Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

http://img.tapatalk.com/299b8cb4-a145-77b4.jpg

Αυτή είναι η δική μου. Με ελάχιστες παρεμβάσεις στο wallpaper και στο widget του καιρού.

Προτιμώ να κρατάω την original φυσιογνωμία της συσκευής μου.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ποιο ειναι το εορτολογιο jonick33

Έλα ντε! Το είχα βάλει αρκετά παλιά στο calendar.google και δεν θυμάμαι που το είχα βρει... λογικά κάποιο iCal αρχείο ήταν...

:confused:

Παιδιά μια ερωτησούλα έχω τον go lancher και θέλω να αλλάξω κάποια εικονίδια ξέρετε που μπορώ να βρω να κατεβάσω? δηλαδή να βρω ένα πακετάκι με πολλά εικονίδια μαύρα να τα κάνω όλα μαύρα η μπλε όχι διαφορα μεμονωμένα ένα μπλε ένα κόκκινο

spacer.png

Thnx Valentino,

τα icons μαλλον θα κατσω να τα φτιαξω μονος μου, θα ανεβασω το σετακι εδω να υπαρχει ;)

του launcherPro το calendar χρησιμομποιω και εγω αλλα μου βγαινει λιγο γαιδουρι, απο οτι ειδα εχεις αλλαξει και τα rows στο grid :)

επιτελους εφτιαξα κατι της προκοπης για lockscreen :lol:

http://img39.imageshack.us/img39/1259/20110515063829.png

ποπό αυτή είναι lock screen μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως θα την φτιάξω έτσι??? ζηλεύω

spacer.png

ποπό αυτή είναι lock screen μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως θα την φτιάξω έτσι??? ζηλεύω

αν θυμάμαι καλά γιατί πάει καιρός που έφτιαξα μια παρόμοια ο zarras1 χρησιμοποιά για lockscreen to WidgetLocker ,μπαταρια ώρα θερμοκρασια ημερομηνια τα κανεις με το Make Your Clock Widget Beta και το ημερολόγιο κατω ειναι το Smooth Calendar.Περισσότερες πληροφορίες δεν θυμάμαι.υπήρχε ένας οδηγός για το πως να το κανεις αν τον βρω θα τον βάλω

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Η homescreen ειναι σχεδον ιδια με κατι που ειχα κανει παλιοτερα με κατι μικροαλλαγες. Τεσπα, ειναι μια σελιδα για την ενημερωση μου, μετα η αρχικη, μετα μια με καιρο και συντομευσεις και η τελευταια γενικων καθηκοντων :p

http://img694.imageshack.us/img694/1553/screenshot1324048668551.th.pnghttp://img32.imageshack.us/img32/3387/screenshot1324048893891.th.pnghttp://img522.imageshack.us/img522/742/screenshot1324048681456.th.pnghttp://img341.imageshack.us/img341/5995/screenshot1324048690689.th.png

Φίλε μου έχω τρελλαθεί με την δεύτερη οθόνη, αυτή με το Barcode και θέλω σαν τρελός να την κάνω homescreen!!!

Είμαι rooted με galaxy s2 !!! Δώσε μου κάποιο tip ως προς το πως .... :)

1000 ευχαριστώ

-----------------------------

LG G4

αν θυμάμαι καλά γιατί πάει καιρός που έφτιαξα μια παρόμοια ο zarras1 χρησιμοποιά για lockscreen to WidgetLocker ,μπαταρια ώρα θερμοκρασια ημερομηνια τα κανεις με το Make Your Clock Widget Beta και το ημερολόγιο κατω ειναι το Smooth Calendar.Περισσότερες πληροφορίες δεν θυμάμαι.υπήρχε ένας οδηγός για το πως να το κανεις αν τον βρω θα τον βάλω

Τελικά τα κατάφερα και το έφτιαξα στο lg optimus 2x μου πήρε 2 ωρίτσες αλλα το έφτιαξα χωρίς βεβαια το ημερολόγιο γιατί δεν το χρησιμοποιώ και ας έχω εμπειρία 20 ημερών στο android:yahoo::clap::dance::up:

spacer.png

Τελικά τα κατάφερα και το έφτιαξα στο lg optimus 2x μου πήρε 2 ωρίτσες αλλα το έφτιαξα χωρίς βεβαια το ημερολόγιο γιατί δεν το χρησιμοποιώ και ας έχω εμπειρία 20 ημερών στο android:yahoo::clap::dance::up:

Μπραβο σου!!!

Για βαλε και κανα screenshot για εμας που ειμαστε οπτικοι τυποι.... :D

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Μπραβο σου!!!

Για βαλε και κανα screenshot για εμας που ειμαστε οπτικοι τυποι.... :D

δεν έχω rom και απότι διάβασα εδώ δεν γίνετε να βγάλω φωτογραφία εκτος αν κάνω λάθος τώρα τι να κάνω να πάρω άλλο κινητό και να τις τραβήξω??

Ευχαριστώ τον valentinosael για την βοήθεια που μου είπε τις εφαρμογές

spacer.png

jonick33 ποιο ειναι το widget στην 2η οθονη πανω-πανω;;

Και αυτο που λεει quota usage στην 4η οθονη ποιο ειναι και τι κανει;;

Αυτή είναι η δική μου. Με ελάχιστες παρεμβάσεις στο wallpaper και στο widget του καιρού.

Προτιμώ να κρατάω την original φυσιογνωμία της συσκευής μου.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

μπορείς μόνο να μου πεις πως έκανες την μπαταρία να δίχνει και νούμερο στην μπάρα;

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

Δεν ειναι καποιο widget. Το εχει κανει ο developer οταν εφτιαχνε τη ρομ. Και εμενα ετσι ειναι!

Kαι δυο δικες μου!

Edited by alkis_7

μπορείς μόνο να μου πεις πως έκανες την μπαταρία να δίχνει και νούμερο στην μπάρα;

Πρέπει να είσαι rooted. Εμπεριέχεται στο JK Deluxe Settings. Θα το βρεις στο XDA.

Επεχείρησα να σου δώσω link αλλα σήμερα κάνουν απεργία και δεν λειτουργει το site.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ειναι καποιο widget. Το εχει κανει ο developer οταν εφτιαχνε τη ρομ. Και εμενα ετσι ειναι!

Kαι δυο δικες μου!

με ποιο κινητο?

επισης πως ειναι αυτα στο status bar αριστερα και οχι δεξια και το ρολοι στην μεση?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

με ποιο κινητο?

επισης πως ειναι αυτα στο status bar αριστερα και οχι δεξια και το ρολοι στην μεση?

Γιωργο δεν εχω το Nexus. Θα το δεις και στο θεμα του Χperia S! Μου αρεσει σαν κινητο και το εχω στο avatar!:lol:

Το κινητο μου ειναι το x8 και τρεχει τη Gingercruzt. Η θεση των πληροφοριων στη status bar ειναι ετσι απο τον developer!

jonick33 ποιο ειναι το widget στην 2η οθονη πανω-πανω;;

Go TaskManager με ένα trasparency theme

Και αυτο που λεει quota usage στην 4η οθονη ποιο ειναι και τι κανει;;

widget του 3G Watchdog

πιο απλη δεν γινεται....

Δημήτρη εκτός απο απλη ειναι και λιγο apple για να μην ξεχναμε το παρελθον μας, αλλα και οικονομική ..... Για την μπαταρία.:)

Edited by Villis
Αφαίρεση εικόνας από παράθεση

Στο home του launcher έχω μόνο 3 σελίδες....

Η πρώτη είναι η κύρια και στις δύο επόμενες που βλέπετε τα barcodes είναι clickable (δηλαδή πατώντας το "gallery" πάω στο gallery)

Ομολογώ πως δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς την βοήθεια αυτού του φίλου

LG G4

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!