dpesios11 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Τα icons τα σπανε! Ειναι καποιο θεμα; Ναι το θεμα ειναι (iNZTW3) και ειναι απο την (MIUI).!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 ...τα οποια μπορεις και να αλλαξεις σε εμφανιση. δες στο galaxy nexus themes and apps, υπαρχει θεμα για τα softkeys. εχω φτιαξει κι εγω μερικα :p Δεν έχω galaxy nexus φίλε μου Galaxy S (cyanogen 9) έχω, και πριν λίγο τα έβγαλα τα keys γιατί σε 4" οθόνη χάνεις αρκετό χώρο :p Τα είδα τα virtual keys για το galaxy nexus, και ίσως με τροποποίηση στο framework που έβαλα με τα keys να μπορέσω να τα αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Δεν έχω galaxy nexus φίλε μου Galaxy S (cyanogen 9) έχω, και πριν λίγο τα έβγαλα τα keys γιατί σε 4" οθόνη χάνεις αρκετό χώρο :p Τα είδα τα virtual keys για το galaxy nexus, και ίσως με τροποποίηση στο framework που έβαλα με τα keys να μπορέσω να τα αλλάξω. το ξερω, αλλα φανταστηκα οτι για να μπηκαν στην οθονη, καπου θα υπαρχουν αυτες οι εικονες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Και μια απο εμένα μετά απο πολύ καιρό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Και μια απο εμένα μετά απο πολύ καιρό.... πολυ ωραια φιλε Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Και μια απο εμένα μετά απο πολύ καιρό.... πολυ ομορφο το widget με το μηνα και τις μερες ποιο ειναι ? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 πολυ ομορφο το widget με το μηνα και τις μερες ποιο ειναι ? minimalistic text :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 minimalistic text :) Πολύ καλό! το ημερολόγιο μόνος σου το έφτιαξες συνθέτοντας ένα ένα τα στοιχεία ; μπορείς να κάνεις export το συγκεκριμένο; Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Πολύ καλό! το ημερολόγιο μόνος σου το έφτιαξες συνθέτοντας ένα ένα τα στοιχεία ; μπορείς να κάνεις export το συγκεκριμένο; https://market.android.com/details?id=com.atdevsoft.apps.extdatewidgetxl&hl=el Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 https://market.android.com/details?id=com.atdevsoft.apps.extdatewidgetxl&hl=el Αυτο ειναι και οχι το Minimalistic text. Με το minimalistic ειναι το ποσοστο τις μπαταριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 αυτή είναι η δική μου sslauncher+WIUI rom themes Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) http://s7.directupload.net/images/120127/v4o38rzn.png Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πως μπορω να βαλω σαν γραφικο στοιχειο το soundhound οπως το εχεις κ εσυ? Edited February 5, 2012 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πως μπορω να βαλω σαν γραφικο στοιχειο το soundhound οπως το εχεις κ εσυ? Πατάς παρατεταμένα στην οθόνη και πατάς Widget του Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Πατάς παρατεταμένα στην οθόνη και πατάς Widget του Android. Μπορω να βαλω μονο το εικονιδιακι της εφαρμογης ομως. Σαν συντομευση εννοω κ οχι σαν γραφικο στοιχειο. Δεν μπορω να το κανω οπως το εχεις εσυ μαζι με τα στοιχεια τους τραγουδιου που εντοπισες. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Μπορω να βαλω μονο το εικονιδιακι της εφαρμογης ομως. Σαν συντομευση εννοω κ οχι σαν γραφικο στοιχειο. Δεν μπορω να το κανω οπως το εχεις εσυ μαζι με τα στοιχεια τους τραγουδιου που εντοπισες. η επι πληρωμη εκδοση εχει μεταξυ αλλων ♪ Home screen widget allows you to identify music without launching the app ενω η δωρεαν οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 η επι πληρωμη εκδοση εχει μεταξυ αλλων ♪ Home screen widget allows you to identify music without launching the app ενω η δωρεαν οχι. Καλα το καταλαβα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 :lol:η επι πληρωμη εκδοση εχει μεταξυ αλλων ♪ Home screen widget allows you to identify music without launching the app ενω η δωρεαν οχι. Εχεις δίκιο, το είχα αγοράσει τότε με της προσφορές 10 λεπτά. οχι της ώρας :lol: του euro.!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Μπορω να βαλω μονο το εικονιδιακι της εφαρμογης ομως. Σαν συντομευση εννοω κ οχι σαν γραφικο στοιχειο. Δεν μπορω να το κανω οπως το εχεις εσυ μαζι με τα στοιχεια τους τραγουδιου που εντοπισες. Ειναι στην μνημη του τηλεφωνου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Send from Galaxy sII :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 ^Κάποιοι είναι ερωτευμένοι ή μου φαίνεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 emperor4her...ποιο ειναι το παρακάτω..??? http://s7.directupload.net/images/120206/r94vdulg.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 ^Κάποιοι είναι ερωτευμένοι ή μου φαίνεται;;; xaxaxa! Σου φαινεται, σου φαινεται! αλλα δεν ειμαι εγω στη φωτο! :lol::lol: emperor4her...ποιο ειναι το παρακάτω..??? http://s7.directupload.net/images/120206/r94vdulg.png pure news scrollable Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 και αυτά φίλε μου? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 Send from Galaxy sII :) Πολυ ωραιες!! Το εορτολογιο ποιο ειναι ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts