ntinoscrypton Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Κάποιο καλό fps? Έπαιξα για λίγο το modern combat 5 αλλά είδα ότι θέλει χρήματα για να εξελιχθείς και αυτό με εκνευρίζει. Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Κάποιο καλό fps? Έπαιξα για λίγο το modern combat 5 αλλά είδα ότι θέλει χρήματα για να εξελιχθείς και αυτό με εκνευρίζει. Καμία ιδέα? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Guns of boom . Αλλα προσοχη ειναι εθιστικο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Guns of boom . Αλλα προσοχη ειναι εθιστικο :lol: καμία πρόταση σε offline ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Guns of boom . Αλλα προσοχη ειναι εθιστικο :lol: +1. Κι εγώ το χω κατεβάσει εδω και 4 μέρες και το χω κάψει..Τρελό κόλλημα Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Guns of boom . Αλλα προσοχη ειναι εθιστικο :lol: +1. Κι εγώ το χω κατεβάσει εδω και 4 μέρες και το χω κάψει..Τρελό κόλλημα Σας ευχαριστώ πολύ! Το κατέβασα πριν 2 ώρες και το έπαιξα αρκετά! Ωραίο φαίνεται! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Παιξτε ρε σεις κανένα σοβαρό παιχνίδι που τα βρίσκετε αυτά με τα in app purchases και τις διαφημίσεις. Δοκίμασα να παίξω το space frontier στο 5λεπτο έφαγε σουτ αυτό δεν θεωρείται παιχνίδι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Μόνο το world of tanks blitz είναι παιχνίδι! Εκεί να δείτε in app purchases lol Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Εντάξει, καποια παιχνιδια ειναι γοα χαβαλε και μονο. Βλεπε καντι κρας.... Χωρις νοημα, απλα κατι σε τραβαει. Αυτα που παίζεις εσυ είναι αλλη κατηγορία. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Παιξτε ρε σεις κανένα σοβαρό παιχνίδι που τα βρίσκετε αυτά με τα in app purchases και τις διαφημίσεις. Δοκίμασα να παίξω το space frontier στο 5λεπτο έφαγε σουτ αυτό δεν θεωρείται παιχνίδι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Κινγκ χαλάρωσε λίγο ρε, γούστα είναι αυτά χαχαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Κινγκ χαλάρωσε λίγο ρε, γούστα είναι αυτά χαχαχα Απλά απορία το έχω ρε συ κανένα πρόβλημα με το τι παίζετε. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Απλά απορία το έχω ρε συ κανένα πρόβλημα με το τι παίζετε. Send From Note 3 With S8 Port Rom Ναι φίλε μου ίσα ίσα σε αστείο ύφος στο είπα και γω χαχα σιγά γούστα είναι αυτά και στον καθένα ότι αρέσει... Εννοείται αυτό Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ! Το κατέβασα πριν 2 ώρες και το έπαιξα αρκετά! Ωραίο φαίνεται! Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άμα μαζευτεί λαός να κανουμε μια κλαν να μπαίνουμε να παίζουμε μαζί :rocket: Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Άμα μαζευτεί λαός να κανουμε μια κλαν να μπαίνουμε να παίζουμε μαζί :rocket: Φυσικα!Καλη φαση θα ηταν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Μόνο το world of tanks blitz είναι παιχνίδι! Εκεί να δείτε in app purchases lol Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Το λιώνω κάθε μέρα, τρομερό παιχνίδι. Το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει γεμίσει με noobάδες που δεν ξέρουν να παίζουν αλλά φτάνουν ψηλά επειδή πληρώνουν. Ειδικά από tier 6 και κάτω ώρες ώρες δεν αντέχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Και όμως, στο Χ βλέπω τα περισσότερα "λάθη". Tds σαν meds και meds σαν TDs! Έχω πχ το Leo1 και περιμένει ο άλλος να τρέξω πάνω τους και φάω 5-6 μόνο και μόνο επειδή είμαι γρήγορος! Spot μου λέει, ok γράφω και cover me. Βγαίνω, βρίσκω την μισή ομάδα και ο άλλος κοιτάει τα πουλάκια. Μέχρι να φύγω έχω φάει τρεις βολές. Δεν θέλω και περισσότερες. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλησπερα παιδια,γνωριζετε αν το guns of boom υποστηριζει controllers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Basketball FRVR Απλο αλλα κολλημα.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Το real basketball που παιζω αραια και που, απο το 2013, να δειτε τι κολλημα ειναι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Καιρός να ξαναπαιξετε space frontier, βάλανε καινούργιο πλανήτη. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Τώρα βρηκαν να το δωσουν???? Βαριεμαι να παίξω απ την αρχη Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 (edited) Παιδιά, έχετε να μου προτείνετε κανένα σοβαρό open world που να έχει free mood, δηλαδή να μην είναι μόνο missions; Γιατί τα περισσότερα που βρήκα είναι της πλάκας. Edit: Εννοείται 3D, τα 2D τα σιχαίνομαι. Edited October 19, 2017 by _Alexandros37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Παιξτε ρε σεις κανένα σοβαρό παιχνίδι που τα βρίσκετε αυτά με τα in app purchases και τις διαφημίσεις. Δοκίμασα να παίξω το space frontier στο 5λεπτο έφαγε σουτ αυτό δεν θεωρείται παιχνίδι. Send From Note 3 With S8 Port Rom Οσα παιχνιδια δεν εχουν διαφημισεις και in-app αγορες, τοτε δεν ειναι και δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 το hitman sniper δωρεαν στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2017 http://www.ubuntuvibes.com/?m=1 Όλες οι τζάμπα Εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 καλησπερα,εχετε να προτεινετε κανα παιχνιδι στρατιγικης η city building? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts