tsiftsism Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Eίχα καιρό να βάλω τη homescreen μου, και είπα να το κάνω τώρα που πέρασα το ολοκαίνουριο icon pack Sticko, από τον Gaurav Seth, δημιουργό των επίσης πολύ καλών (για μένα) 3Dion και PushOn (είναι ο μοναδικός δημιουργός που έχω βρει, και κάνει icons και για μη διάσημες εφαρμογές, κάτι που άλλοι δεν κάνουν (βγάζει 1-2 updates τον μήνα για όλα τα icon pack που έχει). Ξέρω ότι η homescreen μου είναι 'γεμάτη', δεν πιάνει μία μπροστά σ' αυτές που postάρετε εδώ μέσα αρκετοί και δεν θα αρέσει σε πολλούς, αλλά έτσι μου είναι χρήσιμη εμένα. :) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ευτυχως δεν εχεις LG G2 γιατι δεν θα ηξερες που να κανεις το double tap για να σβησει η οθονη σου... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Ευτυχως δεν εχεις LG G2 γιατι δεν θα ηξερες που να κανεις το double tap για να σβησει η οθονη σου... :lol: Κάνεις λάθος. :p Έχω custom kernel και ενεργοποιώ φυσικά την οθόνη με double tap, ενώ και το κλείσιμο το κάνω με double tap πατώντας πάνω στο weather widget, ανάμεσα στην ώρα και τον καιρό (το έχω ενεργοποιήσει με τα gestures που υπάρχουν στα settings του Nova launcher, έχοντας εγκατεστημένη και την εφαρμογή Screen Off and Lock). ;) Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 (edited) Καλοκαιράκι... Edited May 15, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Belle ui icon pack! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Καλοκαιράκι... Ανέβασε αν θες σε παρακαλώ το wallpaper. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ανέβασε αν θες σε παρακαλώ το wallpaper. [ATTACH]45162[/ATTACH] ορίστε φίλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 (edited) Και το wallpaper: https://www.dropbox.com/s/5xynb0eh7cm0iiu/hd_wallpaper_15839.jpg Edited May 16, 2014 by Androides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 [ATTACH]45162[/ATTACH] ορίστε φίλε μου... Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Καλημερα και απο εμενα:) http://i1008.photobucket.com/albums/af204/chris_pro3/DFG_2014-05-17-10-07-24_zpsc41ffbf1.png Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Είπα να φτιάξω και μια με τα αυτοκίνητα της οικογένειας...:p Καλημέρα Χριστόφορε καλλιτέχνη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Είπα να φτιάξω και μια με τα αυτοκίνητα της οικογένειας...:p Καλημέρα Χριστόφορε καλλιτέχνη!!! καλα πρεπει να τα αντιπαθείς παρα πολυ τα Skoda χαχαχα Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 [ATTACH]45208[/ATTACH] ένα μπέρδεμα αυτή η homescreen :P Ρολόι xperia Nav bar one m8 Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Τελικά το Themer Beta είναι μεγάλη... εφαρμογή. Δεν ξέρεις πως να κάνεις το κινητό σου να μοιάζει με αυτά τα φοβερά πράγματα που βλέπεις στο mycolorscreen; Με λίγα κλικς μπορείς... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Gel launcher με hd widgets Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Κάτι απλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Να και η δική μου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Να και η δική μου. Ααα γεια σου Πανουλη :) :) Δεν ήξερα ότι είσαι στα λημέρια του android :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Ααα γεια σου Πανουλη :) :) Δεν ήξερα ότι είσαι στα λημέρια του android :D Άρτι αφιχθείς στο Android φίλε Νικόλα. :) Edited May 19, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 welcome, welcome on board!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 .......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Να και η δική μου. Τα toggles για δεδομενα, wifi, ρυθμισεις κλπ ποια εφαρμογή ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τα toggles για δεδομενα, wifi, ρυθμισεις κλπ ποια εφαρμογή ειναι; Power toggles. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Νέο update σε Popup widgets με καινούργιο πάρα πολύ πιο εύχρηστο Ui. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Τα toggles για δεδομενα, wifi, ρυθμισεις κλπ ποια εφαρμογή ειναι; Power toggles. Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ Ακριβώς. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts