Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

πως δειχνετε τα wallpaper με το κινητο μαζι?

Ψάξε στο μάρκετ ή αλλού:D device frame generator

ή Screen maker

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Κλασσικό sense από HTC one.

Λίγο off topic αλλά αυτό που μου τράβηξε το μάτι είναι το ανθρωπάκι στα αριστερά. Ποια εφαρμογή είναι; μετράει βήματα και τέτοια;

Καλημέρα!! Τα περισσότερα τα πήρα από εδώ: http://mycolorscreen.com/2014/02/17/%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%BE-v-2/ και τα άλλαξα λίγο για να τα φέρω στα μέτρα μου.. :)

Τον χάρτη τον είχε δώσει κάποιος εδώ μέσα. Αν θέλετε κάτι από όλα αυτά μου λέτε να τα ανεβάσω.. :happy:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Καινούρια...

Ρε φιλε με ολο το θαρρος αυτη ειναι η homescreen ετσι? Γιατι προσπαθω να βαλω το widget στην lockscreen του Note 3 και μου βγαινει μια μινιατουρα....:mad::mad:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερωτηση σε οποιον ξερει.Το zooper pro δεν εχει αλλο widget για lockscreen εκτος απο το 4χ1?

Γονατιζω μονο για να βαλω δυναμη και να σηκωθω...

Ρε φιλε με ολο το θαρρος αυτη ειναι η homescreen ετσι? Γιατι προσπαθω να βαλω το widget στην lockscreen του Note 3 και μου βγαινει μια μινιατουρα....:mad::mad:

Εγώ χρησιμοποιώ το nova launcher που μπορείς να αλλάζεις το μέγεθος στα widget στις homescreens, οπότε τα μεγέθυνα όσο ήθελα μέχρι να έρθουν στα μέτρα της οθόνης. Έπαιξα λίγο και στις ρυθμίσεις με τις στήλες και τις γραμμές και βγήκε μια χαρά. Τώρα στη lockscreen δεν ξέρω αν και πως αλλάζει το μέγεθος. Ίσως σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

Edited by halo

Εγώ χρησιμοποιώ το nova launcher που μπορείς να αλλάζεις το μέγεθος στα widget στις homascreens, οπότε τα μεγέθυνα όσο ήθελα μέχρι να έρθουν στα μέτρα της οθόνης. Έπαιξα λίγο και στις ρυθμίσεις με τις στήλες και τις γραμμές και βγήκε μια χαρά. Τώρα στη lockscreen δεν ξέρω αν και πως αλλάζει το μέγεθος. Ίσως σε βοηθήσει κάποιος άλλος.

Ευχαριστω ρε συ για το αμεσο..Και εγω χρησιμοποιώ το nova launcher και στην lockscreen δεν βγαζει αλλο μεγεθος. Στην οθονη το δοκιμασα και γω,παιζει μια χαρα!!!

Γονατιζω μονο για να βαλω δυναμη και να σηκωθω...

Λίγο off topic αλλά αυτό που μου τράβηξε το μάτι είναι το ανθρωπάκι στα αριστερά. Ποια εφαρμογή είναι; μετράει βήματα και τέτοια;

Ναι φίλε μου.Είναι το noom walk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν ανοίγω το κινητό, εμφανίζονται όλα κανονικά στην οθόνη εκτός από τον καιρό.. Τα υπόλοιπα στοιχεία είναι με UCCW και ο καιρός με zooper.. Μου το βγάζει χωρίς το εικονίδιο και με μεγαλύτερη γραμματοσειρά. Επανέρχεται μόνο αν μπω στις ρυθμίσεις και πατήσω αναγκαστική ανανέωση. Αλλά είναι βαρετό να το κάνω κάθε φορά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια άλλη λύση και γιατί μου το κάνει αυτό;

Μαλλον τα εχεις στην καρτα sd τα του zooper και μεχρι να ανοιξει το κινητο και να τη δει δε τα δειχνει

Το κανει και σε μενα μερικες φορες αλλα μετα απο 10-20'' φτιαχνει μονο του

Ισως αν τα βαλεις στο κινητο δεν το κανει

Το wallpaper είναι όλα τα λεφτά θεωρώ.

Χα χα, έχεις δίκιο το ξέχασα.

Ευχαριστούμε, πράγματι είναι πολύ ωραίο :)

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νέα ελαφρώς αλλαγμένη...(τον βαρέθηκα τον καιρό και ήθελα κάτι πιο minimal:p[ATTACH]41840[/ATTACH]

Μιας και πέρασε η αποκριά καιρός να σοβαρέψουμε το φόντο:p[ATTACH]41889[/ATTACH]

Μια screenshot από το mycolorscreen.

Ξέρει κανείς ποια είναι τα εικονίδια(και που τα βρισκουμε)?

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Μια screenshot από το mycolorscreen.

Ξέρει κανείς ποια είναι τα εικονίδια(και που τα βρισκουμε)?

Κοίτα αυτά, είναι παρόμοια: https://www.dropbox.com/sh/69fy0rhfxfdz7i6/DYsiJZjPZn

ή Bluelicious στο μάρκετ.

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!