kostashark Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 παιδια τσεκαρετε και αυτο ερχεται το καλοκαιρι! οσοι ακουνε τετοια μουσικη σαν και εμενα και ειναι σε αυτον τον τομεα(Rock-Metal) θα βρουν το θεα του παιχνιδιου γ@μ@το :p:p :D http://kavala.citypedia.gr/oi-iron-maiden-kykloforoyn-paixnidi-gia-kinita-kai-tablet/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Γειά σας παιδιά. Έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι μουσική ή κάποιο με ωραία μουσική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εμένα μου αρέσει το darklings. Από ότι κατάλαβα όμως, σε Android δεν είναι τόσο καλό σαν παιχνίδι. Έχει κάποια θέματα με κολλήματα. Τουλάχιστον μέχρι πριν κανένα τρίμηνο που το δοκίμασα τελευταία φορά. Επίσης το osmos έχει καλή μουσική. Δεν είναι και iron maiden, αλλά τουλάχιστον ακούγεται ευχάριστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Γειά σας παιδιά. Έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι μουσική ή κάποιο με ωραία μουσική; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cmplay.tiles2 δεν μπορω να σταματησω να παιζω καθολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Icon pack "Retrorika" στα 0,50€ ότι πιο πλήρες και όμορφο έχω δει σε icons. Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 απο 5 ευρω στο 1 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.games.nfs13_row Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 10 cent κοστίζει το Need for Speed™ Most Wanted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 10 cent κοστίζει το Need for Speed™ Most Wanted ειναι 2 ενα με 500.000+ ληψεις που το εχει 0.10 αλλα δεν ειναι για την χωρα μας και ενα αλλο που εχει 1,000,000+ ληψεις και το εχει 1 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το λινκ που έβαλες εσύ παραπάνω λέει 0.10 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το λινκ που έβαλες εσύ παραπάνω λέει 0.10 ;) omg την πατησα παλι.......! χθες το βραδυ το εβαλαν 1 και σημερα το κατεβασαν και αυτο στα 0.10 -.-''' δεν μπορω να δω τιμη γιατι το εχω ηδη αγορασμενο(εκτος και αν το βλεπεις απο καπου αλλου οσοι το αγορασαν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 omg την πατησα παλι.......! χθες το βραδυ το εβαλαν 1 και σημερα το κατεβασαν και αυτο στα 0.10 -.-''' δεν μπορω να δω τιμη γιατι το εχω ηδη αγορασμενο(εκτος και αν το βλεπεις απο καπου αλλου οσοι το αγορασαν) Και αυτα που λεει για in app purchases παιζει? τι ακριβως αγοραζεις με την προσφορα? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ναι, συμβαινει. Εγω παντως το πήρα τώρα, ακόμα και αν δεν το παίξω άμεσα, τιμής ένεκεν.. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 omg την πατησα παλι.......! χθες το βραδυ το εβαλαν 1 και σημερα το κατεβασαν και αυτο στα 0.10 -.-''' δεν μπορω να δω τιμη γιατι το εχω ηδη αγορασμενο(εκτος και αν το βλεπεις απο καπου αλλου οσοι το αγορασαν) Θα πας στο ο λογαριασμός μου και σου λέει πόσο το πήρες. Εγώ το πήρα 10 λεπτά πριν λίγο στο tablet. Στο note 3 επειδή έχω CM μου το βγάζει μη συμβατό όπως και το hitman sniper. http://s28.postimg.org/dh9g1hvq5/Screenshot_2016_01_20_12_29_44.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Θα πας στο ο λογαριασμός μου και σου λέει πόσο το πήρες. Εγώ το πήρα 10 λεπτά πριν λίγο στο tablet. Στο note 3 επειδή έχω CM μου το βγάζει μη συμβατό όπως και το hitman sniper. http://s28.postimg.org/dh9g1hvq5/Screenshot_2016_01_20_12_29_44.png ποσο το πηρα ξερω πως το βλεπω εγω εννοω ποσο εχει εκεινη την στιγμη αν αλλαξη η προσφορα.Οπως στην περιπτωση μου που το πηρα χθες το βραδυ στα 0.99 και σημερα πηγε στα 0.10 εγω μπως μπορω να το δω αυτο; γιατι με βγαζει οτι το εχω αγορασμενο και εγκατεστημενο δεν μεβγαζει δλδ την τωρινη τιμη! Ελπιζω να μην σας μπερδεψα! Τωρα οσο για το τι εχει το πακετο που πηρα εγω στα 0.99 και τι το πακετο στα 0.10 δεν ξερω ακομα δεν το επαιξα το παιχνιδι πω την αληθεια μονο το αγορασα και το κατεβασα να το εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 ποσο το πηρα ξερω πως το βλεπω εγω εννοω ποσο εχει εκεινη την στιγμη αν αλλαξη η προσφορα.Οπως στην περιπτωση μου που το πηρα χθες το βραδυ στα 0.99 και σημερα πηγε στα 0.10 εγω μπως μπορω να το δω αυτο; γιατι με βγαζει οτι το εχω αγορασμενο και εγκατεστημενο δεν μεβγαζει δλδ την τωρινη τιμη! Ελπιζω να μην σας μπερδεψα! Τωρα οσο για το τι εχει το πακετο που πηρα εγω στα 0.99 και τι το πακετο στα 0.10 δεν ξερω ακομα δεν το επαιξα το παιχνιδι πω την αληθεια μονο το αγορασα και το κατεβασα να το εχω Δεν μπορείς να το δεις αυτό μέσα από το playstore. Μόνο μέσω εφαρμογών που λένε που υπάρχουν sales μπορείς να δεις τι τιμή έχει οποιαδήποτε εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εντάξει... ότι να 'ναι... @kostashark από υπολογιστή μπες από browser που ΔΕΝ έχεις συνδεδεμένο Google account και θα δεις όποια εφαρμογή θες και πόσο κοστίζει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Η καλύτερη λύση είναι το Best App sales. Βλέπεις ότι εφαρμογή θέλεις και σου λέει τι τιμή είχε από όταν βγήκε μέχρι τώρα οπότε ξέρεις πόσο είχε πέσει πιο πριν και πόσο έχει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εντάξει... ότι να 'ναι... @kostashark από υπολογιστή μπες από browser που ΔΕΝ έχεις συνδεδεμένο Google account και θα δεις όποια εφαρμογή θες και πόσο κοστίζει... ;) Απλά να προσθέσω ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι από υπολογιστή. Και από browser τηλεφώνου το ίδιο ισχύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Κάτι αντίστοιχο του worms? Δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Κάτι αντίστοιχο του worms? Δωρεάν Καλύτερο από το Worms δεν υπάρχει και δεν έχω βρει και κάτι παρόμοιο. 99 λεπτά είχε το Worms 3 και το 2 πριν λίγες μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) Αγορασα ενα ταμπλετακι με full hd αναλυση σε αναλογια 16:10 και εβαλα να παιξω το simcity buildit. Ενω παιζει μια χαρα μου τα δειχνει πολυ κοντα με αποτελεσμα να μην εχω πολλη πληροφορια. Στο Galaxy S6 που το παιζω τα δειχνει απο πιο μακρια και ειναι πιο βολικο. Προσπαθησα με xposed και app settings αλλα δεν καταφερα κατι.. Ξερει κανεις καποιον τροπο ετσι ωστε να κανω πιο πολυ "unzoom"; Για να καταλαβετε...εδω το S6 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160121/429e3d8116d23b37ae01f6a488b7ce4a.jpg Κι εδω απο το ταμπλετ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160121/3fe831039e1afd612fd59216c4262284.jpg Edited January 21, 2016 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μόνο με density φαντάζομαι θα μπορεί να γίνει κάτι αλλά θα πρέπει να την αλλάζεις προσωρινά για όλη τη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 App Settings που.αναφέρει το αλλάζει Μονο στην ίδια την εφαρμογή Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εμένα μου συνέβη αυτό στην ίδια συσκευή.. Παλιότερα είχα πολύ περισσότερο unzoom στη διάθεσή μου...τους τελευταίους μήνες τα βλέπω όπως εσύ στο ταμπλετ.. Νομίζω μετά από κάποιο update μου το έκανε.. Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Εχω φαει τρελο κολλημα στο ταμπλετ με αυτο Traffic Rider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts