mitsarasGF Δημοσιεύτηκε December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 12, 2009 Γεια σας φίλοι μου, πρώτη φορά γράφω γιατί αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν ξέρω τι είναι!Δεν μπορώ αλλο!Θα σκάσω!Μετά από προβλήματα που αντιμετωπίζω με τον υπολογιστή μου, μπλέ οθόνεσ κτλ, αποφάσισα να κάνω format για να διευκολύνω λίγο την κατάσταση και μπας και βρώ καμιά άκρη. Τα βασικά για το format τα ξέρω και μπορώ να τα βρώ αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πρίν από το format. Βάζω το cd, κάνει boot αλλά ενώ κάνει τους αρχικούς ελέγχους μου βγάζει ένα μήνυμα το οποίο λέει: Using DPMS DOS protected mode service Cache size 7670KB (XMS) minimum cache size 1024KB Write through drives : A B current options \MLX - Program is loaded into conventional and xms memory using DPMS \BL=16- lookahead buffer is in conventional memory, size in KB \Lead=ON- lend memory to other apps = 6646 kb available \delay=off write delay is disabled, caching is write through caldera DR-DOS 7.03 copyright© 1976, 1998 caldera inc. All rights reserved {DR-DOS] A:\> τι εντολή να δώσω ρε παιδιά;δεν έχω ιδέα, τι μπορεί να είναι αυτό; Θα τρελαθώ, βοηθείστε με σας παρακαλώ!!!! Υ.Γ. Ο υπολογιστής μου είναι παλιός(2001) αλλά μέχρι πρόσφατα δούλευε μια χαρά και δε θέλω να τον αλλάξω ακόμα και αν πάρω καινούριο Ευχαριστώ προκαταβολικά:confused::confused::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Τι λειτουργικο θες να περασεις;Τι λειτουργικο εχει το cd μεσα;Γιατι αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχεις cd με drdos και οχι windows.H εντολη παντως ειναι format c: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Καλύτερα να βρεις ένα άλλο cd με το λειτουργικό που θέλεις να βάλεις. Αν το μηχάνημα έχει τουλάχιστον 512ΜΒ μνήμη μπορείς να βάλεις τα windows xp, αν και λογικά θα είναι κάπως αργό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 τι να βαλεις φιλε μου σε τετοιο μηχανημα και με τοσο λιγη μνημη θα σερνεται..... Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest powerulez Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις linux ubuntu η mint. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeloskg Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις linux ubuntu η mint. το καλυτερο που μπορεις να βαλεις ειναι pupel !! το ubuntu και το mint ειναι για περισσοτερη RAM :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts