mirrorofsorrow Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Στο 7610 μου αυτή τη στιγμή έχω Mobiluck 1.00 Bartender Booster Tube Contacts Manager 1.04 Smart Birthday Extended Profiles Torch Extended Recorder Smart Profiles Smart V Calendar Time Tool Power Dictaphone Nokia Album Nokia Album Camera Photobase Photorite Philips Camcoder Photo Resco Viewer Lifeblog Smart File Manager File Explorer SeleQ Extended File Manager Application Manager SysInfo Opera SlovoED 10-Ball Micro Pool Quick Sheet Premier Quick Point Premier Quick Word Premier Cocktail Black List ADnota Ringtone Studio Face Wave Smart Movie Full Screen Caller 2.08 Message Storer Screen Taker Παιχνίδια δεν έχω βάλει, το 10-Ball Micro Pool εξαιρείται, γιατί ποτέ δεν μου άρεσαν και σαν πραγματικός businessman, δεν έχω χρόνο να παίξω. :D :p :D Τα έντονα είναι αυτά που μου χρειάζονται περισσότερο και τα χρησιμοποιώ εντατικά. Πολλοί με ρωτούν ποιά θεωρώ σημαντικότερα, νά'τα λοιπόν. ;) Αυτά που θεωρώ άκρως αναγκαία χωρίς τα οποία το κινητό μου είναι άδειο, είναι τα mobiluck, contacts manager, smart birthday, smart profiles, power dictaphone, slovoED, resco viewer, application manager, smart file manager, και full screen caller. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 mporeis me liga logia na mas peis ti kanoun to bartender kai to mobiluck ? :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (16 Αύγ. 2004 , 08:15) mporeis me liga logia na mas peis ti kanoun to bartender kai to mobiluck ? :) Το Bartender ειναι σαν το Coctail,σου εχει μια μεγαλη βαση δεδομενων με ποτα και απο τι αποτελουνται.Το Mobiluck χρησιμευει ωστε να μπορουμε να στελνουμε τα κλειδωμενα αρχεια με bluetooth σε αλλα κινητα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 καλησπερα! μπορω να ρωτησω τι ειναι τα slovoed, dictaphone? επισης,τι πρεπει να κανουμε για να παιξουν τα παιχνιδια του ngage στο 6600? thanx! Παράθεση Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dina (16 Αύγ. 2004 , 13:10) καλησπερα! μπορω να ρωτησω τι ειναι τα slovoed, dictaphone? επισης,τι πρεπει να κανουμε για να παιξουν τα παιχνιδια του ngage στο 6600? thanx! Το SlovoEd ειναι λεξικο και με το Dictaphone μπορεις να ηχογραφησεις μια συνομιλια σου με καποιον που σε εχει παρει ή τον εχεις παρει εσυ. Για τα παιχνιδια του N-Gage καταρχας θα χρειαστεις το BlzInstaller για να κανεις την εγκατασταση των Roms που θα βρεις κατα κυριο λογο στο mIRC. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Το SlovoEd είναι λεξικό και μπορείς να του προσθέσεις όποιο απο τα λεξικά σε μορφή αρχείου xxx.prc έχουν κυκλοφορήσει ώστε να μεταφράζει λέξεις στην γλώσσα που επιθυμείς. Το bartender διαφέρει απο το coctail στο οτι έχει συσταγές όχι μόνο για κοκτέιλς αλλά και για περίεργα καφεδάκια, χυμούς, frozen και πολλα άλλα. Έτσι μπορεί να χρησιμεύσει και σε ένα μπουφεντζή κα όχι μόνο σε μπάρμαν. Είναι όμως πάρα πολύ δύσχρειστο το άτιμο. :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos21 Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 εγω παλι τα εχω ολασε τριαλ ασε που δεν ξερω και πωσ δουλευει το Full Screen Caller βεβαια το εχω μονο 1 μερα το κινητο αλλα ολο και καοπια πηγη applications και games θα ηταν ευπροσδεκτη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thanos21 (16 Αύγ. 2004 , 21:12) εγω παλι τα εχω ολασε τριαλ ασε που δεν ξερω και πωσ δουλευει το Full Screen Caller βεβαια το εχω μονο 1 μερα το κινητο αλλα ολο και καοπια πηγη applications και games θα ηταν ευπροσδεκτη ευχαριστω Φιλε μου ξεκινα απο ΕΔΩ και ΕΔΩ και μετα θα σου προτεινα να μαθεις το mIRC. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 α, εγώ δεν το έχω γεμίσει ως απάνω με εφαρμογές.. έχω πιο πολλά παιχνίδια: [*]Dragon Island [*]Cannons Tournament [*]Metal Slug !TOP! :) [*]Lord Of The Rings [*]Shrek 2 [*]MotoGP2 [*]Bounce [*]Siberian Strike Ep I (an exei kaneis to ep. II let me know) [*]Dragon and Dracula [*]Crash Nitro Cart [*]Colin McRay 04 [/list=1] kai [*]GoBoy [*]FExplorer [*]SysInfo [*]Jojo Tube Athens [*]MobiLuck [*]MiniGPS [/list=1] auta ta liga! Alla to exw 5 meres to thlefwno!! Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Septic Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Εγω εχω... Bemused FExplorer Handy Day Psiloc eRecorder Facewarp FSCaller Zipman Psiloc Total IRremote δε θυμαμαι τι αλλα... :D Παράθεση (¯`·._.·[ § € þ t î ¢ ]·._.·´¯) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Septic Δημ. August 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2004 Κατσε να σας πω και τα παιχνιδια.... Explode Arena Sky Force Lemonade Tycoon TombRaider 3 Splinter Cell 3 : Pandora Tommorow The Flingstones : Bedrock Bowling MTVjackassgame MVR pool2 Tennis Maniac αυτα.... :alien: Παράθεση (¯`·._.·[ § € þ t î ¢ ]·._.·´¯) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redviper7 Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Applications: 1. MabAgent 2. Carib fix 3. Zip man 4. Ultra MP3 v1.22 5. Goboy 6. Fs caller 7. FExplorer 8. Total irremote v1.41 9. Camcoder v1.01 full 10. Mobiluck 11. miniGPS 12. Photoacute 13. Slovoed Gr-En 14. Photographer 15. Tube Athens 16. Coctail 17. Blz.sis 18. sDoubler 19. Power lock 20. Power car 21. Psiloc Task Manager 22. Handy safe 23. Call cheater 24. Handy photosafe 25. Mumsms 26. Sanswer 27. Rout66 Athens Map Java games: 1. Pang 2. Arkanoid 3. Goldminer 4. Done in 50 sec 5. Euro 2004 6. Fear factor 7. Mahjong Tower 8. Puzzle Bobble 9. Colin mcrae rally4 10. Worms 11. 1942 Sis games: 1. Sky force 2. Rally pro… 3. Motoracer 4. Micro pool 5. Nightmare 6. Bounce 7. TriplePop N-gage games: 1. MotoGP 2. Sonic 3. Tomb Raider 4. Red faction 5. Rayman 3 6. Spiderman 2 Go Boy games: 1. Mario land 2 2. Tetris 3. Double Dragon 4. Batman 5. Bugs Bunny 6. Mortal Kombact 7. NbA Jam 8. Pac man 9. Prince of Persia 10. Puzzle bobble 11. Spiderman 12. Street fighter 13. Super Mario 14. Tiny toon buster 15. Tiny toons Dizzy 16. F1 WGP 17. Fifa 2000 18. Flistones 19. Uefa 2000 20. Wario land2 Themes: 1. O.S.F.P. 2. Matrix 3. Ferrari 4. Cool ice 5. Windows XP Music (mp3): 30 songs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Παιδια τα GPS προγράμματα που βλέπω πως έχετε (πχ MiniGPS) τι ακριβώς κάνουν? Απλά σας εμφανίζουν συντεταγμένες ή έχετε και GPS Receivers?? Επίσης, τα Tube, sDoubler, HandyDay, SMS Timer, SMS Reminder που βλέπω πως έχετε αρκετοί τι ακριβώς κάνουν? Τέλος, με το 7610 που έχς χρειάζομαι κάποιο πρόγραμμα για φωτογραφές/βίντεο (καλύτερη ποιότητα-περισσότερη διάρκεια)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Το Tube ειναι ο χαρτης του μετρο της Αθηνας.Με το sDoubler συμπιεζεις τις εφαρμογες για να πιανουν λιγοτερο χωρο.Στο Handy Day βαζεις ραντεβου,γενεθλια,meetings,to do list και διαφορα τετοια.Το SMS Timer το χρησιμοποιουσαμε σχεδον ολοι οι χρηστες του 6600 πριν βγει η αναβαθμιση για να μπορουμε να στειλουμε γραπτο μηνυμα με 160 χαρακτηρες γιατι υπηρχε προβλημα με τα unicode.Το SMS Reminder σου υπενθυμιζει αν εχει ερθει καποιο μηνυμα και δεν εχεις απαντηση.Δεν θυμαμαι αν εχει και καποια αλλα functions. Τωρα στο 7610 μπορεις να βαλεις διαφορα προγραμματα για επεξεργασια φωτογραφιας αλλα κανενα απο αυτα δεν προσφερει καλυτερη ποιοτητα.Και οταν λεω επεξεργασια εννοω να προσθεσεις εφε,πλαισια και διαφορα τετοια.Για βιντεο υπαρχει το Philips Camcoder Pro Ομως η ποιοτητα του ειναι το λιγοτερο μετρια!!!! ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Mporei kapoios na moy exhghsei ti kanei to zipman? zipparei k xezipparei? boroyn na xrhsimopoih8oyn px ta zipparismena mp3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 1 Σεπ. 2004 , 22:45) Με το sDoubler συμπιεζεις τις εφαρμογες για να πιανουν λιγοτερο χωρο. Έχω το Stacker γι' αυτή τη δουλειά... Ποιο είναι καλύτερο? (Σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις ξανά... :o ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Και εγω το stacker προτιμω (βλεπε Symbianware.... :p ) αλλα στο 7610 δεν σου χρειαζεται και τοσο πολυ μια τετοια εφαρμογη αφου δεν εχεις προβλημα με την μνημη.Την ειχα και εγω οταν βγηκε το stacker v 3.0 αλλα την εβγαλα γιατι δεν το χρησιμοποιουσα. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Παιδιά, κάντε όλοι edit στην λίστα σας και προσθέστε ψηλά και μεγάλα γράμματα την απόλυτη εφαρμογή. ROUTE 66 . Τώρα μπορώ να πω οτι τα series 60 έγιναν τα απόλυτα εργαλεία. Ένα gps module μας λείπει και είμαστε άρχοντες. :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Τι ακριβώς κάνει το Ρουτ66? Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει.. Δουλεύει και χωρίς ΤζιΠιΕς δέκτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Ειναι ενας λεπτομερεστατος χαρτης της Αθηνας και δουλευει και χωρις GPS module.Ειναι μια must have εφαρμογη. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH ( 2 Σεπ. 2004 , 16:11) Τι ακριβώς κάνει το Ρουτ66? Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει.. Δουλεύει και χωρίς ΤζιΠιΕς δέκτη? http://www.66.com/route66/index.php Ναι ,δουλευει εν μερη, εκτος απο τις λειτουργιες του gps. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 2 Σεπ. 2004 , 16:16) Ειναι ενας λεπτομερεστατος χαρτης της Αθηνας και δουλευει και χωρις GPS module.Ειναι μια must have εφαρμογη. ;) Των 30mb... :whistle: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca ( 3 Σεπ. 2004 , 00:29) Των 30mb... :whistle: Μην υπερβαλεις!!!Αμα βγαλεις ολα τα wav και τα help files και τα *.lang τοτε πρεπει να πηγαινει γυρω στα 13-14Mb. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Εντάξει τα lang είναι συνολικά 144kb. Τι να κερδίσεις δηλαδή, 100kb; Γελοίο είναι. Εγώ ακόμα και στο 7610 που το εγκατέστησα, δεν τα έσβησα. Τα wav βέβαια τα "καθάρισα" όλα. όταν βρούμε, που θα το βρούμε, πως περνάει το μενού του στα Ελληνικά, θα γίνει άψογο. Και όταν βρούμε και τους χάρτες ολης της Ελλάδας, ..............άντε γειά... :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos ( 3 Σεπ. 2004 , 01:22) Μην υπερβαλεις!!!Αμα βγαλεις ολα τα wav και τα help files και τα *.lang τοτε πρεπει να πηγαινει γυρω στα 13-14Mb. ;) Ελεγμενο 12.7mb ΜΑΖΙ με τον χαρτη της Αθηνας συν 870kb το installation file.Μια χαρα... Το εβαλα και στην 16αρα καρτα του κουτιου στο 3660 για να εχω και ελευθερη RAM (γιατι με την 128αρα αστα να πανε)και για να το δουλευω χωρις flight mode μαζι με το Seleq και το Appman και εχω 2+mb free storage στην καρτα. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts