dogola Δημοσιεύτηκε April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 19, 2010 Καλημέρα.... Έχω 2 απορίες για τα ακόλουθα προγράμματα πλοήγησης.... Έκανα εγκατάσταση το Ndrive και θα ήθελα να έχω και το Garmin (από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος) που το είχα σε προηγούμενο smartphone σε άλλη micro sd....έκανα copy paste τα αρχεία του Garmin στην καινούργια καρτούλα όπου έχω και το Ndrive μέσα.... 1)Από που και πως κάνω αναβάθμιση των χαρτών για Ndrive? 2) Τρέχοντας το autorun.exe(από τον φάκελο 2577) του Garmin για να το εγκαταστήσω,παίρνω ένα μήνυμα σφάλματος όπου μου ζητάει να δω αν εκτελούνται άλλα προγράμματα η αν υπάρχει αρκετός χώρος στην κάρτα στην οποία από 1880.34 mb έχω ελεύθερα τα 1256.26 mb Τι κάνω λάθος...μπορώ να έχω και τα 2 προγρ. πλοήγησης με τους αντίστοιχους χάρτες? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. April 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Ελα παιδια... Κανεις δεν ξερει να μου πει?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts