szzs Δημοσιεύτηκε February 20, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 20, 2004 Πώς τα βλέπετε ως συνδυασμό; Η κάρτα ήχου είναι 5.1, αλλά τα ηχεία λένε στην περιγραφή ότι κάνουν up-mix από 5.1 και 6.1 κάρτες σε 7.1 surround. Τι ακριβώς είναι το up-mix :blink: ; Χάνει καθόλου σε ποιότητα; Περιμένω τις απαντήσεις σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. February 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2004 Εχουν διακοπτακι ωστε να το βαζεις αν θες και εφοσον η καρτα σου δεν ειναι 7.1 στην θεση 5.1-6.1 Εγω πηρα αυτα με τον ενισχυτη Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. February 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2004 Ta T770? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. February 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 apla kanoun ta 5.1 kanalia tis kartas sou, na paizoun me ton katallilo tropo kai sta 7 hxeia sou kai na min douleuoun mono ta 5... Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. February 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2004 re paidia as mou pei kapoios,aksizei i extigy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastroJIM Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Basika den aksizei pia giati ki oi ensomatomenes kanoun poly kali douleia! :cool: Mono gia na kaneis psiloepaggelmatiki douleia einai pia! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/myphone7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. March 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2004 Φίλε μου η Extigy είναι απίθανη. Δεν είναι μόνο για επαγγελματική δουλειά. Δεν είναι αυτός ο προσανατολισμός αφού προσφέρει απλά ότι προσφέρει και μια Audigy + κάποιες extra θύρες όπως optical και τα ρέστα. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει και σαν αυτόνομος ενισχυτής Dolby Digital. Μπορείς δηλαδή να την συνδέσεις στα ηχεία σου και στο επιτραπέζιο DVD και να έχει έναν ενισχυτή 5.1 χωρίς να την συνδέσεις καν στο PC. Η τιμή της αν την βρεις είναι στα 170Ε. Βέβαια μπορείς τώρα με λιγότερα λεφτά να πάρεις την Audigy NX η οποία είναι και αυτή εξωτερική αλλά δεν λειτουργεί και ως αυτόνομος ενισχυτής. Εγώ έχω την Extigy και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια εξ' ίσου καλά μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με μια εσωτερική Audigy αλλά για να έχεις τα ψηφιακά τα βύσματα θα χρειαστεί να δώσεις κάτι παραπάνω. Anyway. Βλέποντας την ως ξεχωριστό προϊόν είναι κάτι πολύ καλό και όμορφο θα έλεγα. Απλά η Extigy μου έλυσε τα χέρια. Να ξέρεις μόνο ένα πράγμα: Προσοχή στο Up-Mix που κάνει και η Extigy για τον στερεοφωνικό ήχο. Χάνει και το καταλαβαίνεις. Αν ο ήχος σου είναι καθαρός 5.1 δεν θα έχεις προβλήμα (παιχνίδια, ταινίες κτλ.) αλλά στα MP3 θα πρέπει να προσέξεις. Ακούς και από τα πέντε ηχεία αλλά ο ήχος από τα πίσω είναι προσομοίωση ήχου 5.1. Πριν κάνεις κάποια κίνηση για αγορά, θα ήταν καλύτερο να την δοκιμάσεις αν γίνεται. Sorry αν σε κούρασα. Καλές ακροάσεις!! Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts