Jump to content

Πανεπιστήμια - Πόλεις.

UnReaL
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην Αγγλία πάς για Computer Science και μετά ειδικέυεσε στα δίκτυα, ή σε software ή σε databases ή σε communications κτλ...

Υπάρχει αυτό στην Ελλάδα ? Ποιό επάγγελα ή κατηγορία πρέπει να επιλέξω για να έχω αυτή την επιλογή μετά ? Έχω χαθεί! :wacko: :blink:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

• Απαντήσεις 68
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Giati den pas gia Klektrologos Mixanikos kai Mixanikos Hlektronikwn Ypologistwn? Einai vevaia i pio upsilovathmi sxoli sto EMP! Einai polu kali! Kai meta logika mporeis na kaneis auta pou les!

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza (22 Φεβ. 2004 , 02:13)

Giati den pas gia Klektrologos Mixanikos kai Mixanikos Hlektronikwn Ypologistwn? Einai vevaia i pio upsilovathmi sxoli sto EMP! Einai polu kali! Kai meta logika mporeis na kaneis auta pou les!

Ναι αλλά το θέμα είναι....θα καταφέρουμε να μπούμε στο ΕΜΠ ? :p

Το ηλεκτρολόγος μηχανικός και το μηχανικός Η.Ι μου δίνει την ιδέα πως είναι αποκλειστικά για engeneering...ή μήπως κάνω λάθος ? Δεν έχει κλάδο στα Ελληνικά που να ταυτίζεται με το Computer Science της Αγγλίας? π.χ Επιστήμη Η.Υ ? :worry: :confused:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Nomizw pws gia tous Kuprious einai pio eukolo na mpoun sta panepistimia edw, i kanw lathos?

Re paidia ti na sas pw kai egw! Teleutaia xronia sas(sto lukeio panta:)) einai, kathiste kai diavaste. meta vevaia erxontai alla....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xraysr0x (22 Φεβ. 2004 , 02:37)

Ναι αλλά το θέμα είναι....θα καταφέρουμε να μπούμε στο ΕΜΠ ? :p

Το ηλεκτρολόγος μηχανικός και το μηχανικός Η.Ι μου δίνει την ιδέα πως είναι αποκλειστικά για engeneering...ή μήπως κάνω λάθος ? Δεν έχει κλάδο στα Ελληνικά που να ταυτίζεται με το Computer Science της Αγγλίας? π.χ Επιστήμη Η.Υ ? :worry: :confused:

Aυτό δεν είπα;

Το τμήμα μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής της Πάτρας και το τμήμα επιστήμης υπολογιστών της Κρήτης ασχολούνται με όλο το φάσμα της επιστήμης υπολογιστών χωρίς να υποβαθμίζουν κανένα τομέα και έχουν πολύ καλό επίπεδο σπουδών.

edit: Αν ενδιαφέρεσαι και για μεταπτυχιακό συνιστώ Ηράκλειο που έχει τετραετή διάρκεια. Από την άλλη τη ζωή της Πάτρας το Ηράκλειο δεν την έχει.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (22 Φεβ. 2004 , 10:06)

Aυτό δεν είπα;

Το τμήμα μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής της Πάτρας και το τμήμα επιστήμης υπολογιστών της Κρήτης ασχολούνται με όλο το φάσμα της επιστήμης υπολογιστών χωρίς να υποβαθμίζουν κανένα τομέα και έχουν πολύ καλό επίπεδο σπουδών.

edit: Αν ενδιαφέρεσαι και για μεταπτυχιακό συνιστώ Ηράκλειο που έχει τετραετή διάρκεια. Από την άλλη τη ζωή της Πάτρας το Ηράκλειο δεν την έχει.

Mεταπτυχιακό σκέφτομαι μάλλον για Αγγλία...Όσα πανεπηστήμια έχουν τμήμα μηχανικών υπολογιστών και πληροφορικής θα το λαμβάνο σαν επιστήμη πληροφορικής τότε... :D

Ευχαριστώ για την βοήθεια αν και είμαι λίγο συγχησμένος ακόμα με τόσα επαγγέλματα που σχετίζονται με Η.Υ! :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza (22 Φεβ. 2004 , 02:43)

Teleutaia xronia sas(sto lukeio panta:)) einai, kathiste kai diavaste. meta vevaia erxontai alla....

Αυτό λέω κάθε βράδυ στον εαυτό μου... :)

*και πάντα, καταλήγω στις σελίδες του myPhone...

Στην Αγγλια δεν ειναι καθολου ετσι τα πραγματα...

Τα πρωτα 2 χρονια ακολουθεις κοινο κορμο μαθηματων και στον τελευταιο καταληγεις...ετσι μπορει να αλλαξεις κλαδο τον τελευταιο χρονο. Οχι μεγαλες αλλαγες ομως, σχετικα πραγματα μπορεις να αλλαξεις....

Βασικα εξαρταται και απο το πανεπιστημιο στο οποιο βρισκεσαι και τι προσφερει το καθενα...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (22 Φεβ. 2004 , 23:04)

Αυτό λέω κάθε βράδυ στον εαυτό μου... :)

*και πάντα, καταλήγω στις σελίδες του myPhone...

Opws exw dei kai se ypografi enos melous," 4 mines apolutis vlakeias meinane, meta arxizoun ta wraia" i kapws etsi telospantwn den thumamai akrivws!

YPOMONH paidia! Tha erthoun kai kaluteres meres! (elpizw ;) :) ;) )

Θα το αντέξουμε! :D

Όσο για Αγγλία εγώ σκέφτομαι να πάω Northumbria...γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό το Πανεπιστήμιο ? :worry:

Δεν εχω ψαξει το συγκεκριμενο, αλλα εχω ακουσει σχετικα καλα σχολια...

Εγω προτιμω κατι στο Λονδινο, ειναι πολυ καλη (και πολυ πιο ακριβη) η ζωη εκει...Τα πανεπιστημια εχουν και δυνατα ελληνικα και κυπριακα unions. Φυσικα εξαρταται πιο πολυ απο το πανεπιστημιο. Ισως καποιος που σπουδαζει ηδη εκει μπορει να μας κατατοπισει παραπανω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος toxic (22 Φεβ. 2004 , 23:19)

Μακαρι ν'αρχιζαν τα ωραια...εμεις εχουμε και 2 χρονια στρατο :(

2 xronia einai o stratos stin Kupro???????? Polu den einai???

Oh My Lord..... :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza (23 Φεβ. 2004 , 01:34)

2 xronia einai o stratos stin Kupro???????? Polu den einai???

Oh My Lord..... :mad:

Δυστυχως ναι....25 μηνες ξοδεμενοι...και μην μου πειτε για τις εμπειριες και τα γνωστα που κερδιζουμε γιατι και σε ενα χρονο νομιζω τα παιρνω ανετα ολα αυτα :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος toxic (22 Φεβ. 2004 , 23:38)

Δυστυχως ναι....25 μηνες ξοδεμενοι...και μην μου πειτε για τις εμπειριες και τα γνωστα που κερδιζουμε γιατι και σε ενα χρονο νομιζω τα παιρνω ανετα ολα αυτα :p

Και εγώ αυτά ακούω συνεχώς και μου σπάνε τα νεύρα! Γιατί στην φοιτητική ζωή ασπούμε δεν μπορείς να περάσεις ωραία ?

Toulaxiston eseis ksemperdeuete kai meta den sas xalaei tipota tin epaggelmatiki stadiodromia!!! Diladi gia na katalavw, me to pou tha teleiwsete to lukeio tha pate amesws strato??????

That sounds bad :(:(:(:(:(

Den kserw an tha to mporousa, alla eseis exete megalwsei me auto ws dedomeno...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza (22 Φεβ. 2004 , 23:58)

That sounds bad :(:(:(:(:(

Den kserw an tha to mporousa, alla eseis exete megalwsei me auto ws dedomeno...

Ναι αλλά και με την ελπίδα να το αποφύγουμε ή να μειωθεί η θητεία, ή να καταργηθεί ή να γίνει εθελοντικός! :D

Αν τελικά, ψηφιστή ως λύση το σχέδιο του Αναν... (σχεδόν αδύνατο με τα σημερινά δεδομένα) τότε, εμείς ναι μεν θα πάμε για θητεία, αλλά μόλις 3 μήνες, μιας και τα στρατόπεδα θα πρέπει να διαλυθούν.

Βέβαια, αυτό δεν είναι και τόσο καλό, μια που αν γίνει, τότε όλος ο φόρτος εργασίας για την διάλυση των στρατοπέδων θα πέσει σε εμάς... :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (23 Φεβ. 2004 , 00:20)

Αν τελικά, ψηφιστή ως λύση το σχέδιο του Αναν... (σχεδόν αδύνατο με τα σημερινά δεδομένα) τότε, εμείς ναι μεν θα πάμε για θητεία, αλλά μόλις 3 μήνες, μιας και τα στρατόπεδα θα πρέπει να διαλυθούν.

Βέβαια, αυτό δεν είναι και τόσο καλό, μια που αν γίνει, τότε όλος ο φόρτος εργασίας για την διάλυση των στρατοπέδων θα πέσει σε εμάς... :(

3 μήνες ? είναι έγκυρες αυτές οι πληροφορίες ? :worry:

Εγώ είχα ακούσει πώς η διάλυση του στρατού θα γίνει 3 χρόνια μετά την ένταξη μας στην Ε.Ε και αυτό ΑΝ θα αποφασιστεί...το είχα ακούσει στα νέα απο δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας για την επαγγελματική αποκατάσταση των αξιωματικών σε αυτήν την περίπτωση....

θα σου δωσω την καλυτερη απαντηση και θα στην αιτιολογισω

ΡΕΘΥΜΝΟ εχει και Οικονομικο και Φιλοσοφικο

ΜΙα σχολη με 7000 φοιτητες εκ των οποιων οι 6000 + ειναι γυναικες

Τι λες τωρα?

SMILE, LIFE IS NICE

Ρε παιδιά, μιας που άνοιξε αυτό το thread μια ερώτηση: Πού υπάρχουν πανεπιστήμια ή ΤΕΙ στην Ελλάδα για Μουσική Τεχνολογία (παραγωγός, ηχοληψία κλπ)και ποιά είναι καλά;

Και κάτι άλλο: Σε ποιό ακριβώς link τα αναφέρει το site του Υπ.Παιδείας;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος UnReaL (23 Φεβ. 2004 , 00:20)

με αυτο ακριβως εχουν μεγαλωσει αρκετοι μεγαλυτεροι απο μας....απο τοτε που εγινε η εισβολη...πως ταχα μου θα λυθει το κυπριακο και δεν θα πηγαινουμε στρατο....ναι καλα ακομα και μετα την ενταξη της κυπρου ακομα και μετα την λυση θα περασαει αρκετος καιρος μεχρι αν διαλυθει και εμεις θα παμε σταρτο αφου μολις τωρα θα αρχισει η θητεια μας....

Anw ξεφευγουμε απο το θεμα μας....εγω εχω ακουσει οτι μετα απο την Πατρα για μεταπτιχιακο ειναι καλα στην Αμερικη οπου αυτα που κανουνε τα εχεις ηδη κανει στον 3ο χρονο στην Πατρα αρα ειναι παιχνιδακι για σενα...

Παιδια κατι αλλο...Για ΤΕΙ (στην Πληροφορικη παντα) πια ειναι καλα στην Ελλαδα???

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!