GARCIA Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Όχι δεν το έχω βάλει. Κάποια στιγμή θα το βάλω σε Google Drive για όποιον το θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Όχι δεν το έχω βάλει. Κάποια στιγμή θα το βάλω σε Google Drive για όποιον το θέλει.Το θέλουμε το θέλουμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Πανέμορφο @GARCIA...✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Για σήμερα...... εικονίδια Roundies Adaptive Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Το widget του καιρού ποιο είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Το widget του καιρού ποιο είναι; από xWidget, το Acer Liquid OEM Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Στολίσαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Δώσε info φίλε .Ωραίο είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Και μένα με ενδιαφέρουν τα εικονίδια. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Χρόνια πολλά και καλές γιορτές Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Σε γιορτινό κλίμα Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Ε ναι klwp Pro και Nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Ε ναι klwp Pro και Nova launcher. Πολύ ωραία.. Πως αλλάζουμε τις μπάρες στο σήμα, wifi κλπ; Στάλθηκε από το Mi 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 (edited) Η σημερινή Edited December 27, 2020 by punisher24 Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Στολίσαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το icon pack ποιό έιναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2021 Δώσε info φίλε .Ωραίο είναι! Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Και μένα με ενδιαφέρουν τα εικονίδια. Το icon pack ποιό έιναι ; Παιδιά sorry, αλλά δε μου ερχόταν ειδοποιήσεις για ποσταρίσματα. Έχουμε και λέμε εικονίδια Caya Icon Pack (νομίζω είναι και free) wallpaper δικό μου.... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Nova launcher Saturn kwgt Lines free icon pack Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 για σήμερα..... LOX εικονίδια (προσφορά free σήμερα) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Nova launcher,tigad icons,wow weather.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Στα παλιά μου πίσω. Σε Klwp Pro το έχω φτιάξει και Nova launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Ωραία πράγματα, μπράβο ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Στα παλιά μου πίσω. Σε Klwp Pro το έχω φτιάξει και Nova launcher. Υπάρχει στο store αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Μου θυμίζει κάτι από Windows Phone με τα μεγάλα τετράγωνα μενού. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 Στα παλιά μου πίσω. Σε Klwp Pro το έχω φτιάξει και Nova launcher. Γιώργο καλημέρα, θα ήθελα τα φώτα σου... Ένα project σε KLWP γίνεται αυτόματα resize σε συσκευές με διαφορετική ανάλυση απο αυτή που έχει η συσκευή του δημιουργού; Ρωτάω γιατί τα δικά μου σε KWGT όταν πάω να τα τρέξω σε διαφορετική ανάλυση γίνονται χάλια... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts