιο μεν, λιγο δε. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 To Monument Valley γιατί μού βγάζει πως δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα μου; Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk και σε μένα το ίδιο βγάζει . το αφαίρεσε για εμάς μάλλον Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλησπέρα έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι sudoku και γενικά παζλ παιχνίδια; Sent from my Lenovo A806 using Tapatalk Sudoku4Ever Plus και CrossMe Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Riptide gp renegade στα 99 λεπτά https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.vectorunit.silver.googleplay%26hl%3Den%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Driptide%2Bgp%2Brenegade%26pcampaignid%3DAPPU_1_0KAzWI6EG4iHaJSYkPAP&ved=0ahUKEwiOrNLEnLvQAhWIAxoKHRQMBP4Q5YQBCBgwAA&usg=AFQjCNHcNTIwJGPfeV9t0IBftxSflc4oiA&sig2=_kWyFD5sF3XQJXb8lIeT2w Απο τα καλύτερα racing παιχνίδια όπως και τα προηγούμενα riptide The room three στα 69 λεπτά https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.FireproofStudios.TheRoom3%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Droom%2Bthree%2Bplay%2Bstore%26pcampaignid%3DAPPU_1_5lo0WJahGIK7avXsKw&ved=0ahUKEwiWrJiAzrzQAhWCnRoKHXX2CgAQ8oQBCCQwAA&usg=AFQjCNGIt2E-Zdrjj6HxP2mjk29wR1Co0Q&sig2=Rk7ZitQGggMEFej91LCQDg Επισης εκπτώσεις έχουν γίνει και στα machinarium botanicula modern combat 4 στα 50 λεπτά το τελευταίο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Riptide gp renegade στα 99 λεπτά https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.vectorunit.silver.googleplay%26hl%3Den%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Driptide%2Bgp%2Brenegade%26pcampaignid%3DAPPU_1_0KAzWI6EG4iHaJSYkPAP&ved=0ahUKEwiOrNLEnLvQAhWIAxoKHRQMBP4Q5YQBCBgwAA&usg=AFQjCNHcNTIwJGPfeV9t0IBftxSflc4oiA&sig2=_kWyFD5sF3XQJXb8lIeT2w Απο τα καλύτερα racing παιχνίδια όπως και τα προηγούμενα riptide The room three στα 69 λεπτά https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.FireproofStudios.TheRoom3%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Droom%2Bthree%2Bplay%2Bstore%26pcampaignid%3DAPPU_1_5lo0WJahGIK7avXsKw&ved=0ahUKEwiWrJiAzrzQAhWCnRoKHXX2CgAQ8oQBCCQwAA&usg=AFQjCNGIt2E-Zdrjj6HxP2mjk29wR1Co0Q&sig2=Rk7ZitQGggMEFej91LCQDg Επισης εκπτώσεις έχουν γίνει και στα machinarium botanicula modern combat 4 στα 50 λεπτά το τελευταίο. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωραίος . τσίμπησα μόλις τώρα το modern combat 4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ευχαριστουμε king2009.Το τσιμπησα κι εγω το MC4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Καλό παιχνίδι παιδιά το modern combat 4 πιστεύω είναι το καλύτερο modern combat μιας και το 5 το χάλασαν αρκετά. Τσιμπησα και εγώ αρκετά παιχνιδακια αυτές τις μέρες και βλέπω μέχρι να τελειώσει αυτή η περίοδος της Cyber monday black Friday να γίνονται αρκετές εκπτώσεις ακόμα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161122/805f0de6adaf959508b701b256073a0a.jpg Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Εγώ μόνο το monument valley αγόρασα. Περιμένω ακόμη για τους άλλο. Ας είναι καλά το app sales. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Εγώ μόνο το monument valley αγόρασα. Περιμένω ακόμη για τους άλλο. Ας είναι καλά το app sales. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το room 3 limbo δεν πρόκειται να πέσουν άλλο ποτέ και τόσο που έπεσαν το θεωρώ πάρα πολύ. Τα go παιχνίδια ποτέ δεν πάνε κάτω από 99 λεπτά οπότε μην περιμένετε πιο κάτω. Όπως και το riptide για όσους παίζετε racing. Είναι παιχνίδια που αξίζουν πραγματικά και οι τιμές τους είναι πολύ καλές. Το Monument valley πολύ καλό αλλά με χάλασε που θέλει ακόμα 1.79 για τα επιπλέον levels που πρόσθεσαν. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Το room 3 το έχω. Και μένα με χάλασε που μόλις άνοιξα το monument valley, είδα πως έχει και επιπλέον χρέωση. Το limbo μου διέφυγε μάλλον. Θα του ρίξω μία ματιά. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Το never alone Ki edition το έχει δοκιμάσει κανένας; το έχει στα 0,60 , και φαίνεται ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts