Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα εφτιαξα μια προχειρη homescreen, την οποια και θα κρατησω μεχρι να μου ερθει εμπνευση για κατι καλυτερο...

Sent from my Blade using Tapatalk

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γινεται να μου φτιαξει κ μενα καποιος κατι ρε παιδια...??? λιγο να αλλαξω στυλ... Γιατι μου φαινετε ειμαι ντιπ αχρηστος...!!

:wacko::wacko::wacko:

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Γινεται να μου φτιαξει κ μενα καποιος κατι ρε παιδια...??? λιγο να αλλαξω στυλ... Γιατι μου φαινετε ειμαι ντιπ αχρηστος...!!

δεν είσαι άχρηστος......! απλά θέλει διάβασμα και υπομονή..!!! άλλωστε όταν το καταφέρεις θα νιώσεις την ικανοποιήσει που το έφτιαξες..!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

δεν είσαι άχρηστος......! απλά θέλει διάβασμα και υπομονή..!!! άλλωστε όταν το καταφέρεις θα νιώσεις την ικανοποιήσει που το έφτιαξες..!!!;)

εε τι διαβασμα, καθε μερα βαζω οοοοτι εφαρμογη λετε εδω...! κ παλι τιποτα δεν μπορω να κανω..!!! ολο κατι χαζα.. τα δικα σας προτεινω να τα κανουμε ζιπ κ να τα ανεβαζουμε καπου για να τα εχουν και αλλοι..!!! :p

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Φιλε μου κοιτα πως ενεργω εγω , οταν θελω να φτιαξω την homescreen μου ...

1ον) Βρισκω μια εικονα για φοντο (Το deviantART εχει απειρες και φανταστικες εικονες .... )

2ον) Σκευτομαι τι widgets θα πρεπει να περιεχει η homescreen (π.χ ρολοι , καιρος , εορτολογιο , πληροφοριες για το συστημα του κινητου , διαφοροι "διακοπτες " , ενδειξεις μπαταριας κλπ )

3ον)Επιλεγω το widget που ταιριαζει και με καλυπτει για την καθε περιπτωση (Για παραδειγμα , υπαρχουν απειρα paid αλλα και free ρολογια στο market για καθε γουστο και στυλ )

4ον)Αλλαζω τα εικονιδια στο dock

5oν) Βγαζω ενα screenshot και το post-αρω εδω :) ....

Φυσικα , και παιρνουμε ιδεες απο τα αλλα μελη , αλλα προσπαθουμε να δινουμε το δικο μας - προσωπικο- στυλ στην homescreen μας ...

Γενικοτερα , αξιζει λιγο να "ξεφυλισεις " το thread μιας και σε πολλες περιπτωσεις αναφερονται τα widgets που χρησιμοποιουνται σε καθε περιπτωση ....

Καλη τυχη , και οτι χρειαστεις εμεις εδω ειμαστε....

Σημερα εφτιαξα μια προχειρη homescreen, την οποια και θα κρατησω μεχρι να μου ερθει εμπνευση για κατι καλυτερο...

Το widget καιρού ποιο είναι;

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Τελικα η εμπνευση ηρθε νωριτερα απ'οτι την περιμενα .... :)

http://img836.imageshack.us/img836/4692/screenshot1312416358968.png

Edited by stalek

Τελικα η εμπνευση ηρθε νωριτερα απ'οτι την περιμενα .... :)

το wallpaper please

Edited by Villis
Aφαίρεση εικόνας από παράθεση

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

αυτο μ'αρεσει πιο πολυ :grin:

Ποιο weather είναι αυτό?

Και πως μπαίνει η πρόβλεψη επόμενων ημερών με τα εικονιδιάκια κάτω και όχι δίπλα όπως είναι όλα τα weather widgets?

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

.

Asteroshouse.gr ...................

να και η δικια μου μετα την αναβαθμιση
Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

να και η δικια μου μετα την αναβαθμιση

φιλε μου ποια widget ειναι αυτα που σου λενε το SSID του wifi και τις ενεργες εφαρμογες?

Ποιο weather είναι αυτό?

Και πως μπαίνει η πρόβλεψη επόμενων ημερών με τα εικονιδιάκια κάτω και όχι δίπλα όπως είναι όλα τα weather widgets?

Ειναι το fancy widget, εχει 2 επιλογες εκτος των αλλων, η μια ειναι για forecast και η αλλη για weather(τρεχον καιρο) και ειναι ξεχωριστα το ενα απο το αλλο.

Sent from my HTC Desire

Μια καλοκαιρινή κ από μένα :lol:

Φίλε μου μπορείς να μου πείς ποιά γραμματοσειρά είναι αυτή και πώς μπορώ να την βρώ και να την περάσω?

Μια καλοκαιρινή κ από μένα :lol:

Φίλε μου μπορείς να μου πείς ποιά γραμματοσειρά είναι αυτή και πώς μπορώ να την βρώ και να την περάσω?

και γω 8α την ηθελα...

και γω 8α την ηθελα...

+1 Και εγώ την θέλω...

Αν έχεις τα .ttf ανέβασέ τα αν μπορείς...

.

και γω 8α την ηθελα...

+1 Και εγώ την θέλω...

Αν έχεις τα .ttf ανέβασέ τα αν μπορείς...

Λέγετε rosemary, είναι μια από τις default flipfonts του galaxy s

Ανέβασα ένα .apk + .tff , δοκιμάστε με δικό σας ρίσκο :p

(Το Apk δεν το έχω δοκιμάσει , το βρήκα στο xda)

Edited by mad_Man

Λέγετε rosemary, είναι μια από τις default flipfonts του galaxy s

Ανέβασα ένα .apk + .tff , δοκιμάστε με δικό σας ρίσκο :p

(Το Apk δεν το έχω δοκιμάσει)

http://www.multiupload.com/Q2K09XO8Q0

εμενα μου βγάζει τετραγωνάκια :(

(galaxy ace)

εμενα μου βγάζει τετραγωνάκια :(

(galaxy ace)

Μπορείς να κάνεις rename στην γραμματοσειρά (RoseM.ttf) σε DroidSans.ttf π.χ. και να την αντιγράψεις στο /system/fonts (root explorer).

Εναλλακτικά τοποθέτησε την στο φάκελο .fontchanger και ‘τρέξε’ το font changer (αν είναι συμβατό με την συσκευή)

Ps : back up του system/fonts πριν από οποιαδήποτε ενέργεια

Μπορείς να κάνεις rename στην γραμματοσειρά (RoseM.ttf) σε DroidSans.ttf π.χ. και να την αντιγράψεις στο /system/fonts (root explorer).

Εναλλακτικά τοποθέτησε την στο φάκελο .fontchanger και ‘τρέξε’ το font changer (αν είναι συμβατό με την συσκευή)

Ps : back up του system/fonts πριν από οποιαδήποτε ενέργεια

Εγώ το έβαλα μέσα στο font changer αλλά μόνο τα αγγλικά έβγαιναν σε RoseM. Μου έβγαζε κάτι τετράγωνα στο γράμμα ε και τα υπόλοιπα ελληνικα σε άλλη γραμματοσειρά. Εγώ έχω μετονομάσει σε Droidsans.ttf μία άλλη γραμματοσειρά που έχω μέσα στο fontchanger και αυτήν την πέρασα σαν RoseM.ttf. Δεν έπρεπε να έχει και RoseMbold.ttf για να δουλέψει σωστά?

Δεν ξέρω... :confused:

Πως μπορώ να έχω και αυτήν που έχω ήδη μετονομάσει σε droidsans (Confortaa) και την RoseM μετονομασμένη σε Droidsans?

Επίσης στο reboot μου κόλλησε το τηλ και αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία...

.

Εγώ το έβαλα μέσα στο font changer αλλά μόνο τα αγγλικά έβγαιναν σε RoseM. Μου έβγαζε κάτι τετράγωνα στο γράμμα ε και τα υπόλοιπα ελληνικα σε άλλη γραμματοσειρά. Εγώ έχω μετονομάσει σε Droidsans.ttf μία άλλη γραμματοσειρά που έχω μέσα στο fontchanger και αυτήν την πέρασα σαν RoseM.ttf. Δεν έπρεπε να έχει και RoseMbold.ttf για να δουλέψει σωστά?

Δεν ξέρω... :confused:

Πως μπορώ να έχω και αυτήν που έχω ήδη μετονομάσει σε droidsans (Confortaa) και την RoseM μετονομασμένη σε Droidsans?

Επίσης στο reboot μου κόλλησε το τηλ και αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία...

Δεν υπάρχει RoseMbold.ttf γιατί είναι flipfont και αυτός είναι ο λόγος μάλλον που δεν δουλεύει σωστά σε άλλα τηλέφωνα

http://img196.imageshack.us/img196/6618/screenshot1312622767057.png

Την αλλαξα παλι, γεμισε.

Sent from my HTC Desire

Την αλλαξα παλι, γεμισε.

Sent from my HTC Desire

φιλε μου ποιο widget ειναι αυτο με το twitter???

και τις ημερες της βδομαδας τις εφτιαξες με το minimalistic text? πως το εκανες αυτο?

Edited by Villis
Aφαίρεση εικόνας από παράθεση

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!