hcivil Δημοσιεύτηκε August 15, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 15, 2003 Μεχρι να βρω κατι καλλυτερο να αγορασω χρησιμοποιω το HANDSPRING VISOR DELUXE με PALM OS 3.1 και θα ηθελα την βοηθεια σας. 1. Υπαρχει τροπος να αναβαθμιστει σε πιο νεα εκδοση το λειτουργικο του (πχ σε palm OS 4) και αν ναι πως γινεται? 2. Ειναι εγκατεστημενα τα ελληνικα αλλα σε μερικες εφαρμογες δεν εχω υποστηριξη ελληνικων. Πως ειναι δυνατον να λυθει αυτο, αν ειναι δυνατον. Υπαρχουν fonts που τα εγκαθιστας ξεχωριστα και με ποια εφαρμογη τα διαχειριζεται κανεις? 3. Εχω εγκατεστημενο το avantgo. Εκτος του οτι η επικοινωνια με το In.gr ειναι χαλια παρατηρω το εξης προβλημα (οπου και κυριως χρειαζομαι την βοηθεια σας). Ενω φορτωνω μεσω gprs με νοκια 6510 κανονικα την ιστοσελιδα και ερχονται δεδομενα οταν τελειωσει η μεταφορα δεδομενων και δειξει την ενδειξη LOADING τοτε για λιγο σταματαει το palm να επικοινωνει με το κινητο μεσω υπερυθρων. Σε μερικες σελιδες που το Loading διαρκει λιγο αυτο δεν εχει καμμια επιπτωση. Σε αλλες ομως (στο myphone παντα) επειδη διαρκει λιγο παραπανω το αποτελεσμα ειναι να σταματησει η συνδεση GPRS 4. Που μπορω να βρω ελληνοαγγλικο και αγγλοελληνικο λεξικο? 5. Που μπορω να βρω χαρτες για ελλαδα και κυπρο ? Σας ζαλισα ισως αλλα ειναι οι αποριες ενος νεοφωτιστου στα pda Ευχαριστω Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkcreta Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 gia navathmisi thn palm.com gia ta ala den mporo na se voithiso Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. August 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον hcivil Μεχρι να βρω κατι καλλυτερο να αγορασω χρησιμοποιω το HANDSPRING VISOR DELUXE με PALM OS 3.1 και θα ηθελα την βοηθεια σας. 1. Υπαρχει τροπος να αναβαθμιστει σε πιο νεα εκδοση το λειτουργικο του (πχ σε palm OS 4) και αν ναι πως γινεται? Χμ. Επειδή δεν θυμάμαι τι παίζεται με τα visor. AN έχει flashable ROM, μπορείς να το flashάρεις σε PalmOS 4 χωρίς κανένα πρόβλημα. 2. Ειναι εγκατεστημενα τα ελληνικα αλλα σε μερικες εφαρμογες δεν εχω υποστηριξη ελληνικων. Πως ειναι δυνατον να λυθει αυτο, αν ειναι δυνατον. Υπαρχουν fonts που τα εγκαθιστας ξεχωριστα και με ποια εφαρμογη τα διαχειριζεται κανεις? Περίεργο αυτό. Τι ελληνικά έχεις και σε ποιες εφαρμογές δεν έχεις ελληνικά; 3. Εχω εγκατεστημενο το avantgo. Εκτος του οτι η επικοινωνια με το In.gr ειναι χαλια παρατηρω το εξης προβλημα (οπου και κυριως χρειαζομαι την βοηθεια σας). Ενω φορτωνω μεσω gprs με νοκια 6510 κανονικα την ιστοσελιδα και ερχονται δεδομενα οταν τελειωσει η μεταφορα δεδομενων και δειξει την ενδειξη LOADING τοτε για λιγο σταματαει το palm να επικοινωνει με το κινητο μεσω υπερυθρων. Σε μερικες σελιδες που το Loading διαρκει λιγο αυτο δεν εχει καμμια επιπτωση. Σε αλλες ομως (στο myphone παντα) επειδη διαρκει λιγο παραπανω το αποτελεσμα ειναι να σταματησει η συνδεση GPRS Δοκίμασες κάποιον άλλο browser; 4. Που μπορω να βρω ελληνοαγγλικο και αγγλοελληνικο λεξικο? http://www.palmgear.com νομίζω και μετά βουρ για το pwcpp ;) 5. Που μπορω να βρω χαρτες για ελλαδα και κυπρο ? Σε ηλεκτρονική μορφή για το Palm σου, μάλλον αδύνατο για Ελλάδα. Για Κύπρο δε γνωρίζω... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts