anasm Δημοσιεύτηκε February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2010 Γειά σας. Έχω κάνει 1σύνδεση Internet On The Go, της Cosmote, για Ογκοχρέωση 5GB/μήνα που κοστίζει33Ε/μήνα. Ως εδώ, όλα καλά… Εδώ και κάνα 3μηνο, λόγω επαγγελματικών «εμποδίων», κάνω ελάχιστη χρήση της υπηρεσίας, οπότε πληρώνω απλά το κλασσικό πάγιο -33Ε/μήνα. Μόνο που ο Λογαριασμός του τελευταίου μήνα, μού ήρθε 165Ε!!!! Κάθησα να υπολογίσω για την αντίστοιχη Περίοδο Κατανάλωσης, από τη μνήμη Ογκοχρέωσης που διαθέτει το stickακι (στο link «Ιστορικό Σύνδεσης»), και βγάζω 1840ΜΒ… Δηλαδή, ούτε 2GB από τα 5GB που δικαιούμαι μηνιαίως… Από την Cosmote, θεωρούν ότι η επιπλέον Ογκοχρέωση έχει «με κάποιο τρόπο» γίνει(…), και απαιτούν να τους τα πληρώσω… Τί θα μου προτείνατε να κάνω?? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και την προσοχή σας.:(:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Υπολογιστή ανα χείρας, και πήγαινε κατευθείαν σε cosmote shop. Εκει θα διευκρινηστούν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anasm Δημ. February 16, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 Να 'σαι καλά.. Δεν είναι τόσο απλό αλλά δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι... Σε τελική ανάλυση, ακόμα και να πληρώσεις "σαν καλό παιδί", ουσιαστικά αρχιμ@λ@κας(...), ποιός μού εξασφαλίζει οτι ύστερα από 2-3μήνες, ο επόμενος Λογαριασμός θα είναι 800ευρώ????...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 κάποιος φίλος εδώ μέσα ανέφερε ότι του είχαν ζητήσει εγγύηση 150 ευρώ για υπηρεσίες Internet on the Go. Παίζει να σου ζητάνε εγγύηση;; Ή μήπως παίζει να crashaρε το application που μετράει τον όγκο δεδομένων και να ήσουν στο internet ΧΩΡΙΣ να καταγράφεται η κίνηση; Ή μήπως δοκίμασες κάνα πρόγραμμα για διαμοιρασμό σύνδεσης και σου κλέψαν το bandwidth; Δεν ξέρω. Ψάξτο και ενημέρωσέ μας πληζ γιατί με ενδιαφέρει. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts