Georgel Δημοσιεύτηκε February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2004 Καλημέρα παιδία, Χθες έκανα μια μικρή αναβάθμιση στο υπολογιστή μου πήρα μια μνήμη 512Ram αλλά στα 400mz ενώ οι άλλες 2(256Ram η μια) είναι στα 333Mz.. Ο υπολογιστής τις αναγνώρισε κανονικά σαν 1Gb. Στα setup του Bios για την μνήμη το έβαλα στο auto. Και θα ήθελα να ρωτήσω αν θα έχω κανένα πρόβλημα που έχω διαφορετικές μνήμες? Η motherboard είναι η Asus A7V8X-X. Ξέρει κανείς αν παίρνει 400 μνήμες? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Απαντήσεις για αυτά που ρωτάς υπάρχουν στο site του κατασκευαστή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. February 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2004 Δεν υπάρχει πρόβλημα.Απλώς οι μνήμες θα δουλεύουν στα 333Mxz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts