mips Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Beautiful Widgets πρεπει να εισαι ροουτ?? για να το περασεις??? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 πρεπει να εισαι ροουτ?? για να το περασεις??? Όχι. Κανονικά από το market. Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 http://img.tapatalk.com/299b8cb4-a145-77b4.jpg Αυτή είναι η δική μου. Με ελάχιστες παρεμβάσεις στο wallpaper και στο widget του καιρού. Προτιμώ να κρατάω την original φυσιογνωμία της συσκευής μου. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soullis Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ποιο ειναι το εορτολογιο jonick33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ποιο ειναι το εορτολογιο jonick33 Έλα ντε! Το είχα βάλει αρκετά παλιά στο calendar.google και δεν θυμάμαι που το είχα βρει... λογικά κάποιο iCal αρχείο ήταν... :confused: Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Παιδιά μια ερωτησούλα έχω τον go lancher και θέλω να αλλάξω κάποια εικονίδια ξέρετε που μπορώ να βρω να κατεβάσω? δηλαδή να βρω ένα πακετάκι με πολλά εικονίδια μαύρα να τα κάνω όλα μαύρα η μπλε όχι διαφορα μεμονωμένα ένα μπλε ένα κόκκινο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Thnx Valentino, τα icons μαλλον θα κατσω να τα φτιαξω μονος μου, θα ανεβασω το σετακι εδω να υπαρχει ;) του launcherPro το calendar χρησιμομποιω και εγω αλλα μου βγαινει λιγο γαιδουρι, απο οτι ειδα εχεις αλλαξει και τα rows στο grid :) επιτελους εφτιαξα κατι της προκοπης για lockscreen :lol: http://img39.imageshack.us/img39/1259/20110515063829.png ποπό αυτή είναι lock screen μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως θα την φτιάξω έτσι??? ζηλεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 ποπό αυτή είναι lock screen μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πως θα την φτιάξω έτσι??? ζηλεύω αν θυμάμαι καλά γιατί πάει καιρός που έφτιαξα μια παρόμοια ο zarras1 χρησιμοποιά για lockscreen to WidgetLocker ,μπαταρια ώρα θερμοκρασια ημερομηνια τα κανεις με το Make Your Clock Widget Beta και το ημερολόγιο κατω ειναι το Smooth Calendar.Περισσότερες πληροφορίες δεν θυμάμαι.υπήρχε ένας οδηγός για το πως να το κανεις αν τον βρω θα τον βάλω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Η homescreen ειναι σχεδον ιδια με κατι που ειχα κανει παλιοτερα με κατι μικροαλλαγες. Τεσπα, ειναι μια σελιδα για την ενημερωση μου, μετα η αρχικη, μετα μια με καιρο και συντομευσεις και η τελευταια γενικων καθηκοντων :p http://img694.imageshack.us/img694/1553/screenshot1324048668551.th.pnghttp://img32.imageshack.us/img32/3387/screenshot1324048893891.th.pnghttp://img522.imageshack.us/img522/742/screenshot1324048681456.th.pnghttp://img341.imageshack.us/img341/5995/screenshot1324048690689.th.png Φίλε μου έχω τρελλαθεί με την δεύτερη οθόνη, αυτή με το Barcode και θέλω σαν τρελός να την κάνω homescreen!!! Είμαι rooted με galaxy s2 !!! Δώσε μου κάποιο tip ως προς το πως .... :) 1000 ευχαριστώ Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 αν θυμάμαι καλά γιατί πάει καιρός που έφτιαξα μια παρόμοια ο zarras1 χρησιμοποιά για lockscreen to WidgetLocker ,μπαταρια ώρα θερμοκρασια ημερομηνια τα κανεις με το Make Your Clock Widget Beta και το ημερολόγιο κατω ειναι το Smooth Calendar.Περισσότερες πληροφορίες δεν θυμάμαι.υπήρχε ένας οδηγός για το πως να το κανεις αν τον βρω θα τον βάλω Τελικά τα κατάφερα και το έφτιαξα στο lg optimus 2x μου πήρε 2 ωρίτσες αλλα το έφτιαξα χωρίς βεβαια το ημερολόγιο γιατί δεν το χρησιμοποιώ και ας έχω εμπειρία 20 ημερών στο android:yahoo::clap::dance::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Τελικά τα κατάφερα και το έφτιαξα στο lg optimus 2x μου πήρε 2 ωρίτσες αλλα το έφτιαξα χωρίς βεβαια το ημερολόγιο γιατί δεν το χρησιμοποιώ και ας έχω εμπειρία 20 ημερών στο android:yahoo::clap::dance::up: Μπραβο σου!!! Για βαλε και κανα screenshot για εμας που ειμαστε οπτικοι τυποι.... :D Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 Μπραβο σου!!! Για βαλε και κανα screenshot για εμας που ειμαστε οπτικοι τυποι.... :D δεν έχω rom και απότι διάβασα εδώ δεν γίνετε να βγάλω φωτογραφία εκτος αν κάνω λάθος τώρα τι να κάνω να πάρω άλλο κινητό και να τις τραβήξω?? Ευχαριστώ τον valentinosael για την βοήθεια που μου είπε τις εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 jonick33 ποιο ειναι το widget στην 2η οθονη πανω-πανω;; Και αυτο που λεει quota usage στην 4η οθονη ποιο ειναι και τι κανει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiazoo Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Αυτή είναι η δική μου. Με ελάχιστες παρεμβάσεις στο wallpaper και στο widget του καιρού. Προτιμώ να κρατάω την original φυσιογνωμία της συσκευής μου. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk μπορείς μόνο να μου πεις πως έκανες την μπαταρία να δίχνει και νούμερο στην μπάρα; Edited January 20, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 (edited) Δεν ειναι καποιο widget. Το εχει κανει ο developer οταν εφτιαχνε τη ρομ. Και εμενα ετσι ειναι! Kαι δυο δικες μου! Edited January 18, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2012 μπορείς μόνο να μου πεις πως έκανες την μπαταρία να δίχνει και νούμερο στην μπάρα; Πρέπει να είσαι rooted. Εμπεριέχεται στο JK Deluxe Settings. Θα το βρεις στο XDA. Επεχείρησα να σου δώσω link αλλα σήμερα κάνουν απεργία και δεν λειτουργει το site. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 Δεν ειναι καποιο widget. Το εχει κανει ο developer οταν εφτιαχνε τη ρομ. Και εμενα ετσι ειναι! Kαι δυο δικες μου! με ποιο κινητο? επισης πως ειναι αυτα στο status bar αριστερα και οχι δεξια και το ρολοι στην μεση? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 με ποιο κινητο? επισης πως ειναι αυτα στο status bar αριστερα και οχι δεξια και το ρολοι στην μεση? Γιωργο δεν εχω το Nexus. Θα το δεις και στο θεμα του Χperia S! Μου αρεσει σαν κινητο και το εχω στο avatar!:lol: Το κινητο μου ειναι το x8 και τρεχει τη Gingercruzt. Η θεση των πληροφοριων στη status bar ειναι ετσι απο τον developer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonick33 Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 jonick33 ποιο ειναι το widget στην 2η οθονη πανω-πανω;; Go TaskManager με ένα trasparency theme Και αυτο που λεει quota usage στην 4η οθονη ποιο ειναι και τι κανει;; widget του 3G Watchdog Παράθεση 360° Visits | Υπηρεσίες Σφαιρικών Πανοραμικών Απεικονίσεων Υψηλής Ανάλυσης Grixel™ - Greek Pixel Fonts | Try 13 free pixel fonts ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 http://img209.imageshack.us/img209/1320/screenshot2012012000422.png πιο απλη δεν γινεται.... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. January 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2012 (edited) me too :p. Edited January 19, 2012 by IVIetaCreatoR Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) πιο απλη δεν γινεται.... Δημήτρη εκτός απο απλη ειναι και λιγο apple για να μην ξεχναμε το παρελθον μας, αλλα και οικονομική ..... Για την μπαταρία.:) Edited January 20, 2012 by Villis Αφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 me too :p. φιλε μου ποιο προγραμμα εχεις που σου δειχνει τα mA; Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 Στο home του launcher έχω μόνο 3 σελίδες.... Η πρώτη είναι η κύρια και στις δύο επόμενες που βλέπετε τα barcodes είναι clickable (δηλαδή πατώντας το "gallery" πάω στο gallery) Ομολογώ πως δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω χωρίς την βοήθεια αυτού του φίλου Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2012 (edited) http://s14.directupload.net/images/120120/qblizzxw.png Edited January 25, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts