Jump to content

[Android - προτάσεις] Παιχνίδια

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια τσεκαρετε και αυτο ερχεται το καλοκαιρι! οσοι ακουνε τετοια μουσικη σαν και εμενα και ειναι σε αυτον τον τομεα(Rock-Metal) θα βρουν το θεα του παιχνιδιου γ@μ@το :p:p :D http://kavala.citypedia.gr/oi-iron-maiden-kykloforoyn-paixnidi-gia-kinita-kai-tablet/

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Γειά σας παιδιά. Έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι μουσική ή κάποιο με ωραία μουσική;

Εμένα μου αρέσει το darklings. Από ότι κατάλαβα όμως, σε Android δεν είναι τόσο καλό σαν παιχνίδι. Έχει κάποια θέματα με κολλήματα. Τουλάχιστον μέχρι πριν κανένα τρίμηνο που το δοκίμασα τελευταία φορά. Επίσης το osmos έχει καλή μουσική. Δεν είναι και iron maiden, αλλά τουλάχιστον ακούγεται ευχάριστα.

Γειά σας παιδιά. Έχετε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι μουσική ή κάποιο με ωραία μουσική;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cmplay.tiles2 δεν μπορω να σταματησω να παιζω καθολου!

Icon pack "Retrorika" στα 0,50€ ότι πιο πλήρες και όμορφο έχω δει σε icons.
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

10 cent κοστίζει το Need for Speed™ Most Wanted

ειναι 2 ενα με 500.000+ ληψεις που το εχει 0.10 αλλα δεν ειναι για την χωρα μας και ενα αλλο που εχει 1,000,000+ ληψεις και το εχει 1 ευρω

Το λινκ που έβαλες εσύ παραπάνω λέει 0.10 ;)

omg την πατησα παλι.......! χθες το βραδυ το εβαλαν 1 και σημερα το κατεβασαν και αυτο στα 0.10 -.-''' δεν μπορω να δω τιμη γιατι το εχω ηδη αγορασμενο(εκτος και αν το βλεπεις απο καπου αλλου οσοι το αγορασαν)

omg την πατησα παλι.......! χθες το βραδυ το εβαλαν 1 και σημερα το κατεβασαν και αυτο στα 0.10 -.-''' δεν μπορω να δω τιμη γιατι το εχω ηδη αγορασμενο(εκτος και αν το βλεπεις απο καπου αλλου οσοι το αγορασαν)

Και αυτα που λεει για in app purchases παιζει? τι ακριβως αγοραζεις με την προσφορα?

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Ναι, συμβαινει. Εγω παντως το πήρα τώρα, ακόμα και αν δεν το παίξω άμεσα, τιμής ένεκεν..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Θα πας στο ο λογαριασμός μου και σου λέει πόσο το πήρες. Εγώ το πήρα 10 λεπτά πριν λίγο στο tablet. Στο note 3 επειδή έχω CM μου το βγάζει μη συμβατό όπως και το hitman sniper.

http://s28.postimg.org/dh9g1hvq5/Screenshot_2016_01_20_12_29_44.png

Θα πας στο ο λογαριασμός μου και σου λέει πόσο το πήρες. Εγώ το πήρα 10 λεπτά πριν λίγο στο tablet. Στο note 3 επειδή έχω CM μου το βγάζει μη συμβατό όπως και το hitman sniper.

http://s28.postimg.org/dh9g1hvq5/Screenshot_2016_01_20_12_29_44.png

ποσο το πηρα ξερω πως το βλεπω εγω εννοω ποσο εχει εκεινη την στιγμη αν αλλαξη η προσφορα.Οπως στην περιπτωση μου που το πηρα χθες το βραδυ στα 0.99 και σημερα πηγε στα 0.10 εγω μπως μπορω να το δω αυτο; γιατι με βγαζει οτι το εχω αγορασμενο και εγκατεστημενο δεν μεβγαζει δλδ την τωρινη τιμη! Ελπιζω να μην σας μπερδεψα!

Τωρα οσο για το τι εχει το πακετο που πηρα εγω στα 0.99 και τι το πακετο στα 0.10 δεν ξερω ακομα δεν το επαιξα το παιχνιδι πω την αληθεια μονο το αγορασα και το κατεβασα να το εχω

ποσο το πηρα ξερω πως το βλεπω εγω εννοω ποσο εχει εκεινη την στιγμη αν αλλαξη η προσφορα.Οπως στην περιπτωση μου που το πηρα χθες το βραδυ στα 0.99 και σημερα πηγε στα 0.10 εγω μπως μπορω να το δω αυτο; γιατι με βγαζει οτι το εχω αγορασμενο και εγκατεστημενο δεν μεβγαζει δλδ την τωρινη τιμη! Ελπιζω να μην σας μπερδεψα!

Τωρα οσο για το τι εχει το πακετο που πηρα εγω στα 0.99 και τι το πακετο στα 0.10 δεν ξερω ακομα δεν το επαιξα το παιχνιδι πω την αληθεια μονο το αγορασα και το κατεβασα να το εχω

Δεν μπορείς να το δεις αυτό μέσα από το playstore. Μόνο μέσω εφαρμογών που λένε που υπάρχουν sales μπορείς να δεις τι τιμή έχει οποιαδήποτε εφαρμογή.

Εντάξει... ότι να 'ναι...

@kostashark από υπολογιστή μπες από browser που ΔΕΝ έχεις συνδεδεμένο Google account και θα δεις όποια εφαρμογή θες και πόσο κοστίζει... ;)

Η καλύτερη λύση είναι το Best App sales. Βλέπεις ότι εφαρμογή θέλεις και σου λέει τι τιμή είχε από όταν βγήκε μέχρι τώρα οπότε ξέρεις πόσο είχε πέσει πιο πριν και πόσο έχει τώρα.

Εντάξει... ότι να 'ναι...

@kostashark από υπολογιστή μπες από browser που ΔΕΝ έχεις συνδεδεμένο Google account και θα δεις όποια εφαρμογή θες και πόσο κοστίζει... ;)

Απλά να προσθέσω ότι δεν είναι απαραίτητο να είσαι από υπολογιστή.

Και από browser τηλεφώνου το ίδιο ισχύει...

Κάτι αντίστοιχο του worms? Δωρεάν

Καλύτερο από το Worms δεν υπάρχει και δεν έχω βρει και κάτι παρόμοιο. 99 λεπτά είχε το Worms 3 και το 2 πριν λίγες μέρες.

Αγορασα ενα ταμπλετακι με full hd αναλυση σε αναλογια 16:10 και εβαλα να παιξω το simcity buildit.

Ενω παιζει μια χαρα μου τα δειχνει πολυ κοντα με αποτελεσμα να μην εχω πολλη πληροφορια.

Στο Galaxy S6 που το παιζω τα δειχνει απο πιο μακρια και ειναι πιο βολικο.

Προσπαθησα με xposed και app settings αλλα δεν καταφερα κατι..

Ξερει κανεις καποιον τροπο ετσι ωστε να κανω πιο πολυ "unzoom";

Για να καταλαβετε...εδω το S6

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160121/429e3d8116d23b37ae01f6a488b7ce4a.jpg

Κι εδω απο το ταμπλετ

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160121/3fe831039e1afd612fd59216c4262284.jpg

Edited by panosfx

Μόνο με density φαντάζομαι θα μπορεί να γίνει κάτι αλλά θα πρέπει να την αλλάζεις προσωρινά για όλη τη συσκευή...

App Settings που.αναφέρει το αλλάζει Μονο στην ίδια την εφαρμογή

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εμένα μου συνέβη αυτό στην ίδια συσκευή.. Παλιότερα είχα πολύ περισσότερο unzoom στη διάθεσή μου...τους τελευταίους μήνες τα βλέπω όπως εσύ στο ταμπλετ.. Νομίζω μετά από κάποιο update μου το έκανε..
Παντασουζα

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Παιχνίδια