Jump to content

[Off-topic] Εγκατάσταση MacOS X σε non-Apple hardware

chaottic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάλλον δεν είναι το κατάλληλο topic αλλά μπορεί κάποιος να με φωτίσει γιατι δεν είναι η μέρα μου σήμερα..

Μου πήρανε εναν εξωτερικό σκληρό δώρο, wd my passport essential, με το που τον σύνδεσα μου ζήτησε αν θέλω να τον χρησιμοποιώ για back up και πάτησα όχι και τώρα δε μαφήνει να τον χρησιμοποιήσω γιατι έχει βάλει format windows..

Παίρνεις εναν απλό σκληρό δίσκο και εκεί που λές απλά θα τον συνδέσω και θα κάνω drag n drop, όοοοοχι, πρέπει να διαβάσεις 60 σελίδες οδηγίες απο τις οποίες δε καταλαβαίνεις τίποτα και να εγκαταστήσεις 10 πράγματα και να σου βγάλει την πίστη.....

edit: ας το μεταφέρει κάποιος καλός mod στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=247163&page=48 , δε την παλεύω καθόλου σήμερα.. ευχαριστώ :)

Άνοιξε το Disk Utility και κάνε format σε Mac OS Extended Journaled.

Οι δίσκοι παίζουν κατευθείαν με drag n drop χωρίς να διαβάσεις 60 σελίδες και να εγκαταστήσεις 10 προγράμματα. Στη χειρότερη περίπτωση που είναι φορμαρισμένος σε λάθος filesystem, είναι υπόθεση 5 λεπτών να τον φτιάξεις όπως πρέπει.

Το θέμα είναι οτι μου ζήταγε να τον χρησιμοποιήσει για backup και πάταγα άκυρο κάθε φορά οπότε και δεν έκανε format αλλά το βρήκα τελικά..

Ευχαριστώ :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...