themingo Δημοσιεύτηκε February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να συνδέω το laptop κυρίως, αλλά και το mp3 μου, με τα hi-fi και το home-cinema που έχω στο σπίτι. Έχω αγοράσει ένα καλώδιο από jack σε 2 male RCA, το συγκεκριμένο... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750723&u=%CA%C1%CB%D9%C4%C9%CF-%C7%D7%CF%D5-3,5MM-2XRCA-1,5M Το πρόβλημα είναι ότι όταν βάζεις CD τα ηχεία βαράνε τέρμα σα να είσαι σε κλαμπ, ενω όταν συνδέω συσκευή με το καλώδιο, η ένταση στο τέρμα δε φτάνει ούτε το μισό από πριν. Μήπως το καλώδιο είναι της πλάκας και χρειάζομαι ένα πιο καλό και πιο ακριβό; Υπάρχει άλλος τρόπος ή άλλο καλώδιο για να πετύχω αυτή τη σύνδεση με τον ήχο που βγάζει όταν παίζει CD; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 εχεις σκεφτει οτι μαλλον παιζει ρολο η καρτα ηχου του λαπτοπ? λεω μηπως.... (και γω το ιδιο "προβλημα" εχω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themingo Δημ. February 22, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Το έχω σκεφτεί, αλλά το λάπτοπ το έχω κανενα χρόνο και πιστεύω είναι καλο. Και επίσης το λαπτοπ είναι toshiba, έχει κατι απίστευτες ηχειάρες πάνω! Την κάρτα ήχου μου που μπορώ να δω ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts