sagiadinos Δημοσιεύτηκε February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2004 Εχω ένα αρχείο video στον υπολογιστή και έχει φορματ 2mpeg.Θέλω να το εκτελέσω με το Quick time και δεν παίζει, ενώ με το windows media player παίζει κανινικά,\. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Ψάξε λίγο στο Internet.. Θα βρεις νομίζω codec με το οποίο το Quicktime παίζει mpeg2 αλλά και video converter αν θέλεις να το μετατρέψεις... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sagiadinos (21 Φεβ. 2004 , 17:22) Εχω ένα αρχείο video στον υπολογιστή και έχει φορματ 2mpeg.Θέλω να το εκτελέσω με το Quick time και δεν παίζει, ενώ με το windows media player παίζει κανινικά,\. Αν το αρχείο δεν ανοίγει με τον Quicktime player, είναι πολύ πιθανό να πρέπει να το μετατρέψεις. Αλλά γιατί θέλεις να το κάνεις αυτό; Απλά, απορία μου :confused: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. February 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Θα σου λύσω την απορία.Μέσα απ΄το Quick time μπορώ να κάνω εκτυπώσεις φωτογραφιών με την ακινητοποίηση της εικόνας, πράγμα που δεν γίνεται με το w.m.player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 Νομίζω ότι αυτό σου κάνει... Αλλά στο site της Apple τουλάχιστον, κοστίζει $19.99 QuickTime 6 now has the ability to play back MPEG-2 content via the QuickTime 6 MPEG-2 Playback Component. It is available as an add-on to QuickTime 6 for $19.99 in the Apple Store online. Support for MPEG-2 The new QuickTime 6 MPEG-2 Playback Component provides QuickTime 6 users with the ability to import and play back MPEG-2 content, including both multiplexed (a.k.a. muxed, where the audio and video tracks are interleaved together into one track) and non-multiplexed (a.k.a. elementary) streams. Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sagiadinos (21 Φεβ. 2004 , 22:19) Θα σου λύσω την απορία.Μέσα απ΄το Quick time μπορώ να κάνω εκτυπώσεις φωτογραφιών με την ακινητοποίηση της εικόνας, πράγμα που δεν γίνεται με το w.m.player. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το κάνεις αυτό. Για παράδειγμα μπορείς να ανοίξεις το αρχείο με το powerdvd και να χρησιμοποιήσεις την δυνατότητα Capture frame (με δεξί κλικ έχει επιλογές). Σίγουρα το κάνουν και άλλοι players όμως. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts