invisiblesurfer Δημοσιεύτηκε February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2010 Θα τρελαθω μα το Θεο (σ'αγαπαω λυπησου με): Εγκαθιστω το Destinator σε HTC Diamond2 ολα καλα. Οταν ομως τρεχω την εφαρμογη, και για οση ωρα ειμαι μεσα, ανα 2-3 δευτερολεπτα μου βγαινει η καρτελα Symbols. Κανω cancel και ξαναβγαινει παλι. Σαν pop-up. Εχει κανεις καμια ιδεα τι στα κομματια παιζει? Το τηλεφωνο ειναι ολοκαινουριο με μαμισια ROM 2.53.405.5 και δοκιμασα τις εκδοσεις Destinator 8 & 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Δοκιμασε κσι με το 7αρι...να δεις...εγω σε οσα WM ειχα το 7αρι χρησιμοποιουσα και δεν ειχα προβληματα... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Πριν ανοίξεις το destinator να επιλέγεις κάποιο πληκτρολόγιο που δεν είναι της htc. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Πριν ανοίξεις το destinator να επιλέγεις κάποιο πληκτρολόγιο που δεν είναι της htc. Μην βρίσεις, αλλά νομίζω πως αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invisiblesurfer Δημ. February 13, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Πριν ανοίξεις το destinator να επιλέγεις κάποιο πληκτρολόγιο που δεν είναι της htc. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΕΛΥΣΕ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts