Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Rayman Fiesta run μονο 25λεπτα. Αυτα τα Χριστούγεννα έχω πάρει πάνω από 10 κορυφαία παιχνίδια με κάνα 10ρικο όλα μαζί στο κινητό.

Το πήρα και αυτό από τον υπολογιστή αλλά μου το βγάζει incompatible στο note 3 με την CM.

Το έβαλα στο tablet το hitman sniper παίζει μια χαρά

Επισης

Anomaly 2 0.89 το καλύτερο rts με γραφικάρες

This war of mine 4.99 Το ξέρετε όλοι νομίζω

Framed 0.80 ένα από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια εδώ και καιρο

Edited by king2009

Μας εχετε πορωσει ρε σεις σταματειστε...Αγορασα και το hitman go..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coffeestainstudios.goatsimulator&referrer=utm_source%3DAppSales%26utm_medium%3DBlog%26utm_campaign%3Dsale

Goat Simulator σε προσφορά αλλά δεν ξέρω αν είναι καλό παιχνίδι παιδιά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι goat simulator?? Χαχα είμαστε σοβαροί; Έχει και κάτι σε μελομακάρονο simulator?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

το εχει και το Amazon Underground τζαμπα αυτο!

Επειδή θέλω να έχω τα achievements από το Google Play games αγοράζω μονο απο playstore. Το Amazon underground έχει κάποιους περιορισμούς.

Επειδή θέλω να έχω τα achievements από το Google Play games αγοράζω μονο απο playstore. Το Amazon underground έχει κάποιους περιορισμούς.

Αν και δεν έχω παρατηρήσει τι παίζει με τα achievements, για κάποιες εφαρμογές που τις έχω από το Amazon μου εμφανίζει στο Google Play οτι τις έχω εγκαταστημένες από εκεί.

Αν και δεν έχω παρατηρήσει τι παίζει με τα achievements, για κάποιες εφαρμογές που τις έχω από το Amazon μου εμφανίζει στο Google Play οτι τις έχω εγκαταστημένες από εκεί.

Νομίζω μόνο σε εφαρμογές πρέπει να είναι για παιχνίδια θέλει το Google Play games.

Leos Fortune στα 99 λεπτα απο 5.Θα μας αδειασουν την χρεωστικη μεχρι τα Χριστουγεννα οπως το πανε αυτοι.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Ότι κατεβαίνει από amazon underground δεν έχει καμία σχέση με το play store. Πάντως και το amazon υποστηρίζει achievement.

Εμένα αυτό το "this war of mine" μου έχει κολλήσει αλλά είναι στα 5€ περίπου.

Περιμένω να πάει κάτω από 3 αλλά δύσκολα.

Χθες πήρα τα

Hitman Sniper

Leo's fortune

Framed

Dark echo

Rayman Fiesta run

Riptide gp2

Anomaly 2

Όλα ένα και ένα και σε πολύ καλές τιμές.

Έστειλα και ένα μήνυμα στους δημιουργούς του Syberia να φτιάξουν το θέμα που δεν ανοίγει όλη η οθόνη στο Syberia 2 γιατί θέλω πως και πως να το παίξω.

Και εγώ το άφησα προς το παρόν. Το Leo's fortune ήταν μια ψιλό απογοήτευση για μένα όπως και το star wars pinball, που ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

Δεν πιστεύω πως το this war of mine να πάει παρακάτω.

Και εγώ το άφησα προς το παρόν. Το Leo's fortune ήταν μια ψιλό απογοήτευση για μένα όπως και το star wars pinball, που ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

Δεν πιστεύω πως το this war of mine να πάει παρακάτω.

Το Leo's fortune γιατί? Εξαιρετικό το βρίσκω από κάθε άποψη τι δεν σου άρεσε? Έπαιξα χθες καμία ωριτσα το απόλαυσα και έχει και αρκετή δυσκολία στο να πάρεις και τα 3 αστεράκια σε κάθε level.

To star wars αίσχος ναι. Δες και τα άλλα που πήρα όλα είναι πάρα πολύ καλά και είναι σε sale από χθες.

Τα γραφικά στο Leo's fortune είναι πραγματικά τρομερά, απλά δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο. Πολλές φορές ενώ τρέχει το μπαρμπαδέλι στο άγνωστο με νεκρά την ελπίδα και κάνει loop σε κάτι ράμπες, πέφτεις πάνω σε καρφιά! Και τι άλλο να έκανα δηλαδή; Αν πας πιο αργά πέφτεις ή δεν κάνεις χρόνο και αν πηγαίνεις γρήγορα θα χάσεις τουλάχιστον 5-10 φορές σε κάθε level. Δεν νομίζω πως ήθελα τέτοια σπαζοκεφαλιά σε τέτοιου είδους παιχνίδι.

Πλέον, παίζω μόνο world of tanks blitz που είναι διαθέσιμο και για WP, οπότε καταλαβαίνεις.

Τα γραφικά στο Leo's fortune είναι πραγματικά τρομερά, απλά δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολο. Πολλές φορές ενώ τρέχει το μπαρμπαδέλι στο άγνωστο με νεκρά την ελπίδα και κάνει loop σε κάτι ράμπες, πέφτεις πάνω σε καρφιά! Και τι άλλο να έκανα δηλαδή; Αν πας πιο αργά πέφτεις ή δεν κάνεις χρόνο και αν πηγαίνεις γρήγορα θα χάσεις τουλάχιστον 5-10 φορές σε κάθε level. Δεν νομίζω πως ήθελα τέτοια σπαζοκεφαλιά σε τέτοιου είδους παιχνίδι.

Πλέον, παίζω μόνο world of tanks blitz που είναι διαθέσιμο και για WP, οπότε καταλαβαίνεις.

Η δυσκολία υπάρχει γιατί δεν είναι ένα παιχνίδι της σειράς αλλά θέλει να το πάει ένα επίπεδο παραπάνω ώστε να δυσκολεψει τον παίχτη και να έχει κάποιο σοβαρό challenge.

Για κάθε αστέρι θέλει και άλλο playthrough σε κάθε level. Στις 4 πρώτες πίστες πήρα όλα τα αστεράκια. Με δυσκολεψαν αρχικά αλλά μετά από 2 με 3 φορές τις μαθαίνεις καλύτερα. Χορτασαμε από εύκολα παιχνίδια. Ας μας σπάσει τα νεύρα και κάποιο με τη δυσκολία του. Αν το θεωρεις απογοήτευση για τη δυσκολία του είναι λάθος λόγος για να πεις ένα παιχνίδι απογοήτευση. Για μένα πέρνει καθαρό 10αρι.

Στα ίδια επίπεδα είναι και το Cogs που εκείνο ξεφεύγει τελείως.

Edit για το Leo's fortune. Αν θες να πάρεις το No fatality αστέρι θα πας όσο πιο αργά γίνεται όπως και με τα coins. Στο να κάνεις χρόνο είναι το πιο δύσκολο αν και είδα ότι δίνει αρκετό περιθώριο και για λάθη.

Edited by king2009

Έχει το Modern combact 4 στα 0.99 αξίζει ;το έχει κανένας ;

Το είχα τερματίσει πριν κάνα χρόνο. Ωραίο είναι άλλα μιας και υπάρχει το modern combat 5 που είναι αρκετά καλύτερο και free πιστεύω καλύτερα να πάτε προς εκείνο.

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια