ilka71 Δημοσιεύτηκε April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 4, 2010 εχω μια μαυρη βερσιον του οφις και μεσω του windows update μου περασε ενα update που ελεγχει εαν τα λογισμικα office ειναι genuine. και οταν ξεκιναει το word πχ με ενημερωνει οτι η εκδοση δεν ειναι original.πως μπορω να απεγκαταστησω αυτο to update για να μην βγαινει η ειδοποιηση αυτη?ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 εχω μια μαυρη βερσιον του οφις και μεσω του windows update μου περασε ενα update που ελεγχει εαν τα λογισμικα office ειναι genuine. και οταν ξεκιναει το word πχ με ενημερωνει οτι η εκδοση δεν ειναι original.πως μπορω να απεγκαταστησω αυτο to update για να μην βγαινει η ειδοποιηση αυτη?ευχαριστω Κάνε επαναφορά συστήματος και εξαφάνισε την ενημέρωση από το Wu. :) Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Κάνε επαναφορά συστήματος και εξαφάνισε την ενημέρωση από το Wu. :) εννοεις φορματ?οχιιιι δεν θα το αντεξω!αυτη την ειδοποιηση σημαινει οτι καποια στιγμη θα μου κλειδωσει η microsoft το office μου?η απλα θα πεταγεται που και που? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 εννοεις φορματ?οχιιιι δεν θα το αντεξω!αυτη την ειδοποιηση σημαινει οτι καποια στιγμη θα μου κλειδωσει η microsoft το office μου?η απλα θα θα πεταγεται που και που? Οχι format!!!Μην τρελενεσαι....Υπαρχει επιλογη επαναφορα συστηματος!!! Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Οχι format!!!Μην τρελενεσαι....Υπαρχει επιλογη επαναφορα συστηματος!!! δυστυχως και με την επαναφορα δεν σβηστηκε το αρχειο που ελεγχει το εαν ειναι genuine το office η οχι γμτ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 δυστυχως και με την επαναφορα δεν σβηστηκε το αρχειο που ελεγχει το εαν ειναι genuine το office η οχι γμτ! οταν λες μαυρη!! δλδ δεν εχεις περασει κλειδι? ή το κλειδι που περασες ειναι προβληματικο? και ποιο οφισ εχεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 δυστυχως και με την επαναφορα δεν σβηστηκε το αρχειο που ελεγχει το εαν ειναι genuine το office η οχι γμτ! Πήγες σε ημερομηνία που το σύστημά σου δεν είχε κατεβάσει τη συγκεκριμένη ενημέρωση και ακόμα σου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι γνήσιο το Office σου; Λίγο περίεργο μου φαίνεται. Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Πήγες σε ημερομηνία που το σύστημά σου δεν είχε κατεβάσει τη συγκεκριμένη ενημέρωση και ακόμα σου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι γνήσιο το Office σου; Λίγο περίεργο μου φαίνεται. εκανα φορματ!λοιπον τωρα που περασα ολα τα βασικα προγραμματα που ηθελα να κανω το image ΜΕ ΤΟ ANTIVIRUS Η ΧΩΡΙΣ?το ρωταω γιατι ισως αλλαξω antivirus και μετα δεν θελω να μου επαναφερει το παλιο προγραμμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 5, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 οταν λες μαυρη!! δλδ δεν εχεις περασει κλειδι? ή το κλειδι που περασες ειναι προβληματικο? και ποιο οφισ εχεις? το 2007 εχω "black edition"! εννοω με κλε ιδι broken πως το λενε :lol: anyway εκανα φορματ και απενεργοποιησα την αυτοματη εγκατασταση των update των windows και θα ελεγχω εγω τι θα κανω install! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 εκανα φορματ!λοιπον τωρα που περασα ολα τα βασικα προγραμματα που ηθελα να κανω το image ΜΕ ΤΟ ANTIVIRUS Η ΧΩΡΙΣ?το ρωταω γιατι ισως αλλαξω antivirus και μετα δεν θελω να μου επαναφερει το παλιο προγραμμα κάνε το χωρίς. εγώ το έκανα με το αντιιικό κ τώρα που θέλω να βάλω στο επόμενο φορμάτ, το mse, πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα το παλιό. Η λογική είναι, να βάλεις μόνο αυτά που θες όπωσδήποτε. από την άλλη, οι συνεχείς ανανεώσεις των προγραμμάτων (aka updates), πάλι θα πρέπει να γίνουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Τα έχουμε πει άπειρες φορές εδώ μέσα: 1. Απαγορεύονται οι συζητήσεις για μη νόμιμο software. 2. Μην εγκαθιστάτε ότι βρίσκετε στο internet. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts