antrenik Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Αν μιλάμε για παραγεμισμενες.... Η γραμματοσειρα της ώρας που είναι σαν καληγραφια είναι για uccw η για zooper; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Η γραμματοσειρα της ώρας που είναι σαν καληγραφια είναι για uccw η για zooper; Είναι το elegante από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Αν μιλάμε για παραγεμισμενες.... Μπορείς να δώσεις μερικές συμβουλές; Κάποια από αυτά μου είναι γνωστά βέβαια, όπως το εορτολόγιο αλλά η διαρρύθμιση και πως την πέτυχες ήταν όλα χειροκίνητα να φανταστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Μπορείς να δώσεις μερικές συμβουλές; Κάποια από αυτά μου είναι γνωστά βέβαια, όπως το εορτολόγιο αλλά η διαρρύθμιση και πως την πέτυχες ήταν όλα χειροκίνητα να φανταστώ; Καλημέρα το wallpaper ειναι φτιαγμένο με photoshop, για να γίνει ομως λειτουργικό πρέπει να ξέρεις το πως γίνεται, οταν βρω ευκαιρία θα αναβασω ενα οδηγό Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλημερα παιδια... Η Home Screen του Galaxy Note 2 μου... Kατω απλα αντικατεστησα τα εικονιδια Dialer, Go SMS, Gmail, Talk, App Drawer και παραπανω προσεθεσα εικονιδια αντι για φακελους. UCCW Widget στο ρολοϊ. Πως σας φαινεται; Καμια ιδεα; Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Μια παραγεμισμενη[ATTACH]35837 Φίλε μου μπορείς να ανεβάσεις κάπου το widget καιρού; Χρησιμοποιώ το zooper και με ενδιαφέρουν τα ενσωματωμένα icons Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Έχω κατεβάσει το θέμα του uccw από το store, αλλά δεν ξέρω πως αλλάζει η γραμματοσειρα και δε δείχνει σωστά την τοποθεσία. Καμία ιδέα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Έχω κατεβάσει το θέμα του uccw από το store, αλλά δεν ξέρω πως αλλάζει η γραμματοσειρα και δε δείχνει σωστά την τοποθεσία. Καμία ιδέα; Θέλεις οπωσδήποτε το widget του καιρού να είναι του UCCW; Ρωτάω, γιατί υπάρχει υπάρχει η modded έκδοση του Fancy Widgets, η οποία είναι ίδια με το widget του Sense 5, και χρησιμοποιεί για πρόγνωση καιρού το AccuWeather που για μένα έχει τις καλύτερες προβλέψεις, ενώ μπορείς στην τοποθεσία να ορίσεις Geolocation όπου σου βρίσκει και μικρές περιοχές. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Φίλε μου μπορείς να ανεβάσεις κάπου το widget καιρού; Χρησιμοποιώ το zooper και με ενδιαφέρουν τα ενσωματωμένα icons http://db.tt/8GV7hc51 http://db.tt/K4lqkIAy Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Lock και home screen απ το zte μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Lockscreen Homescreen και Quicksettings panel (re mod από έμενα) στο LG E400 Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Lockscreen Homescreen και Quicksettings panel (re mod από έμενα) στο LG E400 Με κουράζει απίστευτα... Φαντάζομαι στην συσκευή θα φαίνεται πολύ καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καινούργια χρωματιστή [ATTACH]35872[/ATTACH] Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Και κάτι απλό απο μένα. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Και κάτι απλό απο μένα. . . καλο αυτο το wallpaper μπορεις να το στειλεις παρακαλω? Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 καλο αυτο το wallpaper μπορεις να το στειλεις παρακαλω? Εδώ είσαι ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ορίστε και οι δικές μου! Χρησιμοποιώ sslauncher, transparent clock widget, ενώ η lockscreen είναι η προεγκατεστημένη του κινητού μου. Στο κέντρο ειδοποιήσεων, η μπλε γραμμή υπήρχε εξαρχής με το τηλέφωνο, από κάτω έχω power toggles, floating banner (φοβερό εργαλείο) και notification weather pro. Η ταπετσαρία είναι δικιά μου μόντα και την πήρα από άλλο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Με κουράζει απίστευτα... Φαντάζομαι στην συσκευή θα φαίνεται πολύ καλύτερα. Ναι και άλλοι μου το έχουν πει άλλα πραγματικά δεν είναι κουραστική Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Νέα [ATTACH] Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μια απλή.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μια επίσης απλή.. Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Νέα [ATTACH] Μου άρεσε πολύ αυτό με την μπαταρία σήμα δικτύου κτλ πως το έχεις κάνει? Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 minimallll http://i.imgur.com/FaYDdGU.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Μου άρεσε πολύ αυτό με την μπαταρία σήμα δικτύου κτλ πως το έχεις κάνει? Εχω κατεβάσει από xda κάποια έτοιμα αρχεία και απλά έχω κάνει κάποιες τροποποιήσης Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Εχω κατεβάσει από xda κάποια έτοιμα αρχεία και απλά έχω κάνει κάποιες τροποποιήσης Σου είναι εύκολο αν θυμάσαι βέβαια να μου δώσεις κάποιο link αν θυμάσαι βέβαια για το κουτι με το σήμα το πρώτο επάνω? Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts