Jump to content

Παρακολούθηση βάσης δεδομένων από κινητή συσκευή.


fytotech
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακολούθηση βάσης δεδομένων από κινητή συσκευή

 

Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται κάτι τέτοιο.

Η βάση δεδομένων είναι σε ένα server 24/7 online. Είναι πάνω σε MS-Access και είναι ιδιαίτερα βαριά. (Το μέγεθός της είναι γύρω στα 40GB)

Με ενδιαφέρει να γίνεται για πολλούς χρήστες κάτι τέτοιο (γύρω στους 15 χρήστες, με maximum κίνηση όμως 4-5 ατόμων ίσως). Δηλαδή περίπτωση απομακρυσμένου ελέγχου, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύχρηστη για πολλούς χρήστες. Και τέλος θα πρέπει να γίνονται ερωτήματα στη βάση.

 

Η δική μου ιδέα ήταν κάποιο smartphone της αγοράς, με ενσωματωμένο κάποιο πρόγραμμα βάσης δεδομένων, που θα συνδεόταν με το server και θα μπορούσε να ανακτήσει απο αυτόν τα δεδομένα που χρειάζομαι. Ο τρόπος σύνδεσης, θα είναι όμως το 3G δίκτυο ή κάτι αντίστοιχο, καθώς αυτή είναι η πρώτη ανάγκη. Δηλαδή, η πρώτη ανάγκη είναι να μπορώ να βρίσκομαι στο δρόμο και να μπορώ να έχω πρόσβαση στη βάση δεδομένων. Δε γνωρίζω όμως κατά πόσο μπορεί κάποιο smartphone να σηκώσει τόσο μεγάλη βάση δεδομένων. 'Η κατά πόσο είναι εφικτό να κάνεις ερωτήματα στη βάση δεδομένων, ώστε να βλέπεις μόνο αυτό που χρειάζεσαι.

 

edit: Δε βλέπω κάποια απάντηση, ίσως είναι λάθος το section που έχω postάρει το thread; Κάποιος moderator αν μπορεί να το μετακινήσει στο σωστό section. Ευχαριστώ.

hi
Link to comment
Share on other sites

Συγγνώμη για το double post αλλά ίσως δεν είναι το κατάλληλο section για το thread. Μπορεί κάποιος moderator να το μετακινήσει στο σωστό section;
hi
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...