Jump to content

[Off-topic] Microsoft Windows 7

Student
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα πέρασα τα Windows 7 Home Premium στον υπολογιστή της μητέρας μου (Vero PC) και ενώ όλα έγιναν κανονικά στο επόμενο restart κάτι έγινε.

Μόλις πέρασα τα Windows το Windows Update κατέβαζε ενημέρωσεις και η μητέρα μου έγραφε στο Microsoft Office που της είχα περάσει. Όταν οι ενημερώσεις κατέβηκαν και εγκατάσταθηκαν, το Wu ζητούσε restart. Η μητέρα μου έκανε restart αλλά μετά το logo της εταιρεία βγήκε ο Windows Boot Manager και είχε δύο (!) επιλογές.

Η μία ήταν η Earlier Version of Windows και η άλλη ήταν τα Windows 7. Φυσικά το πρώτο δεν έκανε απολύτως τίποτα. Όταν το επέλεξε απλώς μαύρισε την οθόνη και χρειάστηκε να τον ξανανοίξει από πίσω και να επιλέξει τα Windows. Στο msconfig δεν βρήκα απολύτως τίποτα, όλα ήταν κανονικά (Windows 7 (C:\Windows) : Current OS; Default OS).

Πως μπορεί να αφαιρεθεί το πρώτο; Αν κάνει back up σε κάποιο Usb/Cd και της ξαναπεράσω τα Windows 7 θα λυθεί το πρόβλημα; :confused:

ΥΓ: Ο υπολογιστής είχε ως προεγκατεστημένο OS τα Windows XP Professional SP2

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Σήμερα πέρασα τα Windows 7 Home Premium στον υπολογιστή της μητέρας μου (Vero PC) και ενώ όλα έγιναν κανονικά στο επόμενο restart κάτι έγινε.

Μόλις πέρασα τα Windows το Windows Update κατέβαζε ενημέρωσεις και η μητέρα μου έγραφε στο Microsoft Office που της είχα περάσει. Όταν οι ενημερώσεις κατέβηκαν και εγκατάσταθηκαν, το Wu ζητούσε restart. Η μητέρα μου έκανε restart αλλά μετά το logo της εταιρεία βγήκε ο Windows Boot Manager και είχε δύο (!) επιλογές.

Η μία ήταν η Earlier Version of Windows και η άλλη ήταν τα Windows 7. Φυσικά το πρώτο δεν έκανε απολύτως τίποτα. Όταν το επέλεξε απλώς μαύρισε την οθόνη και χρειάστηκε να τον ξανανοίξει από πίσω και να επιλέξει τα Windows. Στο msconfig δεν βρήκα απολύτως τίποτα, όλα ήταν κανονικά (Windows 7 (C:\Windows) : Current OS; Default OS).

Πως μπορεί να αφαιρεθεί το πρώτο; Αν κάνει back up σε κάποιο Usb/Cd και της ξαναπεράσω τα Windows 7 θα λυθεί το πρόβλημα; :confused:

ΥΓ: Ο υπολογιστής είχε ως προεγκατεστημένο OS τα Windows XP Professional SP2

πώς τα πέρασες?

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

πώς τα πέρασες?

Έβαλα το cd, πάτησα ένα οποιοδήποτε κουμπί, πάτησα το clean installation και η εγκατάσταση άρχισε.

μηπως τα ΧΡ ηταν σε αλλο παρτισιον απο αυτο που εβαλες τωρα τα 7?

Όχι, τα XP ήταν το main os.

ΥΓ: Εντάξει, παιδιά, όλα οκ. Ξαναπέρασα τα 7 και τώρα όλα λειτουργούν κανονικότατα. :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...