Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ φοβάμαι ότι ισχύει απόλυτα το "up to a month" που λέει :p

Θα το καταφέρω πάντως!

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Πάντως έχουν πλάκα οι δημιουργοί "The game has been awarded Submachine Factory's own "Weirdest game out of 2 we've made so far" award." :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Χαχαχα έχει gameplay trailer, 13 λεπτά. Χαχαχαχχα

Τελικά είναι μερικά παιχνίδια που έχουν αυτό το "κάτι" βρε παιδί μου και αξίζουν βραβείο πραγματικά! Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ με το συγκεκριμένο αλλά του αναγνωρίζω απόλυτα την καινοτομία και μοναδικότητά του, πραγματικά χειροκροτώ τον δημιουργό του! :)

Παντως αν εχεις amoled οθονη, δεν χανεις και τιποτα να το δοκιμασεις :lol:

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

οποίος έχει χρησιμοποιησει emulator psp ας με βοηθήσει... πως ακριβώς να παίξω?? κατέβασα την εφαρμογή αλλά παιχνίδια???

απο διαφορα site κατεβαζεις roms, γραψε psp roms @ google

το τερμάτισε κανείς;; χαχαχ

Το έβαλα μόνο του να τρέχει ενώ ποτιζα... 40 λεπτά μετά έχει μείνει ίδιο... Μάλλον μούφα θα είναι.

could you do it again?

Το έβαλα μόνο του να τρέχει ενώ ποτιζα... 40 λεπτά μετά έχει μείνει ίδιο... Μάλλον μούφα θα είναι.

Είναι επειδή δεν διάβασες την περιγραφή, η αναμονή όπως αναφέρεται μπορεί να κρατήσει από 1 δευτερόλεπτο μέχρι ένα μήνα.! :lol:

Έχει Και pause

Δες το βιντεάκι στη περιγραφή, κοντά στο τέλος

Έχει Και pause

Δες το βιντεάκι στη περιγραφή, κοντά στο τέλος

το ξερω οτι εχει Pause, απο κει ειδα τα 40 λεπτα...στα λεει στο κατω μερος οταν το πατας.

τελος παντων, θα το αφησω σε Airplane mode με χαμηλη φωτεινοτητα ολη νυκτα...δεν μπορει...

could you do it again?

Το έβαλα κι εγώ τώρα. Όποιος τα καταφέρει πρώτος παίρνει ειδικό αγαλματίδιο με το λογότυπο του myphone.gr :p

Όσοι δεν το έχετε κατεβάσει ακόμα δείτε το Clash of Clans.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙ.

ΥΓ.:Βαζω caps για να φανει οτι φωναζω, μην το φανε οι mods.

could you do it again?

http://s29.postimg.org/9juoy85ar/Screenshot_2014_07_26_00_23_35.jpg

http://s2.postimg.org/55ad3wsdh/Screenshot_2014_07_26_00_26_14.jpg

Σε 58 δεύτερα το τερμάτισα!!!πολύ τύχη!!

Edited by litirakis

Τυχερός! Εγώ το είχα τουλάχιστον 1 ώρα και δεν έγινε τίποτα μέχρι που το έκλεισα!

2 μέρες στο ταμπλετ μέχρι που έψηνες αυγό πάνω του οπότε και το έκλεισα...

could you do it again?

Modern combat 5 εδω και 4 μερες στο noteli.Εξαιρετικο multiplayer παρα πολυ καλο campaign κορυφαια γραφικα.Overall το καλυτερο fps για κινητα.Ονομα αν θελετε να με κανετε add king2009 και squad greek_power.Στο multiplayer γινετε ενας πανικος με 4 πολυ καλους χαρτες και παρα πολλους παικτες καθημερινα.

Έχει κανείς να προτείνει τίποτα καλά παιχνιδάκια για multiplayer μέσω bluetooth (ή αν υπάρχει άλλος τρόπος για multiplayer χωρίς χρήση internet); Δεν είναι απαραίτητο να είναι υπερπαραγωγές, απλά να περνάει ευχάριστα η ώρα στην παραλία...

Ένα παιχνιδάκι σε στυλ flappy bird πολύ ωραίο που εγκατέστησα χθες είναι το Don't Touch The Spikes

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Τώρα τελευταία έχω καεί με το Boom Beach.

Δοκιμάστε το μετράει!

Παρομοίως αλλά πλέον αρχίζει να με εκνευρίζει το ότι χρειάζεσαι τόσα πολλά διαμάντια για να μπορέσεις να προχωρήσεις, γλυτώνοντας παράλληλα τις τόσες αναμονές (χτίσιμο - αναβάθμιση κτηρίων, "γιατρειά" στρατιωτών μετά από τις μάχες κλπ) και το παιχνίδι να στα δίνει με το σταγονόμετρο από ένα σημείο και μετά.. για αγορά δεν το συζητώ καν, τα βρίσκω πολύ ακριβά για την ποσότητα που δίνουν και που θα φύγουν και πάλι στο φτερό.

Μου τη χαλάσει το ότι μετά από δύο τρεις επιθέσεις στα γύρω νησιά ξεμένω από υπομονή αφού χωρίς διαμάντια ή που θα περιμένω να γεμίσουν και πάλι οι βάρκες με στρατιώτες (θέλει και 8 λεπτών υπομονή σε ορισμένες περιπτώσεις, και που να αρχίσω να αναβαθμίζω για τα καλά δηλαδή..) και αναγκαστικά κλείνω το παιχνίδι αφού ούτως η άλλως πρέπει να περιμένω και κάποιο κτήριο που έχω βάλει για αναβάθμιση παράλληλα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω κάτι να κάνω παρά να χαζεύω τα γύρω νησιά.. χαζομάρα.

Με διαμάντια κινείσαι άνετα,.. κρίμα πάντως γιατί είναι όντως πολύ καλό παιχνίδι, αλλά..

Παρομοίως αλλά πλέον αρχίζει να με εκνευρίζει το ότι χρειάζεσαι τόσα πολλά διαμάντια για να μπορέσεις να προχωρήσεις, γλυτώνοντας παράλληλα τις τόσες αναμονές (χτίσιμο - αναβάθμιση κτηρίων, "γιατρειά" στρατιωτών μετά από τις μάχες κλπ) και το παιχνίδι να στα δίνει με το σταγονόμετρο από ένα σημείο και μετά.. για αγορά δεν το συζητώ καν, τα βρίσκω πολύ ακριβά για την ποσότητα που δίνουν και που θα φύγουν και πάλι στο φτερό.

Μου τη χαλάσει το ότι μετά από δύο τρεις επιθέσεις στα γύρω νησιά ξεμένω από υπομονή αφού χωρίς διαμάντια ή που θα περιμένω να γεμίσουν και πάλι οι βάρκες με στρατιώτες (θέλει και 8 λεπτών υπομονή σε ορισμένες περιπτώσεις, και που να αρχίσω να αναβαθμίζω για τα καλά δηλαδή..) και αναγκαστικά κλείνω το παιχνίδι αφού ούτως η άλλως πρέπει να περιμένω και κάποιο κτήριο που έχω βάλει για αναβάθμιση παράλληλα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω κάτι να κάνω παρά να χαζεύω τα γύρω νησιά.. χαζομάρα.

Με διαμάντια κινείσαι άνετα,.. κρίμα πάντως γιατί είναι όντως πολύ καλό παιχνίδι, αλλά..

και εγω το ιδιο.εψαξα λιγο για να βρω διαμαντια με αλλον ''τροπο'' αλλα δεν μπορεσα.απο ενα σημειο και μετα κολας και δεν προχωρας.κριμα γιατι ειναι ωραιο παιχνιδακι

οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια