one_tree_hill Δημοσιεύτηκε March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 11, 2010 Πριν λίγες μέρες εγώ και η αδερφή μου χακάραμε το WLM, Facebook και Twitter ενός ενοχλητικού ατόμου. Το χακάρισμα δεν ήταν δύσκολο, βρήκαμε απλά τη μυστική ερώτηση στο mail και αλλάξαμε κωδικούς παντού. Το άτομο αυτό, λοιπόν, έχει μια κολλητή της οποίας ο νονός της ασχολείται πολύ με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από ό,τι μου είπε η αδερφή μου, κι όταν έμαθε τι έγινε με το χακάρισμα, νευρίασε και είπε θα πει τον νονό της να βρει ποιος το χάκαρε και πως είναι πολύ καλός και θα το βρει. Το ερώτημά μου είναι, θα μπορέσει να βρει την IP που έγιναν όλα αυτά και, επομένως, να μου χακάρει τον υπολογιστή; Από ό,τι έλεγξα, οι λογαριασμοί email, fb και twitter που αλλάξαμε είναι όπως τα αφήσαμε. Απλά, έχω router και η IP μου δεν αλλάζει από όσο ξέρω και με φόβισε λίγο αυτό. Έχω βέβαια, WPA-PSK κλειδί προστασίας, με κωδικό 13 ψηφίων, TKIP encryption και άκουσα πως και το connx έχει firewall από μόνο του. Έχω επίσης από εχθές εγκατεστημένο το Norton Security 2010. Μπορεί κάποιος να μου κάνει κάτι; Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Πριν λίγες μέρες εγώ και η αδερφή μου χακάραμε το WLM, Facebook και Twitter ενός ενοχλητικού ατόμου. Το χακάρισμα δεν ήταν δύσκολο, βρήκαμε απλά τη μυστική ερώτηση στο mail και αλλάξαμε κωδικούς παντού. Το άτομο αυτό, λοιπόν, έχει μια κολλητή της οποίας ο νονός της ασχολείται πολύ με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, από ό,τι μου είπε η αδερφή μου, κι όταν έμαθε τι έγινε με το χακάρισμα, νευρίασε και είπε θα πει τον νονό της να βρει ποιος το χάκαρε και πως είναι πολύ καλός και θα το βρει. Το ερώτημά μου είναι, θα μπορέσει να βρει την IP που έγιναν όλα αυτά και, επομένως, να μου χακάρει τον υπολογιστή; Από ό,τι έλεγξα, οι λογαριασμοί email, fb και twitter που αλλάξαμε είναι όπως τα αφήσαμε. Απλά, έχω router και η IP μου δεν αλλάζει από όσο ξέρω και με φόβισε λίγο αυτό. Έχω βέβαια, WPA-PSK κλειδί προστασίας, με κωδικό 13 ψηφίων, TKIP encryption και άκουσα πως και το connx έχει firewall από μόνο του. Έχω επίσης από εχθές εγκατεστημένο το Norton Security 2010. Μπορεί κάποιος να μου κάνει κάτι; ΜΑκαρι να σου κανει οτι του κανατε και εσεις.Εχετε καταλαβει ποσο ηλίθια και κυριως παρανομη ηταν η ενεργεια που κανατε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Έχω βέβαια, WPA-PSK κλειδί προστασίας, με κωδικό 13 ψηφίων, TKIP encryption και άκουσα πως και το connx έχει firewall από μόνο του. Έχω επίσης από εχθές εγκατεστημένο το Norton Security 2010. Μπορεί κάποιος να μου κάνει κάτι; Όλα αυτά δεν μπορούν να σε προστατέψουν. Ετοιμάσου για τα χειρότερα... Μέχρι και μήνυση μπορούν να σου κάνουν αφού μπορούν ΑΝΕΤΑ να δουν ποιος είσαι, που μένεις και να ενημερώσουν τους γονείς σου... Αυτά έπρεπε να τα σκεφτόσουν πριν κάνεις ότι έκανες... Τώρα θα υποστείς τις συνέπειες... Εγώ προτείνω να κάνεις ένα format καλού κακού και να ζητήσεις από τον provider αλλαγή ip... Και γρήγορα..... :p Επίσης καλό είναι να αλλάξεις και κινητό.... Πάρε και στα ΕΛ.ΤΑ. και ζήτα να μην έρχονται τα γράμματα για ένα μήνα τουλάχιστον... Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Σοβαρά μιλάτε; Και στην τελική, σιγά το πράμα. Δε δολοφονήσαμε κανέναν, ούτε τον ίδιο δε πείραξε. Τέλος πάντων, αφού εύχεστε να μου κάνουν ότι κάναμε, οκ. Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Σοβαρά μιλάτε; Σου φαίνεται για πλάκα? Είναι πολύ σοβαρό....αν καταφέρουν και βρουν το pc σου τότε θα σου στείλουν εξώδικο. Αν το παραλάβεις τότε πας δικαστικός... Γι'αυτό κάνε αυτά που σου γράφω τώρα που προλαβαίνεις... Είδες πως πιάσανε αυτούς του gamato? Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 ΟΚ, ευχαριστώ πολύ. Βασικά, με τι τρόπο μπορούν να με εντοπίσουν; Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μπες http://whatismyipaddress.com/ και θα δεις Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 11, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μα, από τότε, η IP μου έχει αλλάξει εκατό φορές. Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Μα, από τότε, η IP μου έχει αλλάξει εκατό φορές. Όλες όμως οδηγούν στο ίδιο... Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Πριν λιγες μερες ετυχε ενα τετοιο περιστατικο σε φιλο μου..του εσπασαν τον κωδικο στο φεισμπουκ και εγραφαν οτι ηθελαν(κοινως χρεωναν με αλλο ονομα:D) τελικα πηρε τη διωξη τηλ...μεσα σε 2 μερες βρηκαν σε ποιο ονομα ειναι η γραμμη οπου γινοταν αυτο....ηταν ενας γνωστος του που ειχαν κοντρα...τελικα δεν ηθελε να μπλεξει με δικαστηρια αλλα αυτη ηταν η αφορμη που εψαχνε για να ριξει ξυλο:grin: Τωρα στην περιπτωση σου αν θελει να βρει ποιος ειναι μπορει ανετα...οποτε ή βαλτε παλι οπως ηταν οι κωδικοι μπας και δεν ασχοληθει περισσοτερο ή περιμεντε να δειτε τι θα γινει:rolleyes: ΑΑΑ και μην σκεφτεις τη δικαιολογια πως καποιος σου εσπασε τον κωδικο του ρουτερ και εμπαινε με το λαπτοπ του και εκανε οτι εκανε..:lol: [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 Πριν λιγες μερες ετυχε ενα τετοιο περιστατικο σε φιλο μου..του εσπασαν τον κωδικο στο φεισμπουκ και εγραφαν οτι ηθελαν(κοινως χρεωναν με αλλο ονομα:D) τελικα πηρε τη διωξη τηλ...μεσα σε 2 μερες βρηκαν σε ποιο ονομα ειναι η γραμμη οπου γινοταν αυτο....ηταν ενας γνωστος του που ειχαν κοντρα...τελικα δεν ηθελε να μπλεξει με δικαστηρια αλλα αυτη ηταν η αφορμη που εψαχνε για να ριξει ξυλο:grin: Είχα διαβάσει για τη παραπάνω περίπτωση. Τον έκανε τόπι στο ξύλο...και μετά του έκαψε το pc :lol: Φτου, φτου.... μακριά μας.... Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 1. Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. 2. Μην κάνετε τέτοια πράγματα, να αλλάζετε κωδικούς σε άλλους. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts