fishfemale Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Νέο κινητό, Νέα κόλπα...Καλό καλοκαίρι σε όλους παίδες...[ATTACH]46053[/ATTACH] Πολύ ωραία! Το widget καιρού, ποιο είναι; Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δικό σου :) Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Πολύ ωραία! Το widget καιρού, ποιο είναι; έχω απαντήσει και πιο πάνω...Είναι το στοκ widget της LG... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 έχω απαντήσει και πιο πάνω...Είναι το στοκ widget της LG... Το wallpaper ποιό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 ;) Το wallpaper ποιό είναι; [ATTACH]46253[/ATTACH] εδώ είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 ;) [ATTACH]46253[/ATTACH] εδώ είσαι Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Να και μια πρόσφατη. http://i.imgur.com/5fzzsMe.jpg Ποιά εικονίδια έχεις; Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Minimal Hera Παρόμοια είναι τα Moonshine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Minimal Hera Παρόμοια είναι τα Moonshine Ναι τα moonshine έχω αλλά σε μερικά εικονίδια όπως της camera έχουν άλλες διαστάσεις κι είναι άθλια. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Νέο κινητό, Νέα κόλπα...Καλό καλοκαίρι σε όλους παίδες...[ATTACH]46053[/ATTACH] To widget για τον καιρό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 To widget για τον καιρό? Ρε παιδιά πριν ρωτήσετε κάτι, Ρίξτε μια ματιά στις 2 προηγούμενες σελίδες...Είναι κουραστικό αυτό το πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ρε παιδιά πριν ρωτήσετε κάτι, Ρίξτε μια ματιά στις 2 προηγούμενες σελίδες...Είναι κουραστικό αυτό το πράγμα... Αρχηγέ αυτό είναι το νόημα του topic. Κανονικά θα πρεπε όποιος ανεβάζει screen να γράφει και 2 ίνφο για να γλυτώσουμε και το σπαμ. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ρε συ Βλάση ποιο είναι το widget του καιρού? χαχαχα Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ρε συ Βλάση ποιο είναι το widget του καιρού? χαχαχα Αχαχαχα....κλαίω Σάκη...:D:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αχαχαχα....κλαίω Σάκη...:D:p Πλακα πλακα τώρα που το είδα να σε ρωτήσω. Γράφεις απο το τηλέφωνο ή απο τον υπολογιστή? Αν γράφεις απο το τηλέφωνο ποιο keyboard εχεις? Εγω εχω το swiftkey και ενω βλεπω τα emoji δεν μου τα βγαζει οταν ποσταρω. Συγγνώμη για το off topic Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Πλακα πλακα τώρα που το είδα να σε ρωτήσω. Γράφεις απο το τηλέφωνο ή απο τον υπολογιστή? Αν γράφεις απο το τηλέφωνο ποιο keyboard εχεις? Εγω εχω το swiftkey και ενω βλεπω τα emoji δεν μου τα βγαζει οταν ποσταρω. Συγγνώμη για το off topic Δεν υποστηρίζονται παντού τα emoji. Στο vbulletin έχει emoticons. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Πλακα πλακα τώρα που το είδα να σε ρωτήσω. Γράφεις απο το τηλέφωνο ή απο τον υπολογιστή? Αν γράφεις απο το τηλέφωνο ποιο keyboard εχεις? Εγω εχω το swiftkey και ενω βλεπω τα emoji δεν μου τα βγαζει οταν ποσταρω. Συγγνώμη για το off topic γράφω από το κινητό μέσω tapatalk.τα εικονίδια που βλέπεις είναι του tapatalk, όχι του keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 γράφω από το κινητό μέσω tapatalk.τα εικονίδια που βλέπεις είναι του tapatalk, όχι του keyboard. Ελα ρε συ κι εγώ με tapatalk γραφω. Που βρίσκονται τσ εικονίδια? Χα χα τα βρήκα :D:D:D Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 έχω απαντήσει και πιο πάνω...Είναι το στοκ widget της LG... Σ' ευχαριστώ :) Έχεις δίκιο, παράλειψή μου! Προφανώς έκαψε καρδιές αυτό το widget :P Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 γράφω από το κινητό μέσω tapatalk.τα εικονίδια που βλέπεις είναι του tapatalk, όχι του keyboard. Δεν είναι του tapatalk, είναι τα generic emoticons για τα forums. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ζήλεψα από τους προηγούμενους! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Να και μια δικιά μου [ATTACH]46293[/ATTACH] Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Πολύ ωραίες Λάζαρε και Παναγιώτη ,όπως και όλων των παιδιών . @Παναγιώτη ακόμα με τα sony παλεύεις ?? πλάκα κάνω φίλε μια χαρά είναι :lol::lol: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Πολύ ωραίες Λάζαρε και Παναγιώτη ,όπως και όλων των παιδιών . @Παναγιώτη ακόμα με τα sony παλεύεις ?? πλάκα κάνω φίλε μια χαρά είναι :lol::lol: Καλημέρα Μιχάλη, πως το κατάλαβες βρε θηρίο ??ναι είναι το Ζ2 χαχα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Πολύ ωραίες Λάζαρε και Παναγιώτη ,όπως και όλων των παιδιών . @Παναγιώτη ακόμα με τα sony παλεύεις ?? πλάκα κάνω φίλε μια χαρά είναι :lol::lol: Καλημερα.Μιχαλη πανω απο εβδομαδα δεν προκειται να το κρατησει:lol::lol: Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts