NecroDemonNZXT Δημοσιεύτηκε March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 23, 2010 Παιδιά, δοκίμασα να κατεβάσω μια, δύο εφαρμογές, στο LG ARENA, συγκεκριμένα: opera mini και betfair mobile application(νομίζω και σε εκείνη συνέβη), και στις 2 περιπτώσεις, δεν μου αναγνώριζε τα certificates(ακύρωνε τη λήψη από το site που είχα μπει με το κινητό) και χρειάστηκε να πατήσω επιλογή για no ceritificate ώστε να μη σταματάει την εγκατάσταση του προγράμματος σε εκείνο το σημείο. Παίζει κανένα ρόλο με την ασφάλεια του opera και του application γενικά ή το certificate υπάρχει μόνο για το θεαθήναι ? Θα έχω πρόβλημα όταν χρησιμοποιώ αυτές τις εφαρμογές και βάζω username/password κτλ στα sites που μπαίνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. March 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 μα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts