Jump to content

Creative extigy + Inspire T7700 7.1

szzs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς τα βλέπετε ως συνδυασμό; Η κάρτα ήχου είναι 5.1, αλλά τα ηχεία λένε στην περιγραφή ότι κάνουν up-mix από 5.1 και 6.1 κάρτες σε 7.1 surround. Τι ακριβώς είναι το up-mix :blink: ; Χάνει καθόλου σε ποιότητα; Περιμένω τις απαντήσεις σας! :)

Εχουν διακοπτακι ωστε να το βαζεις αν θες και εφοσον η καρτα σου δεν ειναι 7.1 στην θεση 5.1-6.1

Εγω πηρα αυτα με τον ενισχυτη

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Φίλε μου η Extigy είναι απίθανη. Δεν είναι μόνο για επαγγελματική δουλειά. Δεν είναι αυτός ο προσανατολισμός αφού προσφέρει απλά ότι προσφέρει και μια Audigy + κάποιες extra θύρες όπως optical και τα ρέστα.

Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει και σαν αυτόνομος ενισχυτής Dolby Digital. Μπορείς δηλαδή να την συνδέσεις στα ηχεία σου και στο επιτραπέζιο DVD και να έχει έναν ενισχυτή 5.1 χωρίς να την συνδέσεις καν στο PC.

Η τιμή της αν την βρεις είναι στα 170Ε. Βέβαια μπορείς τώρα με λιγότερα λεφτά να πάρεις την Audigy NX η οποία είναι και αυτή εξωτερική αλλά δεν λειτουργεί και ως αυτόνομος ενισχυτής.

Εγώ έχω την Extigy και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια εξ' ίσου καλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με μια εσωτερική Audigy αλλά για να έχεις τα ψηφιακά τα βύσματα θα χρειαστεί να δώσεις κάτι παραπάνω.

Anyway. Βλέποντας την ως ξεχωριστό προϊόν είναι κάτι πολύ καλό και όμορφο θα έλεγα.

Απλά η Extigy μου έλυσε τα χέρια. Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: Προσοχή στο Up-Mix που κάνει και η Extigy για τον στερεοφωνικό ήχο. Χάνει και το καταλαβαίνεις. Αν ο ήχος σου είναι καθαρός 5.1 δεν θα έχεις προβλήμα (παιχνίδια, ταινίες κτλ.) αλλά στα MP3 θα πρέπει να προσέξεις. Ακούς και από τα πέντε ηχεία αλλά ο ήχος από τα πίσω είναι προσομοίωση ήχου 5.1.

Πριν κάνεις κάποια κίνηση για αγορά, θα ήταν καλύτερο να την δοκιμάσεις αν γίνεται.

Sorry αν σε κούρασα. Καλές ακροάσεις!!

Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα...

Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: