gparavas Δημοσιεύτηκε December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 21, 2009 Καλησπερα σας και καλη μου αρχη. Λοιπον εχω σταθερο υπολογιστη, συνδεση conex και αγορασα ενα belkin modem router αυτο με τις δυο κεραιες. Μιλησα με το 1242 του οτε, με βοηθησαν να ρυθμισω το modem και συνδεθηκα. Το laptop μου συνδεθηκε κανονικα ασυρματα. Το ps3 ομως με τιποτα. Δεν βρισκει λεει ip address. Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Μήπως έχεις βάλει και στο PC και στο belkin σταθερές ΙΡ; (καρφωτές) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gparavas Δημ. December 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 οχι στο σταθερο δεν εβαλα σταθερες. απλα μπηκα μεσα στην διευθυνση του belkin και με την βοηθεια του 1242 το ρυθμισα. Στο laptop παλι συνδεεται κανονικα. το ps3 οχι. Να το σπασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts