Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2004 Απέκτησα πρόσφατα ένα Acer Aspire 1353LM και έχω το έξεις πρόβλημα .... Όταν βάζω κάποιο cd/DVD να διαβάσει δεν δείχνει τον τίτλο αλλά ούτε παίζει το auto run Έκανα φορματ για μια μέρα ήταν μια χαρά αλλά άρχισε πάλη τα ίδια Αυτό που μου κάνει εντύπωση ότι το περιεχόμενο του DVD/cd το διαβάζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. February 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2004 Ayto sigoura den einai thema hardware. Elegxe tis rythmiseis sou.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 den exo vrei tipota ri8misis gia auto to 8ema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. February 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Μήπως έχεις απένεργοποιήσει την δυνατότητα autorun? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. February 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2004 Χέζε παιδία ο πατέρας ,δεν ξέρω πως, το έφτιαξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts