Jump to content

air***** για ubuntu!

w_b
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω πως ναι...Όταν ανοίγω το backtrack4.vmx ανοίγει ένα παράθυρο με θαλασσί χρώμα και εσωτερικά μάυρη οθόνη περιμένοντας όπως συνήθως για εντολές...Ελπίζω να βοήθησα λιγο με την περιγραφή...Επίσης έχει μέσα τα ακόλουθα:

CLIENT MAC ADDR: 00 ** ** * ** ** GUID:(Αυτή νομίζω πως ειναι η id Μου) ********-****-****-****-***************

PXE-M0F: eXITING iNTEL pxe rom

opERATING sYSTEM NOT FOUND

_

Δεν ξέρω αν είμαι σωστός αλλά έχω μια υποψία οτι περιμένει κάποιο φλασάκι? η κάτι τέτοιο...?

!Τα * είναι αριθμοί και δεν είναι γραμμένοι για προφανής λόγους...

Μπα...σε windows7 είμαι και απλως το εχω κάνει εγκατάσταση...Θα έπρεπε να κάνω boot απο το live cd? Παρεπιπτόντως σχετικά με αυτό πολλές φορές μου βγάζει Operating system not found. Τι σημαίνει αυτό? ξερεις?:)

ειπαμε, ειναι Live διανομη. δεν την εγκαθιστας ;) οταν θες να την τρεξεις, θα την τρεξεις απο το cd/dvd.

κανε boot. αλλα μην περιμενεις να ειναι κατι ευκολο. πρεπει να γραψεις εντολες, να αλλαξεις την mac address σου, και πολλα αλλα.... ;)

ok..οπότε το διαγράφω...και θα ψάξω τα σχετικά πρώτα... και μετά το κάνω...ευχαριστώ...α, αυτο το operating system? tτι ειναι?:)

α, αυτο το operating system? tτι ειναι?:)

Operating System = Λειτουργικό Σύστημα (Windows, Mac OS etc). :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Αυτό το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς, είναι μεν σε ελεύθερο λειτουργικό...αλλά για παράνομη χρήση...οπότε το βλέπω το νήμα να κλειδώνει σύντομα.

δεν βλεπω το λογο να κλειδωθει το τοπικ. οντως μιλαμε για ελευθερο λειτουργικο το οποιο σε βοηθαει να κανεις κατι παρανομο, αλλα για να το λειτουργησεις, πρεπει να εχεις τις καταλληλες, σωστες οδηγιες και πανω απο ολα υπομονη.

δεν επεσε στην αντιληψη μου καποια αναφορα σε οδηγιες ή κατι τετοιο που να βοηθουν τον καθε φιλο w_b να πειραματιστει!

βεβαια, αν το κρινετε σωστο κλειδωστε το. δεν αντιλεγω :) αλλωστε δουλεια σας ειναι :)

φιλικα :)

δεν βλεπω το λογο να κλειδωθει το τοπικ. οντως μιλαμε για ελευθερο λειτουργικο το οποιο σε βοηθαει να κανεις κατι παρανομο, αλλα για να το λειτουργησεις, πρεπει να εχεις τις καταλληλες, σωστες οδηγιες και πανω απο ολα υπομονη.

δεν επεσε στην αντιληψη μου καποια αναφορα σε οδηγιες ή κατι τετοιο που να βοηθουν τον καθε φιλο w_b να πειραματιστει!

βεβαια, αν το κρινετε σωστο κλειδωστε το. δεν αντιλεγω :) αλλωστε δουλεια σας ειναι :)

φιλικα :)

Νομίζω με τα πιο πάνω λόγια σου, αντιλαμβάνεσαι ότι για ευνόητους λόγους πρέπει να κλειδώσει. Περαιτέρω βοήθεια νομίζω ότι αν χρειάζεται ο φίλος που ασχολείται, ας ζητήσει με email.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...