FREAK_OF_NATURE Δημ. February 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2004 krima..na er8o ego me tpt filous kai files?mpas kai ginete polloi:P Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 Και η δική μου ιδέα: Sex instructor (First lesson free) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 φχαρστω παιδια,ειμαι αναμεσα στο ψευδωνυμο μου και το kuna muta! :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2004 xmm.proteino tote to nick sou....alla an 8es bale to diko mou..8a marese na do kana i love freak_of_nature :PPPP Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (28 Φεβ. 2004 , 21:08) xmm.proteino tote to nick sou....alla an 8es bale to diko mou..8a marese na do kana i love freak_of_nature :PPPP ΦΡΙΚΙΟ της φυσης?Μπαααα ;) :p ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (28 Φεβ. 2004 , 21:08) xmm.proteino tote to nick sou....alla an 8es bale to diko mou..8a marese na do kana i love freak_of_nature :PPPP Aστε όλοι το παιδί να βάλει κάτι που τον αντίπροσωπεύει!Εκτός αν τον αντιπροσωπεύει το Αγαπώ το Φρικιό της Φύσης!!!;) :) :p Άσε που και να το βάλει δεν θα το δεις...γιατι θα είναι Κύπρο!! Λεμεσό θα μείνετε?Στο Elias??? :eek: Πώς και σας παίρνουν σε τόσο καλό ξενοδοχείο!!?Εγώ μένω Λεμεσό και είναι JustPerfect(JUSTlikeME δηλαδή :P) Αν έρθετε Λεμεσό θα κάνουμε meeting στο σπίτι μου(Just joking :P)Θα βρεθούμε στην Μηχανή του Χρόνου,που δεν θα φαίνονται πρόσωπα και δεν θα αναγκαστούμε εγώ και ο UnReal να φοράμε σακούλες στο κεφάλι!Αλλά..................................................................................................................................................................δεν σας πέφτω λίιιιιιιιιιιιιιγουλάκι μικρός?:p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 mikros gia poio pragma? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Για meeting με 4 ατομα άνω των 16!!!Ξεφεύγουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 νε ρε...μαλλον μικρος στο ματι.................. :p :D Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 :whistle: Τι λέτε!?Όσοι ενδιαφέρονται ας μου στείλουν ενα pm!Εγώ νομίζω να γράψεις το Κούνα Μούτα ή κάτι που να σε αντιπροσωπεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 sygentro8hteeeeeeeeeeeeee Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. February 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (28 Φεβ. 2004 , 01:09) krima..na er8o ego me tpt filous kai files?mpas kai ginete polloi:P Ευχαριστώ παίδες για την συμπαράσταση. :cry: :cry: :cool: Λέτε να κάνουμε κανένα meeting όσοι δεν πάνε 6ήμερη? :p Τι να κάνουμε... άμα είσαι γκαντέμης... :confused: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 h 6hmerh antika8istatai me ena aplo meeting bre?allo bebaia an eimai ego ekei....(xixixxi) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Θα λεγα μια χοτράδα τώρα αλλά... :p:p:p:p:p:p:p Ας κάνουν 6ήμερο meeting!Να φεύγουν μονο για να κοιμούνται ή να πάρουν κρεββάτια μαζί τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 piouuuuuuuuuuuuuuuu Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Δεν μπορώ να καταλάβω που πάει το Πίου!!!:p Δεν άκουσες την χοντραδα ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 me ta epomena pou les....pou na thn akouso kiolas!!!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 .........................................................Αντε ξεφύγαμε................................................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 stamata giati sa na akouo kati..... .........magic key....... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Αλλο που μπορείς να βάλεις είναι το: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!! Όχι ότι σημαίνει κάτι αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. March 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2004 Θα πήγαινε πάντως να βάλω στην μπλούζα Spyros86? Εξάλλου δεν θέλω να βάλω κάτι κουλό.. Όσο για τον αντικαθιστάται η η6ήμερη με το meeting... δεν θα το έλεγα. :o Αλλά από το τίποτα. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! ( 1 Μάρ. 2004 , 21:52) ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!! Όχι ότι σημαίνει κάτι αλλά... Οχι και δεν σημαίνει... παρμένο από την ταινία "Ορατότης μηδέν" με τον Νίκο Κούρκουλο... η ατάκα που τρελαίνεται ενθυνούμενος τις στιγμές του ναυαγίου μπροστα στον θρυλικό Μάνο Κατράκη!!! ;) Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 τελικα ο φιλος μου θα βαλει ''κροκοδειλος'' που σημαινει μπακουρι :p κ ετσι '' ελευθερωθηκε'' το χαλλλαρα...Oso για το ''elias'' μας δεχτηκανε επιδη ειμαστε καλα παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Γράψτε στα μπλουζάκια.. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και μια σημαιάρα της Ελλάδας και είστε άπεχτοι :p :p :p :p :whistle: Ακόμα μια ωραία ιδέα.. '' 90 μαθητές περπατούν, 3 χορέυουν, 2 κοιμούντε, 4 τραγουδούν και ΕΝΑΣ μαλακ*ας κάθεται και κοιτάει το μπλουζάκι μου !! " :p :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος `trapped ( 2 Μάρ. 2004 , 15:25) Γράψτε στα μπλουζάκια.. Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και μια σημαιάρα της Ελλάδας και είστε άπεχτοι :p :p :p :p :whistle: Ακόμα μια ωραία ιδέα.. '' 90 μαθητές περπατούν, 3 χορέυουν, 2 κοιμούντε, 4 τραγουδούν και ΕΝΑΣ μαλακ*ας κάθεται και κοιτάει το μπλουζάκι μου !! " :p :p Ναι κάντο αυτό και δεν νομίζω να ξαναγυρίσεις Ελλάδα! Θα σε θάψουν εδώ! :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts