Sleepyhead Δημοσιεύτηκε December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2009 Καλησπερα παιδια..πριν μερες αγορασα μια θηκη για να κανω εξωτερικο εναν παλιο εσωτερικο σκληρο δισκο. Εχω ομως το παρακατω προβλημα. ενω μου δειχνει τα αρχεια μεσα και το μεγεθος τους και τα παντα, δεν μπορω να τα ανοιξω διοτι δεν εχω λεει τα απαραιτητα δικαιωματα. πως γινετε να καταφερω να δω ξανα τα αρχεια μου? ΥΓ: το λειτουργικο που ετρεχε ο παλιος δισκος ηταν τα ΧΡ. ενω τωρα τρεχω Vista. οποιος μπορει ας βοηθησει .. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Με δεξι κλικ-ιδιοτητες-ασφαλεια μηπως μπορεις να αλλαξεις τα δικαιωματα προσβασης??? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleepyhead Δημ. December 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Με δεξι κλικ-ιδιοτητες-ασφαλεια μηπως μπορεις να αλλαξεις τα δικαιωματα προσβασης??? Μπορω για ενα ενα αρχειο μονο.για φακελους δεν μπορω. και ειναι 80 γιγα αρχεια μεσα οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι καπως δυσκολο. εστω αν υπαρχει κανα προγραμματακι που να παρακαμπτει τα δικαιωματα ? γιατι για ενα ενα αρχειο δεν μπορω θα τρελαθω :p:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Δοκιμασε να το κανεις για ολο το σκληρο απο το my computer! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleepyhead Δημ. December 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Δοκιμασε να το κανεις για ολο το σκληρο απο το my computer! Tο εχω κανει και αυτο και τζιφος. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Απο τις ιδιοτητες-ασφαλεια-για προχωρημενους παρε και την ιδιοκτησια και πες μου Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Διάβασε αυτό το post στο Computing FAQ και δες αν λύνει το πρόβλημα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1917847#post1917847 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 το ιδιο λεμε! ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Ναι αλλά έχουμε πει ότι πρώτα πρέπει να ψάχνουμε με την Αναζήτηση και το Google και να ελέγχουμε το Computing FAQ πριν ρωτήσουμε κάτι. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleepyhead Δημ. December 8, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2009 Παιδια αυτο ηταν τελικα..σας ευχαριστω παρα πολυ.. οντως δεν εκανα το κοπο να το κοιταξω το Computing FAQ και σας εβαλα σε κοπο σορρυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts