adi32 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Colourant icons Xwidget(απίστευτο δεν τρώει μπαταρία) έχει τα πάντα απο uccw zooper κλπ. Ωραιο το X widget αλλά δεν μπορώ να βρω πως ρυθμίζεις το κλικ στο hotspot Edited March 25, 2014 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Έχετε βάλει με Xwidget κάποιο που να δείχνει τον καιρό; Βρίσκει την τοποθεσία σας και όντως παίρνει δεδομένα από το Accuweather; Ρωτάω γιατί μου δείχνει πάντα λάθος τοποθεσία (πριν από λίγο μου έβγαλε μέχρι και Αθήνα), ενώ και οι συγκρίσεις στην θερμοκρασία που κάνω με το site της Accuweather αλλά και με το Beautiful Widgets που επίσης παίρνει δεδομένα από το Accuweather, είναι διαφορετικές !! Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Ωραιο το X widget αλλά δεν μπορώ να βρω πως ρυθμίζεις το κλικ στο hotspot δεν το εχω ψάξει φιλαράκι. Έχετε βάλει με Xwidget κάποιο που να δείχνει τον καιρό; Βρίσκει την τοποθεσία σας και όντως παίρνει δεδομένα από το Accuweather; Ρωτάω γιατί μου δείχνει πάντα λάθος τοποθεσία (πριν από λίγο μου έβγαλε μέχρι και Αθήνα), ενώ και οι συγκρίσεις στην θερμοκρασία που κάνω με το site της Accuweather αλλά και με το Beautiful Widgets που επίσης παίρνει δεδομένα από το Accuweather, είναι διαφορετικές !! Δεν εχω κανένα θεμα με τοποθεσία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 [ATTACH]42910[/ATTACH] Απλά και όμορφα :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Action launcher... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Action launcher... Παρά Πολύ όμορφο στήσιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Action launcher... Απίστευτη home screen... Θα μπορούσες να μας δώσεις το ρολόι Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Δεν εχω κανένα θεμα με τοποθεσία Οπότε μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα. Thanks. Action launcher... Αυτά τα Axis icons 'κολλάνε' σχεδόν παντού. Ωραίο το στήσιμο σου. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Να και μια απο εμενα με θεμα Φερραρι... [ATTACH]42947[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Πολύ καλό. Για πες λεπτομέρειες Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Απίστευτη home screen... Θα μπορούσες να μας δώσεις το ρολόι Action page στο play store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Οπότε μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα. Thanks. Και εγώ είχα θεμα με το συγκεκριμενο Widget δεν μπορούσε με τίποτα να μου βρει κάποια πόλη στην Κρήτη . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Action page στο play store... Ωραία ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Μία με aviate launcher. Μετά το τελευταίο update είπα να τον δοκιμάσω ξανά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ωραία φαίνεται. Το widget της cosmote απο το app της είναι ή κάποιο άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Οντως πολυ καλο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Οριστε και η δικια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Ωραία φαίνεται. Το widget της cosmote απο το app της είναι ή κάποιο άλλο? Cosmote info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 S5 like.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ποιο widget είναι αυτό; Ξέρεις αν τα εικονίδια του καιρού έχουν αλλάξει στο S5; Στο S4 αυτό της βροχής έδειχνε τις σταγόνες να πέφτουν προς τα πλάγια, ενώ στο εικονίδιο σου προς τα κάτω. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Ποιο widget είναι αυτό; Ξέρεις αν τα εικονίδια του καιρού έχουν αλλάξει στο S5; Στο S4 αυτό της βροχής έδειχνε τις σταγόνες να πέφτουν προς τα πλάγια, ενώ στο εικονίδιο σου προς τα κάτω. xwidget λέγεται και είναι τύπου UCCW. Ναι στο S5 έχει αλλάξει το widget του καιρού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 xwidget λέγεται και είναι τύπου UCCW. Ναι στο S5 έχει αλλάξει το widget του καιρού... Σ' ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κατέληξα εδώ τελικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 [ATTACH]43114[/ATTACH] θα μείνω για καιρό έτσι!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ρολόι και καιρός κλεμμένα.. http://i.imgur.com/je5YMDf.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts