alkis_7 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 @gleft widget καιρού μαζί με ρολόι; Ξέρεις αν γίνεται και άσπρο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 :lol: wallpaper : http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=70828734.jpg&res=landing εικονιδια :http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21068010&postcount=1 :D:up::dizzy::oops: xaxa ευχαριστω παιδια! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 (edited) galaxy nexus Το ρολόι ποιο είναι;;; Edited June 6, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 galaxy nexus http://img843.imageshack.us/img843/1504/screenshot2012060220031.png Το advanced clock widget είναι; Το χρησιμοποιώ κι εγώ αλλά στον καιρό είναι πολύ αναξιόπιστο και δεν έχω βάλει να δείχνει καιρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 advanced clock widget ειναι οπως ειπε κι ο pektis. τα χρωματα τα κανεις οπως θες, ειναι πολυ παραμετροποιησημο, χρωματα fonts. ο καιρος μια χαρα μου φαινεται, αλλα ενταξει αν εχω απορια κοιταω απο το παραθυρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 advanced clock widget ειναι οπως ειπε κι ο pektis. τα χρωματα τα κανεις οπως θες, ειναι πολυ παραμετροποιησημο, χρωματα fonts. ο καιρος μια χαρα μου φαινεται, αλλα ενταξει αν εχω απορια κοιταω απο το παραθυρο! Όσες φορές το δοκίμασα είχε μεγάλη απόκλιση στη θερμοκρασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 μηπως δεν ειχες βαλει να δειχνει σε κελσιου κι εβλεπες το φαρεναϊτ; κι εγω ετσι τι εχω στη φωτο, αλλα ειναι απ οταν δοκιμαζα τα χρωματα να δω πως ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 μηπως δεν ειχες βαλει να δειχνει σε κελσιου κι εβλεπες το φαρεναϊτ; κι εγω ετσι τι εχω στη φωτο, αλλα ειναι απ οταν δοκιμαζα τα χρωματα να δω πως ειναι. Κοίτα σε σχέση με το sense analog που τα χα την ίδια στιγμή είχαν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους στην θερμοκρασία. Εννοείται πως ήταν γυρισμένο σε oC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 τι να σου πω, δε το εχω προσεξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Όποιος θέλει να έχει μαζεμένα κάποια εικονίδια, ας δει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Όποιος θέλει να έχει μαζεμένα κάποια εικονίδια, ας δει εδώ. τα εικονίδια πως τα περνάμε.... τρέχουν σε όλες της Rom....'''ρωτά άσχετος''':wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 τα εικονίδια πως τα περνάμε.... τρέχουν σε όλες της Rom....'''ρωτά άσχετος''':wacko: Από την στιγμή που έχεις launcher όπου σου επιτρέπει να αλλάξεις την εμφάνιση των εικονιδίων (nova, apex kok) απλά ξεζιπάρεις το αρχείο και περνάς στο κινητό όποια εικονίδια εσύ θες. Μετά διαλέγεις πιο εικονίδιο θες να αλλάξεις, σου βγάζει επεξεργασία και τικάρεις το εικονίδιο. Μετά μέσω της Έκθεσης βρίσκεις ποιο θες να βάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Στον Go γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Στον Go γίνεται; Φυσικά και γίνεται ! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Φυσικά και γίνεται ! Ωραία. Ήρθε η ώρα να παίξουμε λίγο και με τα icons!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ωραία. Ήρθε η ώρα να παίξουμε λίγο και με τα icons!!! βρήκα και εναν οδηγο εδω στο myphone για icons http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305868 λιγο παλιός βεβαία αλλα σε κάποιους μπορει να ειναι η αρχη για να ¨"δημιουργησουν" Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 βρήκα και εναν οδηγο εδω στο myphone για icons http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305868 λιγο παλιός βεβαία αλλα σε κάποιους μπορει να ειναι η αρχη για να ¨"δημιουργησουν" Μάλιστα. Ξεκινάει η μελέτη αύριο και πολύ ψάξιμο! Πιστεύω θα βγάλω κάτι καλό για αρχή! Ευχαριστούμε πολύ Μιχάλη!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Από την στιγμή που έχεις launcher όπου σου επιτρέπει να αλλάξεις την εμφάνιση των εικονιδίων (nova, apex kok) απλά ξεζιπάρεις το αρχείο και περνάς στο κινητό όποια εικονίδια εσύ θες. Μετά διαλέγεις πιο εικονίδιο θες να αλλάξεις, σου βγάζει επεξεργασία και τικάρεις το εικονίδιο. Μετά μέσω της Έκθεσης βρίσκεις ποιο θες να βάλεις. Στο κινητό που τα περνάω (σε τι φάκελο) τα εικονίδια που έφτιαξα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Στο κινητό που τα περνάω (σε τι φάκελο) τα εικονίδια που έφτιαξα; Όπου θες τα περνάς( πέτα τα απλά σε έναν τυχαίο φάκελο που λέει ο λόγος), με το καλώδιο του pc στο κινητό.. Εγώ προσωπικά έχω έναν φάκελο icons έτσι ώστε να τα βάζω όλα εκεί. Το κινητό θ αναγνωρίσει ότι είναι αρχείο τύπου εικόνας οποτε και θα σου το βγάλει και στη συλλογή σου κανονικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 μηπως δεν ειχες βαλει να δειχνει σε κελσιου κι εβλεπες το φαρεναϊτ; κι εγω ετσι τι εχω στη φωτο, αλλα ειναι απ οταν δοκιμαζα τα χρωματα να δω πως ειναι. Όχι σε Κελσίου το είχα ρυθμίσει. Πάντως θυμάμαι είχε μεγάλη απόκλιση, τουλάχιστον πέντε βαθμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 (edited) Απλες homescreens με 2-3 widgets απο το xperia s που τα περασα στο Arc S χωρις root ή ξεκλειδωμα. Καμμια πληροφορια για το ασπρο ρολογακι ? Edited June 9, 2012 by Villis Aφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 να και η δικια μου....λιγα πραγματα Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 http://i.imgur.com/Rx6KB.png AOKP nova launcher UCCW minimalistic hidden folders custom text soft keys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 Και μία δικιά μου αρκετά απλή. Nova launcher και εικονίδια φτιαγμένα από το simple text. http://img535.imageshack.us/img535/2350/screenshot2012061215035.png Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2012 το νεο μου επικαιρο wallpaper :) http://i46.tinypic.com/hun33t.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts