agelos_22 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Τα δύο εικονίδια του dialer και του sms τα βρήκα στο Google ψάχνοντας png icon. Τα εικονίδια των φακέλων είναι από ένα theme του tsf Meego box hd. Το πάνω widget με την ώρα και τις μπάρες για το επίπεδο της μπαταρίας του σήματος WiFi και σύνδεσης είναι φτιαγμένο με το zooper pro και , το κάτω widget είναι power toggles. Ο καιρός είναι fancy widgets. Και μια φωτο με ενεργοποιημενες τις μπάρες δεξιά και αριστερά http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2013-08-08-22-23-20_zps0a16d600.png Έχεις κάνει καλή δουλειά (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον)! Αν ανεβάσεις και το wallpaper θα είσαι super! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/GalaxyS3_25_zps27a450e5.jpg Έτοιμος... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 (edited) και ενα πειραμα δικο μου : edit : εκανα καλυτερη δουλεια στην σχεδιαση και στις εικονες lol δεν ειναι πραγματικη lockscreen του κινητου μου , την σχεδιασα και θα την εφαρμωσω στο κινητο σχεδιαζω πρωτα πως θα βγουν τα θεματα και μετα τα φτιαχνω και τα περναω στο κινητο Ισως στην πορεια να βελτιωσω καποια πραγματα ακομα αλλα γενικα ετσι μου αρεσει. [ATTACH]34863[/ATTACH] Edited August 9, 2013 by mik_tech Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Να και η δικιά μου, δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες :)http://img.tapatalk.com/d/13/08/10/habebyju.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) Να και η δικιά μου, δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες :) Κάποιος αντέγραψε βίντεο από το youtube.... Ωραίο όμως. Edited August 12, 2013 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Κάποιος αντέγραψε βίντεο από το youtube.... Ωραίο όμως. Όντως, το μεγαλύτερο μέρος είναι αντιγραφή από ένα παλικάρι στο YouTube . Δεν έβρισκα κάτι καλύτερο και είπα να το δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Όντως, το μεγαλύτερο μέρος είναι αντιγραφή από ένα παλικάρι στο YouTube . Δεν έβρισκα κάτι καλύτερο και είπα να το δοκιμάσω... Για πλάκα το είπα έτσι, μην νομίζεις ότι σε κοροϊδεψα. Έπρεπε να βάλω το σηματάκι με την γλωσιτσα «:p» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Για πλάκα το είπα έτσι, μην νομίζεις ότι σε κοροϊδεψα. Έπρεπε να βάλω το σηματάκι με την γλωσιτσα «:p» Δεν έχω θέμα ρε. Μιας και trollάρω αρκετά σε γειτονικά forums ξέρω πότε κάποιος κοροϊδεύει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Μπορείς να δώσεις και πληροφορίες πως το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Μπορείς να δώσεις και πληροφορίες πως το έκανες; Δες αυτό το video: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Ποιο απο τα δυο σετ εικονιδίων? Νομιζω το 2ο ταιριάζει πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Ποιο απο τα δυο σετ εικονιδίων? Νομιζω το 2ο ταιριάζει πιο πολύ. Άφησε το 2ο. Δεν διαφέρουν και τόσο αλλά νομίζω αυτό ταιριάζει περισσότερο. Wallpaper, please.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Wallpaper, please.... Και το ρολόι αν είναι εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Και το ρολόι αν είναι εύκολο. Είναι θέμα στο uccw, λέγεται elegant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Άφησε το 2ο. Δεν διαφέρουν και τόσο αλλά νομίζω αυτό ταιριάζει περισσότερο. Wallpaper, please.... Το ρολόι είναι το elegante απο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Αν είναι κάποιος από Θεσσαλονίκη και έχει όρεξη να βρεθούμε να μου δείξει πως δουλεύει αυτό το παλιό uccw ας μου στείλει π.μ.. :p Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Αν είναι κάποιος από Θεσσαλονίκη και έχει όρεξη να βρεθούμε να μου δείξει πως δουλεύει αυτό το παλιό uccw ας μου στείλει π.μ.. :p Χα χα... Μια από τα ίδια... Και εγώ από Θεσσαλονίκη... Μήπως να κάνουμε θερινό γκρουπ;:D Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Χα χα... Μια από τα ίδια... Και εγώ από Θεσσαλονίκη... Μήπως να κάνουμε θερινό γκρουπ;:D Λοιπον, περιμενουμε καποιον που μπορει να μας βοηθησει και να πιουμε και καφεδακι... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Λοιπον, περιμενουμε καποιον που μπορει να μας βοηθησει και να πιουμε και καφεδακι... Αν θέλετε ελάτε Κρήτη να κάνετε διακοπές και να σας δείξω και μερικά πράγματα :lol: Ίσως αυτά τα βίντεο να σας βοηθήσουν Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Αν θέλετε ελάτε Κρήτη να κάνετε διακοπές και να σας δείξω και μερικά πράγματα :lol: Ίσως αυτά τα βίντεο να σας βοηθήσουν Να σαι καλα ρε Μιχαλη, θα το ριξω μια ματια, μου ειναι πιο ευκολο παρα να ερθω Κρητη.. :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Είμαι μεταξύ αυτών των δύο.. http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2013-08-11-22-00-29_zps9c5f05b6.png http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2013-08-12-00-59-31_zps4e88f2d5.png Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Το προηγούμενο Μου άρεσε πολύ... Εχω το go και το συγκεκριμένο Μου άρεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGRIOS34 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Το προηγούμενο Μου άρεσε πολύ... Εχω το go και το συγκεκριμένο Μου άρεσε. Πολύ ωραία εικονίδια ποιο icon set είναι? Παράθεση "G.M.L." Phone: LG Optimus L90 D405 Rom: ResurrectionRemix 5.8.5 Recovery: T.W.R.P. 3.2.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_21k Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Είναι το school το καλό είναι ότι όποιος δεν το έχει δουλέψει κ το πιάνει στα χέρια του δεν μπορεί να βρει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Και αλλη μια lockscreen τροποποιημενη για miui rom απο μενα (εχω μεγαλη ποικιλια βλεπετε!) Ειναι iphone like , εγω εχω τροποποιησει ειδοποιησεις αναπ. κλησεων κ SMS και εχω προσθεσει widget καιρου και μπαταριας ,επισης εχω αλλαξει το slide button κ slider που ηταν μικροτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts