Jump to content

Δείξτε τη home screen / lock screen σας!

nikoskat
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και η ολοκαίνουρια δικιά μου, ήθελα κάτι λιτό σχετικά..

- Beatiful Widgets, Home Weather

- OneSeven Widget για τις μέρες

- LauncherProPlus με το ωραιότατο βελάκι που ανέβασε νωρίτερα ο theo_s27

- Το Wallpaper είναι από την εφαρμογή Flikie Wallpapers

Πολυ ομορφο φιλε μου αλλα λειτουργικο ειναι;Π.χ.αν θες να παρεις ενα τηλεφωνο ή να στειλεις ενα sms τι κανεις;Τα εχεις σε αλλη οθονη;

Επισης πως γινετε στο dock του Launcherpro plus να εχεις μονο ενα εικονιδιο;Οσο κι αν εψαξα για να αφαιρεσω εστω και ενα εικονιδιο απο την dock δεν τα καταφερα...

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Επισης πως γινετε στο dock του Launcherpro plus να εχεις μονο ενα εικονιδιο;Οσο κι αν εψαξα για να αφαιρεσω εστω και ενα εικονιδιο απο την dock δεν τα καταφερα...

με παρατεταμενο πατημα πανω στο εικονιδιο που θες να διωξεις επιλεγεις blank και φευγει :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

με παρατεταμενο πατημα πανω στο εικονιδιο που θες να διωξεις επιλεγεις blank και φευγει :)

Το ειχα δει ποσες φορες και δεν μου περασε ουτε μια φορα απο το μυαλο να το πατησω να δω τι κανει...Σε ευχαριστω πολυ Ηρακλη!Παμε για μοντες παλι!αχαχχαχα

Πολυ ομορφο φιλε μου αλλα λειτουργικο ειναι;Π.χ.αν θες να παρεις ενα τηλεφωνο ή να στειλεις ενα sms τι κανεις;Τα εχεις σε αλλη οθονη;

Για το Blank με πρόλαβαν.

για το τηλέφωνο/sms/market/κλπ, μπορείς να "σύρεις" το σετ των εικονιδίων δεξιά/αριστερά και να βγάλεις άλλο σετ. Έτσι στο ένα σετ έχω μόνο το βελάκι που βλέπεις, και στο άλλο έχω το κλασσικό του LP. ;)

--- Sony Xperia 5 II ---

[ATTACH]19996[/ATTACH]

Και το δικό μου Lockscreen, απλό και λιτό!!

Desire S, ADW EX, WidgetLockscreen, MinimalisticText...

iGNiTEd πολυ ωραια η homescreen σου!Μηπως αντι για WidgetLockscreen ηθελες να γραψεις widgetsoid;

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

μα καλα τι κουλα γινονται σημερα...στο ημερολογιο μου δειχνει συνολο δεδομενων 0,00b και δεν μπορω να κανω διαγραφη δεδομενων...παει τα παιξε η εφαρμογη :lol:

Ελεος :-/ δοκιμασε να προσθεσεις καποιες συναντησεις χειροκινητα, να δεις αν αυτες εμφανιζονται. Αν ναι, μετα πηγαινε να δεις αν υπαρχουν δεδομενα για διαγραφη.:-)

Sent from my blaaaaahhh...

Ελεος :-/ δοκιμασε να προσθεσεις καποιες συναντησεις χειροκινητα, να δεις αν αυτες εμφανιζονται. Αν ναι, μετα πηγαινε να δεις αν υπαρχουν δεδομενα για διαγραφη.:-)

κι αυτο το εχω κανει αλλα τιποτα..παλι μου λεει οτι τα δεδομενα ειναι 0,00b και δεν μπορω να κανω διαγραφη :mad:

Ηρακλής!

iGNiTEd πολυ ωραια η homescreen σου!Μηπως αντι για WidgetLockscreen ηθελες να γραψεις widgetsoid;

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

lockscreen είναι, όχι homescreen... :P

Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε - ενεργοποιήσετε τον συγχρονισμό στο Google λογαριασμό και αν δεν πετύχει ούτε αυτό, κάνετε καθαρισμό αρχείων εφαρμογής (όπως λέγεται, δεν θυμάμαι καλά :P) μέσα από το μενού των εφαρμογών, στο "Ημερολόγιο".:) Και μετά ξανά συγχρονισμό.

Δεν καταλαβα ολα αυτα στο κινιτο τα κανω η στον λογαριασμο Gmail? Γινε αν μπορεις λιγο πιο αναλυτικος.... Ευχαριστω.

Δεν καταλαβα ολα αυτα στο κινιτο τα κανω η στον λογαριασμο Gmail? Γινε αν μπορεις λιγο πιο αναλυτικος.... Ευχαριστω.

εννοει να πας στις ρυθμισεις του κινητου και στην διαχειρηση εφαρμογων να βρεις την εφαρμογη ημερολογιο και να κανεις εκκαθαριση δεδομενων...:)

Ηρακλής!

[ATTACH]20021[/ATTACH][ATTACH]20022[/ATTACH]

Launcher pro με:

widgetsoid

minimalistic text

simi folder widget

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Φίλε μου πανέμορφη η Homescreen σου και πάλι..! Πώς μπορώ να βάλω τον καιρό που έχεις πάνω αριστερά? Θέλω να φαίνεται μόνο ήλιος/συννεφιά/φεγγάρι/βροχή. Τίποτε άλλο, ούτε ρολόι, ούτε τίποτα. Όπως ακριβώς το έχεις.

Κια μετά θα ποστάρω και την νέα δικιά μου. :)

το fancy widget pro ειναι, εχει επιλογη να κρυψεις οποια στοιχεια του widget θες μεχρι τα παντα :p

Mπορεις να ανεβασεις το wallpaper?:D

οριστε..συγγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση!

http://img838.imageshack.us/img838/3091/floatingislebykol.jpg

εφτιαξα κατι εικονιδια για τη status bar, συγκεκριμενα ειναι για το σημα και το wifi...πειτε μου τη γνωμη σας :D

http://img192.imageshack.us/img192/8761/050511.png

Edited by nikoskat

τελικα εκανα hard reset και φαινεται κανονικα πλεον :)

Ηρακλής!

Να και οι δικές μου...

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

τι χρησιμοποιεις φιλε μου?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

τι χρησιμοποιεις φιλε μου?

Λοιπόν :) , το ρόλοι, ο καιρός, η μνήμη, η μπαταρία κλπ είναι από το sense analog clock (free) στο οποίο εχω κατεβάσει και βάλει transparent skin... μετά η άλλη εφαρμογή είναι το extended controls (paid) και τέλος το eortologio... τα εικονίδια. Τα κατέβασαν από το iconspedia (Google it) και το dock background το ανέβασε ενας φίλος πιο πίσω... το wallpaper ειναι αυτό

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

home/lockscreen, υπο σκεψη ακομα..

http://img607.imageshack.us/img607/7935/080511.png http://img864.imageshack.us/img864/5552/080511lock.png

ναι αυτο ειναι αληθεια, απο το qtek 8310 ειχα φαει σκαλωμα να φαινονται τα συννεφακια και ο ηλιος στην αρχικη οθονη :p

[ATTACH]19996[/ATTACH]

Και το δικό μου Lockscreen, απλό και λιτό!!

Desire S, ADW EX, WidgetLockscreen, MinimalisticText...

Φίλε τα shortcuts για κάμερα κλπ. στο MinimalisticText πως τα έβαλες; Δεν μπορώ να βρω τέτοιες επιλογές, παρά μόνον για ώρα, καιρό, μπαταρία κλπ. Thanks

@theo_s27

Απ' τις πιο εντυπωσιακές homescreen που έχω δει τους τελευταίους μήνες και εδώ και στο xda. Μου αρέσει και το μωβ σα χρώμα οπότε καταλαβαίνεις. :p Απλά έκανες ένα λάθος: είναι Desktop Visualizer.:D

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

• The title was changed to Δείξτε τη home screen / lock screen σας!