Tzoulianna Δημοσιεύτηκε March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 26, 2010 Καλημέρα, εχω 50 μεταχειρισμένους υπολογιστές τους οποίους θέλω να προσφέρω δωρεάν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 τα χαρακτηριστικά τους? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Καλημέρα, εχω 50 μεταχειρισμένους υπολογιστές τους οποίους θέλω να προσφέρω δωρεάν. Βρες ένα σχολείο στην περιοχή σου, μίλα με κάποιον υπεύθυνο και νομίζω θα κάνεις και την καλύτερη κίνηση και θα πάνε κάπου που να αξίζει. Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ph64 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Σε ποιό μέρος της Ελλάδας βρίσκεσαι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Βρες ένα σχολείο στην περιοχή σου, μίλα με κάποιον υπεύθυνο και νομίζω θα κάνεις και την καλύτερη κίνηση και θα πάνε κάπου που να αξίζει. Συμφώνω απόλυτα. Ένα σχολείο, ένα ΚΑΠΗ, ένα πνευματικό κέντρο είναι οι καλύτερες λύσεις. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Σε περίπτωση που βρίσκεσαι κοντά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης θα σου πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά την επιλογή να τα δωρήσεις στο παπάφειο ίδρυμα καθώς θα συνεισφέρεις δυναμικά στην μόρφωση των παιδιών. ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts