pgetsopoulos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πολύ φοβάμαι ότι ισχύει απόλυτα το "up to a month" που λέει :p Θα το καταφέρω πάντως! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πάντως έχουν πλάκα οι δημιουργοί "The game has been awarded Submachine Factory's own "Weirdest game out of 2 we've made so far" award." :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Χαχαχα έχει gameplay trailer, 13 λεπτά. Χαχαχαχχα Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Χαχαχα έχει gameplay trailer, 13 λεπτά. Χαχαχαχχα Τελικά είναι μερικά παιχνίδια που έχουν αυτό το "κάτι" βρε παιδί μου και αξίζουν βραβείο πραγματικά! Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ποτέ με το συγκεκριμένο αλλά του αναγνωρίζω απόλυτα την καινοτομία και μοναδικότητά του, πραγματικά χειροκροτώ τον δημιουργό του! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Παντως αν εχεις amoled οθονη, δεν χανεις και τιποτα να το δοκιμασεις :lol: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 το τερμάτισε κανείς;; χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 οποίος έχει χρησιμοποιησει emulator psp ας με βοηθήσει... πως ακριβώς να παίξω?? κατέβασα την εφαρμογή αλλά παιχνίδια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 απο διαφορα site κατεβαζεις roms, γραψε psp roms @ google Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 απο διαφορα site κατεβαζεις roms, γραψε psp roms @ google σε ευχαριστώ πολύ... ΘΑ το ψάξω και θα σου πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 το τερμάτισε κανείς;; χαχαχ Το έβαλα μόνο του να τρέχει ενώ ποτιζα... 40 λεπτά μετά έχει μείνει ίδιο... Μάλλον μούφα θα είναι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το έβαλα μόνο του να τρέχει ενώ ποτιζα... 40 λεπτά μετά έχει μείνει ίδιο... Μάλλον μούφα θα είναι. Είναι επειδή δεν διάβασες την περιγραφή, η αναμονή όπως αναφέρεται μπορεί να κρατήσει από 1 δευτερόλεπτο μέχρι ένα μήνα.! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Έχει Και pause Δες το βιντεάκι στη περιγραφή, κοντά στο τέλος Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Έχει Και pause Δες το βιντεάκι στη περιγραφή, κοντά στο τέλος το ξερω οτι εχει Pause, απο κει ειδα τα 40 λεπτα...στα λεει στο κατω μερος οταν το πατας. τελος παντων, θα το αφησω σε Airplane mode με χαμηλη φωτεινοτητα ολη νυκτα...δεν μπορει... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το έβαλα κι εγώ τώρα. Όποιος τα καταφέρει πρώτος παίρνει ειδικό αγαλματίδιο με το λογότυπο του myphone.gr :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uiopqwer Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Όσοι δεν το έχετε κατεβάσει ακόμα δείτε το Clash of Clans. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Όσοι δεν το έχετε κατεβάσει ακόμα δείτε το Clash of Clans. ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙ. ΥΓ.:Βαζω caps για να φανει οτι φωναζω, μην το φανε οι mods. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) http://s29.postimg.org/9juoy85ar/Screenshot_2014_07_26_00_23_35.jpg http://s2.postimg.org/55ad3wsdh/Screenshot_2014_07_26_00_26_14.jpg Σε 58 δεύτερα το τερμάτισα!!!πολύ τύχη!! Edited July 26, 2014 by litirakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Τυχερός! Εγώ το είχα τουλάχιστον 1 ώρα και δεν έγινε τίποτα μέχρι που το έκλεισα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Τυχερός! Εγώ το είχα τουλάχιστον 1 ώρα και δεν έγινε τίποτα μέχρι που το έκλεισα! 2 μέρες στο ταμπλετ μέχρι που έψηνες αυγό πάνω του οπότε και το έκλεισα... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Modern combat 5 εδω και 4 μερες στο noteli.Εξαιρετικο multiplayer παρα πολυ καλο campaign κορυφαια γραφικα.Overall το καλυτερο fps για κινητα.Ονομα αν θελετε να με κανετε add king2009 και squad greek_power.Στο multiplayer γινετε ενας πανικος με 4 πολυ καλους χαρτες και παρα πολλους παικτες καθημερινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Έχει κανείς να προτείνει τίποτα καλά παιχνιδάκια για multiplayer μέσω bluetooth (ή αν υπάρχει άλλος τρόπος για multiplayer χωρίς χρήση internet); Δεν είναι απαραίτητο να είναι υπερπαραγωγές, απλά να περνάει ευχάριστα η ώρα στην παραλία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ένα παιχνιδάκι σε στυλ flappy bird πολύ ωραίο που εγκατέστησα χθες είναι το Don't Touch The Spikes Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τώρα τελευταία έχω καεί με το Boom Beach. Δοκιμάστε το μετράει! Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Τώρα τελευταία έχω καεί με το Boom Beach. Δοκιμάστε το μετράει! Παρομοίως αλλά πλέον αρχίζει να με εκνευρίζει το ότι χρειάζεσαι τόσα πολλά διαμάντια για να μπορέσεις να προχωρήσεις, γλυτώνοντας παράλληλα τις τόσες αναμονές (χτίσιμο - αναβάθμιση κτηρίων, "γιατρειά" στρατιωτών μετά από τις μάχες κλπ) και το παιχνίδι να στα δίνει με το σταγονόμετρο από ένα σημείο και μετά.. για αγορά δεν το συζητώ καν, τα βρίσκω πολύ ακριβά για την ποσότητα που δίνουν και που θα φύγουν και πάλι στο φτερό. Μου τη χαλάσει το ότι μετά από δύο τρεις επιθέσεις στα γύρω νησιά ξεμένω από υπομονή αφού χωρίς διαμάντια ή που θα περιμένω να γεμίσουν και πάλι οι βάρκες με στρατιώτες (θέλει και 8 λεπτών υπομονή σε ορισμένες περιπτώσεις, και που να αρχίσω να αναβαθμίζω για τα καλά δηλαδή..) και αναγκαστικά κλείνω το παιχνίδι αφού ούτως η άλλως πρέπει να περιμένω και κάποιο κτήριο που έχω βάλει για αναβάθμιση παράλληλα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω κάτι να κάνω παρά να χαζεύω τα γύρω νησιά.. χαζομάρα. Με διαμάντια κινείσαι άνετα,.. κρίμα πάντως γιατί είναι όντως πολύ καλό παιχνίδι, αλλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Παρομοίως αλλά πλέον αρχίζει να με εκνευρίζει το ότι χρειάζεσαι τόσα πολλά διαμάντια για να μπορέσεις να προχωρήσεις, γλυτώνοντας παράλληλα τις τόσες αναμονές (χτίσιμο - αναβάθμιση κτηρίων, "γιατρειά" στρατιωτών μετά από τις μάχες κλπ) και το παιχνίδι να στα δίνει με το σταγονόμετρο από ένα σημείο και μετά.. για αγορά δεν το συζητώ καν, τα βρίσκω πολύ ακριβά για την ποσότητα που δίνουν και που θα φύγουν και πάλι στο φτερό. Μου τη χαλάσει το ότι μετά από δύο τρεις επιθέσεις στα γύρω νησιά ξεμένω από υπομονή αφού χωρίς διαμάντια ή που θα περιμένω να γεμίσουν και πάλι οι βάρκες με στρατιώτες (θέλει και 8 λεπτών υπομονή σε ορισμένες περιπτώσεις, και που να αρχίσω να αναβαθμίζω για τα καλά δηλαδή..) και αναγκαστικά κλείνω το παιχνίδι αφού ούτως η άλλως πρέπει να περιμένω και κάποιο κτήριο που έχω βάλει για αναβάθμιση παράλληλα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω κάτι να κάνω παρά να χαζεύω τα γύρω νησιά.. χαζομάρα. Με διαμάντια κινείσαι άνετα,.. κρίμα πάντως γιατί είναι όντως πολύ καλό παιχνίδι, αλλά.. και εγω το ιδιο.εψαξα λιγο για να βρω διαμαντια με αλλον ''τροπο'' αλλα δεν μπορεσα.απο ενα σημειο και μετα κολας και δεν προχωρας.κριμα γιατι ειναι ωραιο παιχνιδακι Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts