Jump to content

Απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός Administrator

xyz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γειά σας!Στο σπίτι και στους 2 σταθερούς που έχω , είχα βάλει 2 προφίλ χρηστών ένα με δικαιώματα Administrator και εισαγωγή password και ένα απλό user λογαριασμό που να μπάινει χωρίς password.

Μπαίνοντας στην Διαχείριση Υπολογιστή και πηγαίνοντας ->users είδα τους δημιουργημένους χρήστες και κατά λάθος διέγραψα το user profile του Administrator το οποίο δημιουργούν αυτόματα τα Windows και εμφανίζεται και αυτό με το απλό user profile κατά συνέπεια έχω μόνο με τo user profile με περιορισμένες δυνατότητες και δεν μπορώ να κάνω προηγμένες ρυθμίσεις στον υπολογιστή.Δοκίμασα System Restore δεν με αφήνει ,πήγα μέσω ασφαλούς λειτουργείας εκεί μου παρουσιάζει μόνο τον Administrator λογαριασμό και βάζοντας το Adminstrator password δεν το δέχεται.Υπόψην τα pc χρησιμοποιούνται και από άλλα άτομα στην οικογένεια αλλά δεν πείραξαν κάτι απ'ότι μου είπαν.

Ερώτηση :Πώς γίνεται να επαναδημιουργήσω Administrator λογαριασμό χωρίς να καταφύγω σε format;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!:worry:

Παιδιά γειά σας!Στο σπίτι και στους 2 σταθερούς που έχω , είχα βάλει 2 προφίλ χρηστών ένα με δικαιώματα Administrator και εισαγωγή password και ένα απλό user λογαριασμό που να μπάινει χωρίς password.

Μπαίνοντας στην Διαχείριση Υπολογιστή και πηγαίνοντας ->users είδα τους δημιουργημένους χρήστες και κατά λάθος διέγραψα το user profile του Administrator το οποίο δημιουργούν αυτόματα τα Windows και εμφανίζεται και αυτό με το απλό user profile κατά συνέπεια έχω μόνο με τo user profile με περιορισμένες δυνατότητες και δεν μπορώ να κάνω προηγμένες ρυθμίσεις στον υπολογιστή.Δοκίμασα System Restore δεν με αφήνει ,πήγα μέσω ασφαλούς λειτουργείας εκεί μου παρουσιάζει μόνο τον Administrator λογαριασμό και βάζοντας το Adminstrator password δεν το δέχεται.Υπόψην τα pc χρησιμοποιούνται και από άλλα άτομα στην οικογένεια αλλά δεν πείραξαν κάτι απ'ότι μου είπαν.

Ερώτηση :Πώς γίνεται να επαναδημιουργήσω Administrator λογαριασμό χωρίς να καταφύγω σε format;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!:worry:

ψαξε εδω..μηπως και υπαρχει hidden admin account στον υπολογιστη σου..τι λειτουργικο εχεις?

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/enable-the-hidden-administrator-account-on-windows-vista/

πρωτα δοκιμασε να λογγαρεις χωρις κωδικο(αστο κενο) στον admin password στο safe mode. επισης αμα κοιταξεις στο νετ παιζοuν πολλα προγραμματα που κανουν reset passwords...

Edited by el3ctronick

ψαξε εδω..μηπως και υπαρχει hidden admin account στον υπολογιστη σου..τι λειτουργικο εχεις?

http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/enable-the-hidden-administrator-account-on-windows-vista/

πρωτα δοκιμασε να λογγαρεις χωρις κωδικο(αστο κενο) στον admin password στο safe mode. επισης αμα κοιταξεις στο νετ παιζοuν πολλα προγραμματα που κανουν reset passwords...

...Win XP Pro έχω και σε ευχαριστώ ,αυτά τα δοκίμασα κι εγώ.Αυτό πρέπει να παίζει που λες :Υπάρχει ένας hidden admin γιατί την εγκατάσταση την είχε κάνει τεχνικός από άλλη πόλη όταν πρωτοπήρα το pc πριν χρόνια πολλά.Εγώ απλώς πρόσθεσα μετά τα προφίλ Administrator και user και επίσης κατά λάθος :mad::cry: δικό μου κλίκαρα και απενεργοποίηση του λογαριασμού νομίζοντας ότι είναι ο άλλος admin ο κρυφός τον οποίο ήθελα να απενεργοποιήσω και τελικά αυτός έμεινε!Επισυνάπτω και εικόνα ... Edited by x+y=z

...Win XP Pro έχω και σε ευχαριστώ ,αυτά τα δοκίμασα κι εγώ.Αυτό πρέπει να παίζει που λες :Υπάρχει ένας hidden admin γιατί την εγκατάσταση την είχε κάνει τεχνικός από άλλη πόλη όταν πρωτοπήρα το pc πριν χρόνια πολλά.Εγώ απλώς πρόσθεσα μετά τα προφίλ Administrator και user και επίσης κατά λάθος :mad::cry: δικό μου κλίκαρα και απενεργοποίηση του λογαριασμού νομίζοντας ότι είναι ο άλλος admin ο κρυφός τον οποίο ήθελα να απενεργοποιήσω και τελικά αυτός έμεινε!Επισυνάπτω και εικόνα ...

...Τελικώς όλα καλά!:)Βρήκα προγραμματάκι που μου έλυσε το πρόβλημα!Οκ ευχαριστώ.

• 5 months later...

επαθα το ιδιο σε windows 7

με ποιο προγραμμα μπορω να τον ξανβαλω τον user που ειχα?

οταν παω στο c:user εκει μεσα υπαρχουν ολα τα αρχεια που ειχα πριν τον διαγραψω,απλα δεν ξερω τον τροπο να τον επαναφερω:(

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
επαθα το ιδιο σε windows 7

με ποιο προγραμμα μπορω να τον ξανβαλω τον user που ειχα?

οταν παω στο c:user εκει μεσα υπαρχουν ολα τα αρχεια που ειχα πριν τον διαγραψω,απλα δεν ξερω τον τροπο να τον επαναφερω:(

..Υπάρχουν κάτι προγραμματάκια που με αυτά φτιάχνεις Boot cd και έχει εργαλεία επαναφοράς προφίλ ή κωδικών π.χ Hιren Boot Cd κ.λ.π.Αφού φτιάχνεις το cd μπουτάρεις τον υπολογιστή με αυτό το cd εκκίνησης που έφτιαξες και ακολουθώντας τις οδηγίες από τα μενού που σου εμφανίζουν ψάχνεις και λογικά βλέπεις όλα τα αρχεία από κάθε προφίλ που προϋπήρχε με την κατάλληλη επιλογή.Είναι όμως μάλλον εμπορικά προγράμματα...Δοκίμασε και με linux boot dvd rom όποιας διανομής βρεις ,εμένα δεν με βοήθησε βέβαια αυτό πολύ.. Edited by x+y=z