crAss Δημοσιεύτηκε December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2009 Ο browser όπως θα ξέρετε είναι από τους πιο γρήγορους για mobile. Έχω βάλει την τελευταία έκδοσή του, αλλά έχω ένα πρόβλημα με το input των ελληνικών. Σε μερικά φόρουμ που έχω nickname με ελληνικούς χαρακτήρες, ενώ γράφω μέσα στο κουτάκι ελληνικά χωρίς πρόβλημα μόλις αλλάξω κουτάκι τα βγάζει αλαμπουρνέζικα και προφανώς δεν δουλεύει σωστά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Υπάρχει λύση? Το τρέχω σε ένα HTC Touch Pro με windows 6.5.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Ο browser όπως θα ξέρετε είναι από τους πιο γρήγορους για mobile. Έχω βάλει την τελευταία έκδοσή του, αλλά έχω ένα πρόβλημα με το input των ελληνικών. Σε μερικά φόρουμ που έχω nickname με ελληνικούς χαρακτήρες, ενώ γράφω μέσα στο κουτάκι ελληνικά χωρίς πρόβλημα μόλις αλλάξω κουτάκι τα βγάζει αλαμπουρνέζικα και προφανώς δεν δουλεύει σωστά. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Υπάρχει λύση? Το τρέχω σε ένα HTC Touch Pro με windows 6.5.3. Το ίδιο πρόβλημα σε windows mobile 6.5 κι εγώ, με ACER f900.. Δεν βρήκα κάπου στις ρυθμίσεις κάτι για encoding.. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts