iNCubO Δημοσιεύτηκε February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2004 Υπάρχει τρόπος να μιλήσω στο τηλέφωνο κάνωντας κλήση από το μόντεμ (PCtel HSP56).Μάλλον πρόγραμμα ψάχνω!Έχω και μικρόφωνο.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 http://www.skype.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Χωρίς να είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ εννοώ, σαν να πέρνω δηλαδή από το τηλέφωνο.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Έχω το ίδιο μόντεμ (εσωτερικό) και μιλάω στο τηλέφωνο με το πρόγραμμα που περιείχε το CD που το συνόδευε. Είναι το Simply Messenger της ACCPAC. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά τη δουλειά του την κάνει. Πιθανότατα θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα προγράμματα του είδους... Στο link που σου έδωσα υπάρχει για δωρεάν δοκιμή το Pro. Ψάξε αν θες μήπως έχουν και το απλό Simply messenger που ίσως να'ναι freeware... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος csk4023 (23 Φεβ. 2004 , 20:38) Έχω το ίδιο μόντεμ (εσωτερικό) και μιλάω στο τηλέφωνο με το πρόγραμμα που περιείχε το CD που το συνόδευε. Είναι το Simply Messenger της ACCPAC. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά τη δουλειά του την κάνει. Πιθανότατα θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλα προγράμματα του είδους... Στο link που σου έδωσα υπάρχει για δωρεάν δοκιμή το Pro. Ψάξε αν θες μήπως έχουν και το απλό Simply messenger που ίσως να'ναι freeware... Ποιά είναι η επιλογή στο Simply messanger? Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Πηγαίνεις Program->Phone ή στο 4ο από αριστερά εικονίδιο τηλεφώνου... Αν πας τώρα εκεί (ενώ είσαι στο internet) θα δεις στο μαύρο παραθυράκι πάνω αριστερά, να γράφει connected. Όταν είσαι εκτός, για να πάρεις τηλέφωνο κλικάρεις το Dial/Ans κάτω αριστερά και πληκτρολογείς τον αριθμό κλήσης ή τον σχηματίζεις κλικάροντας με το mouse τα αντίστοιχα πλήκτρα... Tip: λογικά το εικονίδιο του Simply Messenger εμφανίζεται στη Γραμμή εργασιών των Windows. Καλό θα είναι να κάνεις σ'αυτό δεξί κλικ και να επιλέξεις "Do not disturb" γιατί αλλιώς κάθε φορά που θα χτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού θα απαντάει ως fax το Simply Messenger (στο 3ο χτύπημα). Εγώ το έχω μόνιμα εκεί. Δεν επηρρεάζει τη λειτουργία του τηλεφώνου ή τη σύνδεση στο Δίκτυο αυτή η ρύθμιση. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Thanks! Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts