Feregorn Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το έβαλα και σε 5s παίζει άψογα μόνο κάποια θέματα με τον ήχο έχω τίποτα σπουδαίο .... Με το νοτε δεν κατάφερα να το τρέξω καλά πάντως .... Υπάρχει και για iPhone αυτός ο εξομοιωτής;;; Δεν το ήξερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και για Symbian ^3 :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elevate.fffff2p Μαρεσε αυτό πολύ. Βέβαια όλοι λένε για τον χειρισμό του παίχτη, ότι τους δυσκολεύει, αν και εγώ δεν έχω αντιμετωπισει καμία δυσκολία. Ίσως τελικά έκανε κάποια αναβάθμιση.. Δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Και για Symbian ^3 :) Στο symbian ούτε 10 fps δεν θα κάνει....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Στο symbian ούτε 10 fps δεν θα κάνει....:lol: Όσα παιχνίδια έτρεχαν (είναι σε πιο παλιά έκδοση με λίγα συμβατά) έτρεχαν ικανοποιητικά :) πληροφοριακά τα Symbian παραδοσιακά είχαν αρκετά ισχυρές gpu, πχ το 808 έχει 2 για την κάμερα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Άρχισα Mini Motor Racing! Εύκολο φαίνεται στην αρχή αλλά μετά λογικά θα δυσκολεύει. Πλάκα έχει! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harkal Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Θα σας πρότεινα να δοκιμάσετε και το δικό μου παιχνίδι FlyCraft Herbie: Crazy Machines Τρέιλερ: Download link: http://applk.co/fh (To link είναι universal και ανοίγοντας στην αντίστοιχη συσκευή σου ανοίγει το αντίστοιχο store!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harkal Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Καλησπέρα σε όλους, σήμερα κυκλοφόρησα το νέο μου παιχνίδι "FlyCraft Herbie: Crazy Machines". Δείτε το τρέιλερ για να πάρετε μία ιδέα εδώ: Το παιχνίδι παίζει σε Android 2.3 και πάνω και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: http://applk.co/fh Περιμένω τις εντυπώσεις σας! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Άρχισα Mini Motor Racing! Εύκολο φαίνεται στην αρχή αλλά μετά λογικά θα δυσκολεύει. Πλάκα έχει! :D Κορυφαιο racing με εξαιρετικα γραφικα.Δυσκολευει αλλα overall τερματιζετε ευκολα.Τσεκαρε και το slingshot racing.Και αυτο κορυφαιο με ενα διαφορετικο στυλ στο πως κινεις το αμαξι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Κορυφαιο racing με εξαιρετικα γραφικα.Δυσκολευει αλλα overall τερματιζετε ευκολα.Τσεκαρε και το slingshot racing.Και αυτο κορυφαιο με ενα διαφορετικο στυλ στο πως κινεις το αμαξι. το slingshot ειναι απλα λατρεια. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το smash hit μου άρεσε πολύ άλλα είναι σπαστικό αυτό που έχουν κάνει με τα επί πληρωμή checkpoint!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Το έβαλα και σε 5s παίζει άψογα μόνο κάποια θέματα με τον ήχο έχω τίποτα σπουδαίο .... Με το νοτε δεν κατάφερα να το τρέξω καλά πάντως .... Το note μένει πίσω στα benchmark και το συγκεκριμένο θέλει Πολύ δύναμη.....Το find 7 έχει αρκετή παραπάνω.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Όποιος ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά σε ένα παιχνιδάκι που έφτιαξα σε Unity https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zennogames.drunkted3d Είναι παιχνίδι ισορροπίας με χειρισμό μέσω του tilt της συσκευής, με αρκετά μπόνους αντικείμενα για σταδιακή αύξηση της δυσκολίας.. Εδώ η σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook https://www.facebook.com/drunkted3d?fref=ts Δεκτά οποιαδήποτε σχόλια και αναφορές σε bugs ή προτάσεις για προσθήκες σε επόμενα updates... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Όποιος ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά σε ένα παιχνιδάκι που έφτιαξα σε Unity https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zennogames.drunkted3d Είναι παιχνίδι ισορροπίας με χειρισμό μέσω του tilt της συσκευής, με αρκετά μπόνους αντικείμενα για σταδιακή αύξηση της δυσκολίας.. Εδώ η σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook https://www.facebook.com/drunkted3d?fref=ts Δεκτά οποιαδήποτε σχόλια και αναφορές σε bugs ή προτάσεις για προσθήκες σε επόμενα updates... το εγκαθιστώ σε λίγο και σε 1-2 μερες θα σου πω και την γνώμη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Racing δείτε και το πολύ όμορφο table top racing! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Ειχα ξαναρωτησει πριν κανενα χρονο....μου ειχατε δωσει τοτε απαντησεις, αλλα τιποτε που να πλησιαζει αρκετα στο ....Limbo! Υπαρχει κατι εξισου καλο ή καλυτερο με το limbo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratos11 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 "games like limbo" :p link 1 link 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 "games like limbo" :p link 1 link 2 Κανένα δε μοιάζει πραγματικά. Το Brothers πάντως είναι εξαιρετικό, όπως κι αρκετά άλλα στη λίστα. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Θέλω να αγοράσω το modern combat 5 αλλα μου λέει ότι δεν είναι κατάλληλο για την συσκευή μου...μπορώ από κάπου να το αγοράσω για να μην μου πετάει αυτήν την βλακεία;;το κινητό είναι το oppo find 7a Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Θέλω να αγοράσω το modern combat 5 αλλα μου λέει ότι δεν είναι κατάλληλο για την συσκευή μου...μπορώ από κάπου να το αγοράσω για να μην μου πετάει αυτήν την βλακεία;;το κινητό είναι το oppo find 7a δες αν το χει στο amazon app store. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Δεν το έχει Δυστυχώς Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litirakis Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.subfty.blak το παιχνίδι δεν υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.subfty.blak το παιχνίδι δεν υπάρχει... Αχαχαχα τα screenshots είναι όλα τα λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 "I've been staring at this black screen for 3 weeks now. I've never felt this excited in my life. 10 out of 10" - Tim, Australia Καθως γραφω αυτο το μηνυμα ειμαι στο 8λεπτο, και τα πρωτα 6 κοιτουσα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 "I've been staring at this black screen for 3 weeks now. I've never felt this excited in my life. 10 out of 10" - Tim, Australia Καθως γραφω αυτο το μηνυμα ειμαι στο 8λεπτο, και τα πρωτα 6 κοιτουσα :p :lol::lol::lol: Τι έγραψε ο θεούλης :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts