lek88 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Μέσα απ' την εφαρμογή δεν σου επιτρέπει να αλλάξεις την γραμματοσειρά; Πήγες στις ρυθμίσεις να δεις τους τρόπους εγκατάστασης;. Κάπου θυμάμαι γράφει για Σάμσουνγκ κάτι. Δεν καταφέρνω τίποτα... :/ (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Δεν καταφέρνω τίποτα... :/ Αλλά για δοκίμασε και από εδώ. http://gallery.mobile9.com/c/sc_681/1/?os=android&dfm=mi-max Μπορεί κάποιος να είναι συμβατός. Αν και πάλι δεν τότε θα πρέπει να γίνεις ρουτ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Αλλά για δοκίμασε και από εδώ. http://gallery.mobile9.com/c/sc_681/1/?os=android&dfm=mi-max Μπορεί κάποιος να είναι συμβατός. Αν και πάλι δεν τότε θα πρέπει να γίνεις ρουτ. Τίποτα και πάλι... (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Τίποτα και πάλι... (Ρίνα) Δεν μπορείς χωρίς root ,εδώ και καιρό χρησιμοποιούνται μονο flipfonts τις οποίες βρίσκεις στο samsung store .Η μόνη λύση που βρήκα ειναι με μια εφαρμογή η οποία δεν υπαρχει στο play store και λέγεται Trend Font αλλά δυστυχώς δεν έχει πολλές γραμματοσειρες για να επιλέξεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Δεν μπορείς χωρίς root ,εδώ και καιρό χρησιμοποιούνται μονο flipfonts τις οποίες βρίσκεις στο samsung store .Η μόνη λύση που βρήκα ειναι με μια εφαρμογή η οποία δεν υπαρχει στο play store και λέγεται Trend Font αλλά δυστυχώς δεν έχει πολλές γραμματοσειρες για να επιλέξεις . Ούτε από Samsung store δεν μπορώ να βάλω κάτι.... Μάλλον πρέπει να το παρατήσω. (Ρίνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antinoos Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλημέρα. Έκανα install μια γραμματοσειρά που βρήκα απο ενα site στο S9 μου. Η απορία μου είναι η εξής. Δεν μου αρέσει και θέλω να την σβήσω. Που αποθηκεύονται τα fonts ρε παιδιά????? Δεν μπορώ με τίποτα να βρω που έχει εγκατασταθεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Καλησπέρα μήπως ξέρει κανείς πως σταματάει ο ήχος εκκίνησης του ANDROID 8.1 ? όταν το ανοίγεις η όταν κάνεις επανεκκίνηση ,έχω το NOKIA 6 toy 2017 ,είχα το ίδιο και δεν είχε ήχο όταν ξεκίναγε ,μου το έκλεψαν και ξαναπηρα το ίδιο και δεν μπορώ να το βγάλω και δεν ξέρω πως να κάνω εναλλαγή στους launcer .αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. .ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syakilazop Δημ. December 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2022 (edited) Έχω Google Pixel, πώς μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο; με διοικητή android roblox tutorials get-mobdrovip.com Edited December 3, 2022 by syakilazop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts