jonnylo Δημοσιεύτηκε January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 14, 2010 μου βγαζει το εικονιδιο για την εγκατασταση udate των windows ,αλλα η εγκατασταση του net framework συνεχως αποτυχανει με αποτελεσμα να μου βγαζει συνεχεια την κιτρινη ασπιδα για ενημερωσεις, τι γινετε? γιατι δεν μπορει να το εγκαταστησει? εχω τα xp , καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Δοκίμασε να κατεβάσεις τον installer του .net framework από το site της Microsoft. Υπάρχουν διάφορα, π.χ. 1.0, 2.0 κλπ. (που δεν καλύπτουν το ένα το άλλο απ'όσο θυμάμαι), οπότε πρέπει να κατεβάσεις αυτό που χρειάζεσαι και να το εγκαταστήσεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. January 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Δοκίμασε να κατεβάσεις τον installer του .net framework από το site της Microsoft. Υπάρχουν διάφορα, π.χ. 1.0, 2.0 κλπ. (που δεν καλύπτουν το ένα το άλλο απ'όσο θυμάμαι), οπότε πρέπει να κατεβάσεις αυτό που χρειάζεσαι και να το εγκαταστήσεις. δεν μου εγκαθιστα καμια εκδοση του net framework, ενω ξεκινα να κανει εγκατασταση στο τελος μου γραφει πως απετυχε, δεν ξερω μηπως εχω κανει καμια βλακια κ κατα λαθος εχω σβησει κανενα σημαντικο αρχειακι προσφατα που εκανα μια εκαθαριση δισκου,αυτον τον installer που θα τον βρω πως θα τον αναζητησω ακριβως? αν μπορεις πες μου λιγο απλα γιατι δεν ειμαι κ πολυ σχετικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Eιχα και εγω προβλημα πριν 2? μηνες με το net framework.Ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα το http://blogs.msdn.com/astebner/archive/2005/04/08/406671.aspx που με βοηθησε να βγαλω ολες τις παλιες εκδοσεις και μετα το περασα παλι. Το ειχα βρει μεσα απο το site της MS νομιζω. http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&channel=s&hl=el&source=hp&q=net+framework+remove&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google θα σου βγαλει αρκετα αποτελεσματα ,ελπιζω να βρεις την λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. January 14, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Eιχα και εγω προβλημα πριν 2? μηνες με το net framework.Ψαχνωντας στο ιντερνετ βρηκα το http://blogs.msdn.com/astebner/archive/2005/04/08/406671.aspx που με βοηθησε να βγαλω ολες τις παλιες εκδοσεις και μετα το περασα παλι. Το ειχα βρει μεσα απο το site της MS νομιζω. http://www.google.gr/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&channel=s&hl=el&source=hp&q=net+framework+remove&meta=&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google θα σου βγαλει αρκετα αποτελεσματα ,ελπιζω να βρεις την λυση ευχαριστω για την πληροφορια, αλλα νομιζω πως δεν θα βγαπω ακρη γιατι δεν ειμαι πολυ γνωστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Επέλεξε χειροκίνητα να εγκαταστήσεις τα updates εκτός από το Microsoft .NET Framework 3.0: Πακέτο γλωσσών x86 (KB928416). Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. January 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 ευχαριστω παιδεια με συνδιασμο των δυο πληροφοριων τελικα τα καταφερα .Κατεβασα τους installer και το προγραμμα διαγραφης, ξεκινησα λοιπον διαγραφοντας ολες τις εκδοσεις framework, και μετα με τους installer τα ξαναπερασα μεσα. Ομως τα βασανα μου δεν σταματησαν. Τωρα οταν κανω εκκινηση το pc δεν ανοιγει κατευθειαν οπως πριν αλλα μου βγαζει user και πρπει να πατησω ok για να κανει εκκινηση. Επιπλεον τωρα δεν μου δουλευει το AVG Security . Το εσβησα και το ξαναπερασα, τποτα :( , τωρα δεν ξερω τι να κανω , μια και ειμαι χωρις antivirous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πήγαινε στο Control Panel->User Accounts και σβήσε τον λογαριασμό ASP.NET. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. January 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πήγαινε στο Control Panel->User Accounts και σβήσε τον λογαριασμό ASP.NET. αυτο για να με βαζει αμεσως? ή για το οτι δεν δουλευει το antivirous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Αφού μιλάμε για user accounts, προφανώς αναφέρομαι στο να σε βάζει κατευθείαν. Για το antivirus, αντί να παιδεύεσαι να βγάλεις άκρη, σούταρέ το και βάλε το Microsoft Security Essentials. Ελαφρύ, καλό και δωρεάν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. January 15, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Αφού μιλάμε για user accounts, προφανώς αναφέρομαι στο να σε βάζει κατευθείαν. Για το antivirus, αντί να παιδεύεσαι να βγάλεις άκρη, σούταρέ το και βάλε το Microsoft Security Essentials. Ελαφρύ, καλό και δωρεάν. xm ayto eιναι καλο? δεν το εχω ακουσει, απο που το κατεβαζω? κανει updte μονο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πήγαινε στο Εργαλεία διαχείρισης - Microsoft .NET Framework 1.1 Wizards. Κανε διπλό κλικ στο Ρύθμιση Ασφαλείας ΝΕΤ και κάνε Trust στην επιλογή αλλαγές μονο σε αυτό τον υπολογιστή-επόμενο - Στο Τοπικός Υπολογιστής Κάνε πλήρη Αποδοχή όπως το ίδιο από την αρχή στο Αλλαγές Μόνο για τον τρέχοντα Χρήστη. Πλήρης αποδοχή και στο υπολογιστής μου αλλά και στο τοπικό δίκτυο. Τώρα για Auto-login υπάρχουν πολλοί μέθοδοι Μέθοδος 1. Δες εδώ http://support.microsoft.com/kb/315231 Μέθοδος 2. Πρόγραμμα όπως το Tweak Ui. Πήγαινε στο Εργαλεία διαχείρισης - Microsoft .NET Framework 1.1 Wizards. Κανε διπλό κλικ στο Ρύθμιση Ασφαλείας ΝΕΤ και κάνε Trust στην επιλογή αλλαγές μονο σε αυτό τον υπολογιστή-επόμενο - Στο Τοπικός Υπολογιστής Κάνε πλήρη Αποδοχή όπως το ίδιο από την αρχή στο Αλλαγές Μόνο για τον τρέχοντα Χρήστη. Πλήρης αποδοχή και στο υπολογιστής μου αλλά και στο τοπικό δίκτυο. Τώρα για Auto-login υπάρχουν πολλοί μέθοδοι Μέθοδος 1. Δες εδώ http://support.microsoft.com/kb/315231 Μέθοδος 2. Πρόγραμμα όπως το Tweak Ui. Για το antivirus μήπως δεν σβήνει από την Προσθαφαίρεση αλλά θέλει να τρέξεις πάλι το εκτελέσιμο setup? Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πήγαινε στο Εργαλεία διαχείρισης - Microsoft .NET Framework 1.1 Wizards. Κανε διπλό κλικ στο Ρύθμιση Ασφαλείας ΝΕΤ και κάνε Trust στην επιλογή αλλαγές μονο σε αυτό τον υπολογιστή-επόμενο - Στο Τοπικός Υπολογιστής Κάνε πλήρη Αποδοχή όπως το ίδιο από την αρχή στο Αλλαγές Μόνο για τον τρέχοντα Χρήστη. Πλήρης αποδοχή και στο υπολογιστής μου αλλά και στο τοπικό δίκτυο. Τώρα για Auto-login υπάρχουν πολλοί μέθοδοι Μέθοδος 1. Δες εδώ http://support.microsoft.com/kb/315231 Μέθοδος 2. Πρόγραμμα όπως το Tweak Ui. Και τι θα κερδίσει με αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/.NET_Framework Τον έλεγχο του υπολογιστή του και με τα υπόλοιπα το auto Login Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Γιατί τώρα ποιός ελέγχει τον υπολογιστή του; Το ASP.net account; Το μόνο που χρειάζεται είναι να το σβήσει, για να ξεμπερδεύει. Και αν πριν ήταν ο μοναδικός χρήστης στα Windows, χωρίς password και με επιλεγμένο το autologin από το control panel, όλα θα γίνουν όπως πριν. Τουλάχιστον εγώ αυτό έκανα τόσα χρόνια... Αυτά που προτείνεις για τον .net wizard, αν θυμάμαι καλά χρειάζονται μονο αν είναι .net developer. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. January 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 σας ευχαριστω ολους για την συνεισφορα και την βοηθεια, τελικα εκανα φορματ το pc και ετσι ξαναεγκατεστησα τα παντα απο την αρχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts