Jump to content

Παραπλανηση απο Cosmote on the go

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σας.

Εχω ενα ενα πολυ σοβαρο προβλημα με την Κοσμοτε.

Εχω στην κατοχη μου,δυο στικακια ιντερνετ on the go 5gb και 10gb(Των 10 gb ειναι προσφορα με το λαπτοπ και δυο χρονια συνδεση)

Τα στκακια τα πηρα απο καταστημα Γερμανος,και τον ρωτησα για την χρηση τους,και μου ειχε πει οτι εαν δεν κατεβαζω και το εχω μονο για σερφαρισμα θα ειμαι μεσα στα ορια και δεν θα περναω ποτε τον δωρεαν ογκο δεδομενων.

Πριν δυο μηνες μου ηρθε ο λογιαριασμος απο τα στικακια και στο ενα των 5gb μου ηρθε λογαριασμος 306 ευρω ενω στο αλλο των 10gb κανονικα(Ν σημειωσω οτι το αλλο των 10 το εχει η γυναικα μου).

Παιρνω τηλ και μου λενε οτι ξεπερασα το οριο των 5gb δωρεαν και οτι απο εκει και μετα με χρεωνουν.

Αυτα εχουνε μετρητη μεσα και εγω κοιτουσα αυτον,που ελεγε οτι ειχα 4.7 gb ογκο σε ολους τους φορεις.

Οταν τους το ειπα αυτο με ρωτησανε εαν μηδενισα τον μετρητη και εγω απαντησα οχι,και οτι δεν το ηξερα οτι θα πρεπει να το μηδενιζεις .

Εκανα αιτηση αμφισβητησης λογιαριασμου και ωσπου να μου απαντησουνε ηρθε και ο αλλος λογιαριασμος αλλα 292 ευρω.

Συνολο 592 ευρω!!!!!!!Τρελαθηκα.

Και επειδη δεν πληρωσα τον πρωτο λογαριασμο,μου κοψανε και τα δυο τα στικακια επειδη ειναι στον ιδιο λογαριασμο(και ας εδωσα 150ευρω εγγυηση για το λαπτοπ που πηρα με το στικακι των 10gb)

Νιωθω οτι με εξεπατησε η Κοσμοτε ,γιατι δεν μου εξηγησε κανεις πως να χειριζομαι αυτον τον μετρητη,δεν υπαρχουν πουθενα οδηγιες στο συμβολαιο μου για την σωστη χρηση και ελενχο αυτης της συσκςυης.Αλλα ομως και ουτε με ειδοποιησε κανεις οταν ξεπερασα το οριο των 5gb απο την Κοσμοτε.

Σας παρακαλω εαν ξερει κανεις το πως πρεπει να κινηθω θα του ημουν υποχρεος.

ζήτησε αναλυτικό λογαριασμό με τις φορές που έκανες gprs κίνηση για να ελέγξεις τους όγκους - επίσης θα πρέπει να γνωρίζεις πως η χρέωση δεν είναι ανά kb...γίνεται rounding ανά 10kb νομίζω...αν είσαι απόλυτα σίγουρος πως σε εξαπάτησαν ξεκίνα με μια επιστολή στην ΕΕΤΤ κοινοποιημένη στη Γραμματεία Καταναλωτή.
ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ!